Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 мая 2023 Файл

Юрій

Водій

Возраст:
38 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Стус Юрій Олександрович
Водій, особистий водій керівника, керівник транспортного відділу
Повна зайнятість.
Вк:37 років
Місто:Київ
Контактна інформація
Адреса:Київ, Деснянський р-н
Телефон:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Ел. пошта:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Освіта
ВІТІ НТУУ "КПІ"
Системи та комплекси військового звязку, Київ
вища освіта - магістр, з 09.2003 по 09.2008 (5 года)
Додаткова інформація
- Стус Юрій Олександрович, 29.03.1986 року народження, одружений, є двоє дітей, реєстрація київська, житло своє. Водійське посвітчення категорії A,B,C з 2004 року. Маю власних два авто – Renault Scenic 2013 р. та Ford Fiesta 2011р. Не маю шкідливих звичок, з комп'ютером на «ти», англійська - слабенька. За характером спокійний, урівноважений, добросовісний, стресово стійкий. З гарним станом здоров’я. Маю рекомендаційний лист від генерального директора з останнього місця праці.
- з 1998 – 2003 р. закінчив Київський Військовий Ліцей ім. І.Богуна(колишнє Суворовське Військове Училищє)
- з 2003 - 2008 р. закінчив магістратуру Військового Інституту Телекомунікації та Інформатизациї при Національному технічному університеті України «КПЇ» та здобув повну вищу освіту за спеціальністю «Інформаційні мережі зв’язку». В 2007 році покинув лави Збройних Сил Укрвїни.

Досвід роботи
- з 19.11.07 по 15.06.2009 р. - ТОВ «Бересклет» на посаді водій-експедитор, в процесі роботи за сумістництвом виконував обов’язки особистого водія керівника, керівника транспортного відділу (у підпорядкуванням було 4ри водія).
В обов’язки входило:
- організація маршрутів доставок для водіїв-експедиторів; контроль завантаження/роз-вантаження торгової продукції підприємства; проведення інструктажів по техніці безпеки; ведення звітів технічного стану автомобілів, витрат палива, проведення ТО;
- виконання особистих завдань керівника, зустрічі/супровід директорів.

- з 25.03.10 по 17.08.2010 р. – ТОВ «Національні Алкогольні Традиції» на посаді водія автотранспортних засобів (офісний водій).
Виконував - офісні доручення; прийом та відправка цінних посилок, листів, документації; зустріч та супровід співробітників; виконання особистих завдань керівництва, догляд за автомобілями та дрібний його ремонт; проходження планових сервісних ремонтів на станціях технічного обслуговування.

- з 05.09 по 22.11.2011 р. – працював водієм автотранспортних засобів в компвнії Фіат – Італ Моторс (ТОВ «РосАвто»). Виконував функції водія-перегощика, догляд за новими автомобілями, проводження тест-драйвів, а також виконання офісних доручень.

- з 10.01.12 по 27.06.13 р. - ТОВ «Аквалайф-Україна» на посаді менеджера транспортно-експлуатаційного відділу (логіст).
В обов’язки входило:
- організація маршрутів доставок для водіїв-експедиторів; контроль завантаження/роз-вантаження торгової продукції підприємства; проведення інструктажів по техніці безпеки; ведення звітів технічного стану автомобілів, витрат палива, проведення ТО; пошук наємного транспорту; ведення звітів по матеріальним витратам складу, підбір персоналу на склад; дрібний ремонт складської техгіки (купівля/продаж,проходження планового ТО). Відповідав за справний стан автомобілів підприємства (купівля/продаж автомобілів, супровід документації в державних органах реєстрації в сервісних центрах, ремонт на СТО, ….).

- з 01.10.2013 по 30.04.2014 р. - ТОВ «Глобал Фіш» - водій. Виконував доручення керівника, зустрічі/супровід керівника.

- з 01.08.2014 по 10.10.2016 р. - ПАТ «Міжнародний Медіа Центр СТБ» (телекомпанія СТБ) працював на посаді водій автотранспортних засобів у відділі новин.
Виконував обов’язки водія – зустріч та супровід співробітників телеканалу та гостей. Виконання різних завдань керівництва. Часті поїздки у відрядження в зону АТО з журналістами у службових завданнях.

- з 23.11.2018 по 05.01.2022 р. – ТОВ «ЧИНТ ЕЛЕКТРИКС УКРАЇНА» працював на посаді водій автотранспортних засобів за сумісництвом особистий водій кервника підприємства (іноземця).
В обов’язки входило:
– щоденні перевірки технічного стану автопарку підприємства; заправки автомобілів; складання звітності за використання паливно-мастильних матеріалів, мийок, сервісних центрів, страхових центрів; контроль за правильним користуванням автомобілями співробітниками підприємства. Безпечне водіння авто, планування маршрутів поїздок керівника з урахуванням заторів та дорожньої обстановки. Планування відряджень (готелі, ресторани, зустрічі).
- щоденні ранкові зустрічі, супровід генерального директора (іноземець-китаєць) до офісу, зустрічі з партнерами, відрядження, по ресторанам, торговим центрам і тому подібне. Виконання особистих прохань та завдань. Організація проведення досугу у вечірній час та вихідні. Вести звіт по фінансовим витратам на особисті задачі директора. Дотримання комерційної тайни.
На момент епідемії та введенням карантину з 15.06.2021 по 05.01.2022 р. був переведений на посаду офіс-адміністратора адміністративного відділу.
В обов’язки входило:
- щоденне забезпечення комунікацій між співробітниками підприємства та керівництвом, замовлення канцелярії та супровідних матеріалів офісу та складу, комунікація з аутсорсинговими компаніями (юристами,системними аднміністраторами, програмістами, НR), пошук та підбір персоналу, управління адміністративними витратами, контроль виконання співробітниками правил внутрішнього розпорядку, рішення адміністрвтивних питань в роботі компанії, своєчасна передача інформації від співробітників та партнерів директору та навпаки.
05.01.2022 року – у зв’язку з неочікуваним скороченням персоналу на підприємстві лишився безробітнім.
З 10.01.22 по 30.11.22 – стояв на обліку в Деснянському центрі зайнятості.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: