Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 мая 2023 Файл

Сергій

Керуючий магазином

Возраст:
34 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

СЕРГІЙ КАРПЕНКО Я кваліфікований та амбіційний спеціаліст, маю досвід в різних галузях торгівлі. Мої
інтереси пов'язані з розвитком в задоволенні потреб кліентів, на тому місці, де я
працюю. Впевненно використовую набуті навички: лідера, комунікабельності,
переконання та цілеспрямованості при поставленній меті. В данний час в пошуках
цікавої та надихаючої роботи для нових викликів та перемог, яка дозволить мені
розвиватися та вчитися новому,при цьому надасть мені творчу свободу.
Бажана заробітня плата 30 000 - 35 000тис. грн.

Освіта і кваліфікації
Особисті дані
Бакалавр сер 2008 - лют 2013
Адреса МНТУ ім. Юрія Бугая, Київ
Вул. Сулеймана Стальського 26
02125 Київ Менеджмент
Номер телефону
Диплом спеціаліста бер 2013 - бер 2014
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Київський університет ринкових відносин, Київ
Email
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») Менеджмент ЗЕД
Дата народження
02-08-1989
Місце народження Досвід роботи
Україна, м.Орджонікідзе(Покров),
Дніпропетровська обл. Кухар вер 2008 - вер 2009
Мережа закладів "Мирова Карта", ресторан "Разгуляєво", Київ
Стать
Чоловіча Приготування страв згідно ТК, виконання всіх стандартів та вимог на виробничих
Національність процесах закладу
українець
Сімейний стан Особистий кухар вер 2009 - сер 2010
Одружений Редакція "Все про бухгалтерський облік", Київ
Посвідчення водія Створення та приготування страв по меню для редакції з 15‑20 осіб, приготування
АЕВ 082111 страв при візитах гостей, організація виїздних банкетів, закупка та звітність по
обладнанню та інвентарю, особистий кухар в сім'ї роботодавця в Криму.
Інтереси
Кухар сер 2010 - жов 2011
Спорт, музика Ресторан Cafe de Paris, Київ
Приготування страв за ТК на різних процесах, виконання всіх стандартів та вимог
Мови керівництва.

Англійська Продавець торгівельного залу лис 2011 - січ 2012
Новус, Київ
Виконання всіх стантартів та вимог керівництва магазину: слідкування за порядком
на складі та в залі, викладка товару згідно планограм, контроль якості продукції.

Заступник завідувача відділу стелажної торгівлі лют 2012 - жов 2013
ТОВ "ФОЗЗІ-ФУД", Київ
Виконання всіх стандартів,задач та цілей компанії: навчання, мотивування та
корегувальні дії персоналу, аналітика продажів, списання товарів. Планування
заходів та прийняття в роботу дій для зменшення втрат, збільшення товарообороту
продукції. Проведення часткових та планових переобліків. Плідна співпраця з
комерційними та планограмними керівниками департаментів для покращення
роботи відділу. Постійна робота з постачальниками, участь в проумотерській
діяльності торгових представників різних брендів.

Завідувач відділу стелажної торгівлі жов 2013 - кві 2015
ТОВ "ФОЗЗІ-ФУД" магазин Le Silpo, Київ
Виконання всіх стандартів,задач та цілей компанії: навчання, мотивування та
корегувальні дії персоналу, аналітика продажів, списання товарів. Планування
заходів та прийняття в роботу дій для зменшення втрат, збільшення товарообороту
продукції. Проведення часткових та планових переобліків. Плідна співпраця з
комерційними та планограмними керівниками департаментів для покращення
роботи відділу. Постійна робота з постачальниками, участь в проумотерській
діяльності торгових представників різних брендів.
Приймав участь у майстер класах, підготовці до презентацій, дегустацій новинок.
Розвивав показники відділу одного з кращого магазину міста.
Заступник керуючого магазином кві 2015 - тра 2017
ТОВ "Сільпо-Фуд", Київ
Виконував контроль безперебійної роботи магазину, ведення зміни, відповідав за
певні відділи магазину та розвивав і покращував їхні показники. Проводив аналітику
та звітність керуючому KPI показників, розроблював плани заходів для вирішення
питань. Проводив переобліки всього магазину. Виконував обов'язки керуючого
магазину у відсутності керуючого. Відповідав за проведення тренінгів для персоналу,
займався підвищенням кваліфікації працівників.

Кухар,Шеф-кухар вер 2018 - чер 2020
ТОВ Лянтрикот, Київ
Приготування страв за ТК та всіма нормативами та стандартами компанії. За
посадою шеф‑кухаря відповідав за якістною реалізацією страв, відповідав за
зберігання, проготування продукції. Займався формування закупок, контролював та
налагоджував безперебійну роботу закладу. Навчав працівників та підвищував їх
професійні навички, створював та підтримував гарну атмосферу для командної
роботи.Проводив генеральні прибирання, слідкував за чистотою кухні та прилеглих
приміщень.Займався проведенням переобліків та звітністю.

Су-шеф/Бренд шеф чер 2020 - тра 2023
ТОВ "Сезам-Фуд", ТОВ "Саят Нова Фуд", Київ
Виконував всі задачі та цілі компаніі. Займався створенням та комплектацією
команди кухарів для якістної роботи. Відповідав за порядок на кухні, забезпечення
всіх можливих інструментів для беспечноії реалізації продукції. Проведення
інвентаризацій, аналітики та вирішення питань стосовно роботи локації. Приймав
участь при ребрендингу ресторану. На посаді бренд-шефа компанії займався
контролем роботи кухарів, су шефів 9 локацій, оперативно вирішував поточні
питання кожного з ресторанів. За потреби здійснював оновлення меню, навчання
відповідальних на кухні та корегував дії кухарів при візиті на локації. Вів аналітику
продажу груп страв, проводив моніторинг топ позицій по місту та частково вводив їх
в меню. Відповідав за відділ якості, делегував поставленні питання по якості та
контролював їх виконання та виправлення. Працював над ергономікою процесів для
покращення ефективності роботи кухарів. За декілька місяців побудував роботу
нового закладу, переробив та запустив оновлене меню, навчав кухарів
раціонального використання робочого часу в інтенсивні моменти зміни. Приймав
участь при відкритті нових закладів, налагоджував роботу кухарів, проводив
стажування та навчання кандидатів.

Навички
Microsoft Word,Exell

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: