Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 ноября 2021

Тетяна

Менеджер з якості, хімік-інженер, технолог, майстер зміни, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
47 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Майстер цеху, менеджер з якості

с 02.2018 по 04.2019 (1 год 2 месяца)
ТОВ "Universal Fish Company", Київ (технологічна обробка, фасовка риби та морепродуктів)

Організація та контроль на всіх ділянках цеху, складання звітності, виконання виобничих планів і т.д. Органолептичний контроль вхідної сировини та відповідність сертифікаційних документів. Постійний аудит продукції та встановлення причин повернень. Складання інструкцій згідно сертифікації та вимог виробництва. Робота з документами в программі 1С. Перевірка та друк єтикеток, кодів, штрих-кодів.

Інженер-технолог

с 07.2017 по 12.2017 (5 месяцев)
ТОВ Супермаш, Киев (производство міла, гелей для душа, шампуней,бальзамів, лаків для волосся, красок для волосся, окислювачів і т.д.))

Облік, контроль, проведення технологічних процесів згідно вимог технічних регламентів; планування, розробка і ефективне функціонування технологічних процесів (приготування мила рідкого, гелів для душу, шампуней, бальзамів для волосся, окислювачів, лак для волосся і т.д.); якість виробленої продукції у відповідності знормативними показниками виробничого технічного регламенту, ДСТУ, ТУ. (працювала тимчасово, неофіційно)

Інженер з якості

с 07.2011 по 03.2016 (4 года 8 месяцев)
ТОВ «Эксімтрейд», Броварьский район, с.Требухів (кпажування та фасовка чая, кава)

організація та контроль приготування купажів, тестування, робота зі звітністю та документацією. Розробка технологічних інструкцій, робота з контрольними картами, перевірка на виробництві на дотримання технологій та санітарних норм і правил. Контроль, організація і координація роботи виробничого персоналу, виконання робочих планів та облік виконаних робіт. Запуск виробництва з «нуля». Контроль та виконання технологічних процесів, оперативно виявляти та ліквідувати причини їх порушень. Контроль виконання стандартів якості, трудової дисципліни та інших затверджених норм та контроль процедур якості продукції. Робота з технічною документацією ДСТУ та ТУ.

Инженер-технолог

с 04.1998 по 04.2011 (13 лет)
АТ "Оболонь", Київ (Харчова промисловість)

участь у впровадженні нових технологій, технологічні розрахунки і аналіз використання виробничих потужностей, впровадження нових технологічних процесів, укладання договорів, розробка технологічних інструкцій, участь в розробці нових продуктів, підбір нового обладнання, дегустування напоїв, впровадження та запуск нових технологій на дочірніх підприємствах компанії, діловодство (ведення документації в якості помічника директора).
Маю досвід роботи в системах: системи управління якістю (ISO-9001:2001), системи управління безпекою харових продуктів (ISO-22000: 2007), системи управління безпекою та гігієною праці (OHSAS 18001: 2006), система НАССР які впроваджені на виробництві.

Образование

Національний Авіаційний Університет.

Якість, стандартизація та сертифікація, Київ
Высшее, с 2013 по 2014 (10 месяцев)

Диплом магістра

Національний Університет Харчових Технологій

Технологія бродильного виробництва та виноробства. Інженер-технолог, Київ
Высшее, с 1996 по 2002 (5 лет 9 месяцев)

Лохвицький технікум харчової промисловості.
Сертифікат підвищення кваліфікації №427 «Одеський інститут післядипломної освіти
Національного Університету Харчових Технологій»

Дополнительное образование и сертификаты

«Одеський інститут післядипломної освіти Національного Університету Харчових Технологій»

40 академічних годин

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Office Користувач Internet MS Outlook Internet Explorer Opera Робота з оргтехнікою Outlook Express Робота зі сканером Робота з факсом Робота з принтером Барна справа Express

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

- Вільно володію російською, українською мовами.
- Закордонний паспорт
- Водійські права - категорія «В».

Відповідальність, охайність, працьовитість, пунктуальність, цілеспрямованість, чесність, комунікабельність, толерантність, маю організаторські здібності, без шкідливих звичок, вміння працювати в команді, легко навчаюсь новим процесам роботи.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: