Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 апреля 2023 Файл

Надія

Адміністратор, діловод (землеустрій, БТІ)

Возраст:
55 лет
Город:
Житомир

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ

ВЕРХОВОД НАДІЯ ЯРОСЛАВІВНА
Вік: 54
Місто проживання: Житомир, Україна
Сімейне положення: заміжня
Контактний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Досвід роботи

• Назва компанії: АТ «Лисичанськвугілля», м. Лисичанськ, Луганська область, Україна.
Посади: картограф, маркшейдер, головний маркшейдер шахти «Привільнянська», головний маркшейдер АТ, головний геолог АТ.
Період роботи: 1991 – до теперішнього часу.
Обов’язки:
- на посаді техніка-картографа: виконання креслень за результатами маркшейдерських зйомок, вимірів та спостережень. Нанесення на графічну основу координатної мережі, гірничої маркшейдерської та геологічної інформації, багато іншого.
- на посаді маркшейдера, головного маркшейдера шахти та товариства: виконання (контроль виконання) маркшейдерських зйомок, розрахунки та обчислення для утворення, розвитку опорної мережі, зйомки та виміри гірничих виробок, спостереження за рухом земної поверхні в зонах впливу гірничих робіт, камеральна обробка. Поповнення графічної документації. Складання проектів гірничих виробок, будівель, комунікацій та інших об′єктів, виконання їх прив′язки до умов місцевості та виніс їх в натуру. Визначення меж безпечного ведення гірничих робіт, інвентаризація земельних ділянок та адміністративно-територіальних утворень. Визначення та облік об′ємів видобувних та підготовчих робіт, залишків вугілля на складах, видобутку та втрат вугілля в надрах. Безпосередня участь у складанні планів розвитку гірничих робіт, проектів відвода земельних ділянок, керування працівниками маркшейдерських служб, забезпечення необхідними нормативними документами та рішення багатьох інших інженерних задач.
- на посаді головного геолога: керування геологічними роботами вугледобувних підприємств товариства, організація та контроль виконання польових та камеральних робіт, проведення лабораторних та технічних досліджень корисних копалин. Координація та контроль питань раціонального використання надр, отриманню та виконанню умов спецдозволів, ліцензій на використання надр. Підготовка даних про запаси корисних копалин. Керування діяльністю геологічних підрозділів підприємства та контроль за їх забезпеченням матеріалами, приладами, нормативними документами та інше.

Освіта
• Навчальний заклад: Лисичанський гірничий технікум,
Назва спеціальності: технік - маркшейдер,
Період навчання: 1984-1989.
• Навчальний заклад: Донецький національний технічний університет.
Назва спеціальності: гірничий інженер.
Період навчання: 2005-2009.

Вміння та навики

• Знання специфіки креслярських, маркшейдерських, геодезичних, геологічних робіт. Навички обчислювальних робіт, пов’язаних з розрахунками площ, кутів, координат та виконанням інженерних робіт. Маю подяки, професійні нагороди – медалі «Шахтарська слава».
• Вільно володію двома мовами - українською та російською.
• Впевнений користувач ПК, працюю в Word, Exсel.

Додаткова інформація

• За роки праці з великою кількістю людей з різноманітними особливостями характеру, навчилася находити спільну мову як з підлеглими, так і з керівництвом. На даний час, нажаль, не можу працювати в якості дільничного маркшейдера та техніка-маркшейдера, з огляду на необхідну для цих професій велику фізичну витривалість. Тому з превеликим задоволенням працювала б на іншій посаді, де стали б в нагоді мої навички.
• Закордонний паспорт.
• Рекомендації додам за потребою.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: