Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 мая 2023 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/9554172

Керівник відділу персоналу

Занятость:
Полная занятость.
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник відділу персоналу

с 12.2018 по наст. время (5 лет 5 месяцев)
Машинобудування

-Ведення повноцінного кадрового документообігу білого підприємства: від відновлення обліку та розробки всіх базових документів, до написання та впровадження політик, посадових інструкцій, що базуються на профілі посад.
- Співпраця з програмістами для залиття всіх кадрових друкованих форм у систему що заощадило час на документообіг і звільнило час для роботи в інших напрямках.
- Рекрутинг від робітничих позицій до позицій середньої ланки та керівників відділів: профайлінг посади, розуміння внутрішніх процесів у підрозділі для виявлення цільової аудиторії; підбір на вузькопрофільні посади через Linkedin і не тільки.
- Постійна співпраця зі всіма підрозділами компанії, допомога у вирішенні питань, пов'язаних з персоналом.

Досягнення:
-Розроблено та впроваджено політику з оплати праці та преміювання. У ній прописана схема посадових окладів з розбивкою на грейди.

-Розроблено та впроваджено політику з відряджень.

- Впровадження процедури узгодження через бізнес-процеси відряджень та заявок на рекрутинг в CRM-системі, що дозволило уникнути практики службових записок.
-Підготовка підприємства разом із службою охорони праці до перевірки держпраці (підрозділ охорони праці). Перевірку закрито без жодного штрафу.

Керівник відділу персоналу

с 09.2008 по 11.2018 (10 лет 2 месяца)
ТОВ "Автолайф Центр", Київ (Автобізнес та автосервіс)

-Весь спектр роботи з персоналом від підбору до кадрового супроводження групи компаній: автосервіс та тюнінг; оптова торгівля (автомобільний напрямок), декілька фопів та швейне виробництво.
- Рекрутинг на складні позиції пов'язані з тюнінгом автомобілів.
- Військовий облік.
- Запуск та ведення на протязі 2-х років проекту швейного виробництва від підбору персоналу до повного адміністрування проекту. Досягненням нашої команди було те,що вже через рік ми були представлені у декількох торгівельних центрах при готелях у Дубай. По данному напрямку я працювала як проектний менеджер, якій повністю вів проект.

Досягнення:
-Закриття складних вакансій, пов'язаних із тюнінгом автомобілів.
-Розвиток учнівської програми в рамках підприємства і таким чином вирішення проблеми пошуку персоналу по складних вакансіях у період затримок із зарплати.
-Підготовка підприємства до перевірки військкомату.
- Повний запуск проекту швейного виробництва.

Образование

Вищий навчальний заклад "Університет економіки та права "КРОК"

Правознавство, Київ
Высшее, с 2003 по 2005 (2 года)

Друга вища освіта

УЖНУ

Історичний, Ужгород
Высшее, с 1993 по 1998 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Міжнародна бізнес школа "Лаба", курс "HR-директор" 2021 рік.

1 місяць

Семінари Тетяни Моісеєнко з кадрового та військового обліку на Кадроленд

2022-2023

Дополнительная информация

Чим я можу бути корисною Вашій компанії:
1.Досвідом роботи як у виробництві (машинобудування), в оптовій торгівлі та послугах.
2.Розуміння бізнес-процесів у компанії впливає і на чітке розуміння того, яким повинен бути «наш» кандидат для того, щоб він проробив в компанії як можна довше.
Моєю однією із внутрішніх цінностей є те, що працівники в компанії повинні працювати як можна довше і зростати разом із компанією. Для цього компанія повинна бути максимально чесною і відкритою.
Так, у всіх бувають проблеми, скрутні часи, але якщо ви правильно комунікуєте з персоналом, розповідаєте чому саме зараз прийняте саме таке рішення, тим самим ви підвищуєте внутрішню лояльність людей, що на вас працюють.
3. Багатим досвідом підбору та оцінки персоналу на різнопланові посади від робітників до менеджерів середньої та вищої ланки. Правильне визначення цільової аудиторії пошуку та профілю позиції. Попередньою оцінкою кандидатів під час співбесід, виявлення необхідних ключових навичок претендента. Проведення кандидата через усі етапи співбесід та доведення до оффера.
4. Досвідом розробки та впровадження різних HR політик та процедур, починаючи від Політики з оплати праці з описом складної білої зарплати зі схемою посадових окладів. Грейдовані заробітної плати.
5. Аналіз ринку праці за існуючими посадами та вакансіями; Моніторинг заробітної плати на відкриті вакансії.
6. Адаптація персоналу.
7. Знання кадрового діловодства, досвід відновлення кадрового обліку.
8. Розвиток напряму медобслуговування у компанії: укладання прямого договору з комерційними медустановами та закриття складних кейсів зі здоров’ям працівників без страхової.
9. Можливість працювати як на чолі команди, так і самостійно.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: