Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 мая 2023

Валентин

Вебпрограміст

Возраст:
22 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Веб-програміст

с 02.2023 по 05.2023 (3 месяца)
Siemens (IT)

Знания и навыки

Доброзичливість JavaScript SQL HTML CSS

Инвалидность

Вторая группа.

Дополнительная информация

Я - досвідчений фахівець, який працював у великій компанії Siemens. Моя робота включала підтримку бізнес-процесів в рамках продукту Microsoft, таких як SharePoint, PowerApps та Power Automate. Також я займався розробкою внутрішніх додатків з використанням PowerApps та JavaScript.

Мої обов'язки також включали створення автоматизації бізнес-процесів за допомогою Power Automate Flow та догляд і обслуговування бази даних в Sharepoint. Я володію мовами програмування такими як JavaScript, SQL та Java.

У Siemens я був бізнес-аналітиком та мав досвід роботи зі створенням додатків, які забезпечували ефективну співпрацю між різними підрозділами компанії. Я також розробляв додатки, які допомагали автоматизувати бізнес-процеси, що зменшували час виконання завдання на 50% та зекономлювали компанії 10 000 доларів на рік.

Я маю відповідальний підхід до роботи та здатність працювати в команді. Я вмію аналізувати та розв'язувати проблеми, що допомагає мені знаходити ефективні рішення.

Похожие кандидаты

Junior web developer
Киев, Винница, Львов

Web-программист
70000 грн, Киев

Web developer
Киев

Middle Full Stack Web Developer
85000 грн, Киев

Web developer
Киев

Full Stack Web Developer
Киев, Удаленно

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам