Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 мая 2023

Арманд

Chief Marketing Officer

Возраст:
25 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту, Facebook и LinkedIn.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Invited Brand Advisor & Chief Marketing Officer

с 05.2023 по наст. время (1 год 1 месяц)
Self-Employed, Київ (Маркетинг, реклама, PR)

Digital Marketing, Communities & Data Advisor

с 03.2022 по 05.2023 (1 год 2 месяца)
Frenus GmbH, Київ (Маркетинг, реклама, PR)

- Завдяки цілеспрямованому ребрендингу підвищив присутність компанії в цифровому просторі, розробивши та впровадивши нову систему дизайну в соціальних мережах, на веб-сайтах та цільових сторінках.

- Досягнув збільшення впізнаванності бренду в LinkedIn на понад 460% завдяки стратегії вхідного маркетингу на основі ідейного лідерства.

- Реалізував стратегію віртуальних заходів для T-Systems зі значною бізнес-цінністю, зібравши ключових потенційних клієнтів з Michelin, Bosch, Ford, Volvo, Renault, KIA, Wejo, Garrett, EY та інших великих компаній.

- Створив дві спільноти LinkedIn для T-Systems, підвищивши впізнаваність бренду за допомогою потужного контент-маркетингу.

- Реалізовував комплексні проєкти з бізнес-аналітики та обробки даних для Zoom та Deutsche Telekom, включаючи ідентифікацію контактів, збагачення CRM, профілювання керівників та аналіз купівельних тригерів, а також інші послуги з вивчення ринку.

Chief Business Development Officer & Head of Brand

с 10.2021 по 03.2022 (5 месяцев)
MaxAh LLC & FuelWell LLC, Київ (Енергетика)

- Створив бренди двох стартапів за допомогою стратегій, заснованих глибокій ринковій аналітиці. Забезпечив присутність брендів у соціальних мережах, на веб-сайтах, цільових сторінках, та в рекламних матеріалах.

- Незважаючи на зростаючу військову загрозу протягом другої половини 2021 року, за 5 місяців привернув увагу 15 європейських венчурних фондів з метою залучення $2,000,000 для MaxAh та FuelWell. Це включало розробку пропозицій для інвесторів, управління маркетинговими кампаніями, визначення ключових контактів та проведення пітчингів наживо.

- Розпочав переговори про партнерство з Samsung R&D Institute Israel, European Battery Alliance, BEPA, Recharge, TEEA та іншими організаціями енергетичного сектору.

- Отримав визнання в галузі, зокрема, нагороду "Топ-10 українських стартапів" на бізнес-форумі SWE-UA '21, помінших нагород.

Product & Business Development Lead Portugal

с 05.2021 по 10.2021 (5 месяцев)
Migronis CBIA, Київ (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

- Налагодив вигідні партнерські відносини з девелоперами та фондами венчурного та приватного капіталу в Португалії, що дозволило укласти угоди на суму понад 5,000,000 доларів США.

- Керував портфелем послуг CBI Португалії з винятковою ефективністю, використовуючи свої навички командної співпраці та налагодженої комунікації.

- Створив внутрішню базу даних основних пропозицій компанії протягом 4 тижнів після початку роботи, що значно підвищило швидкість обробки потенційних клієнтів у відділі продажів.

- Проводив тренінги для менеджерів по продукту, що охоплювали бази даних та ефективні стратегії роботи з клієнтами.

Editor-in-Chief & Creative Director

с 10.2020 по 05.2021 (7 месяцев)
Hromady IA, Київ (ЗМІ, медіа)

- Здійснював комплексне творче керівництво та відеопродакшн 4 інформаційно-розважальних продуктів, що включали гонзо-документальні фільми, відверті інтерв'ю, репортажі та прямі трансляції на YouTube та Meta.

- Лідерством спрямовував команду з 9 осіб, що складалася з операторів, журналістів, дизайнерів, відеомонтажерів і ведучих.

- Перевиконав план залучення аудиторії в Meta, збільшивши кількість підписників з нуля до 80 000 у Facebook за 3 місяці.

- Керував маркетингом у соціальних мережах, influencer-маркетингом та позиціонуванням бренду з винятковими результатами.

Journalist — TV and Radio Broadcasting

с 10.2018 по 07.2020 (1 год 9 месяцев)
Kyiv Media Holding, Київ (ЗМІ, медіа)

- Створював об'ємний новинний контент і проводив OSINT-розслідування, висвітлюючи теми політики, уряду, дипломатії, сучасних військових конфліктів, законотворчості, злочинності, прав людини та економіки.

- Брав інтерв'ю у президентів, міністрів, депутатів, лідерів політичних партій та губернаторів завдяки високому рівню професійної репутації.

- Вів щоденні прямі теле- та радіоефіри, висвітлюючи важливі події суспільного та політичного життя країни, зокрема президентських та парламентських виборів, великих протестів, судових засідань, голосувань за законопроєкти тощо.

Знания и навыки

Бренд-менеджмент Запуск нових брендів Брендування Стратегічний маркетинг Маркетингова стратегія Тактичний маркетинг Побудова відділу маркетингу Маркетинг у рітейлі Маркетинг Інтернет-маркетинг Контент-маркетинг Email-маркетинг Маркетинг у ресторанному бізнесі SERM Контроль ROI CRM MS Excel Serpstat Управління бюджетами Управлінські навички Уміння аналізувати Facebook Business Manager Notion Figma Miro Google Ads Google Analytics Google Tag Manager Google Search Console Google Meet Zoom Ahrefs SEMrush SEO SEO-копірайтинг Впевненість Робота в команді Управління командою

Знание языков

  • Английский — свободно
  • Польский — свободно
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: