Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 мая 2023 Файл

Виктория

Менеджер по роботі з клієнтами

Возраст:
35 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме:
Особисті дані:
П. І. П.: Жовтюк Вікторія Валеріївна
Місто: Київ
Рік народження: 1989
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Освіта: вища Вуз: Національний авіаційний університет
Період навчання: з 2006 – по 2011
Спеціальність: Психологія (спеціаліст)
Про себе: Переддипломну практику, протягом 2 місяців, проходила в спеціалізованій школі № 98 м. Києва, з поглибленим вивченням англійської мови. Маю не великий досвід роботи з медичним персоналом, адже обидві дипломні роботи: „Особливості ціннісно – мотиваційної сфери як фактор емоційного вигорання молодшого медичного персоналу”, та „Зв’язок комунікативної компетентності з копінг – стратегіями у працівників травматологічного відділення”, були безпосередньо пов’язані з дослідження психологічних особливостей медперсоналу ГКМЦ „ГВКГ” і проводились на базі клініки ушкоджень в травматологічного відділенні, що розташована у м. Києві.
Під час навчання в університеті була учасником семінару з підготовки інструкторів програми "Сприяння просвітницькій роботі рівний - рівному серед молоді України щодо здорового способу життя". І брала участь в мотиваційному тренінгу шлюбної взаємодії в рамках міського проекту "Абетка подружжя". В період 2019 - 2023 року прослухала онлайн курси 1) Вища школа асистента керівника "Співпраця з VIP - персонами. Сучасний бізнес - етикет (30 годин); 2) мінікурс "Як практичному психологу психологічну компетентність вихователів" 20.08.2021 року; Вища школа освітнього менеджменту «Стрес і постравматичний стресовий розлад: як допомогти дитині» - серпень 2022 року, фотокурси «Основи фотографії» в Київській школі фотографії - з 22.02-15.03.2023 року.
З особистісних характеристик можу зазначити, що я: комунікабельна, відповідальна, цілеспрямована, швидко вчуся і оволодіваю необхідною для роботи інформацією, добре володію українською та російською мовами.
Досвід роботи з листопада 2012 року — по лютий 2013 року (4 місяця) працювала у Першій Українській страховій, (Київ, www.fui.com.ua) — Страхування, оператором саll центра. В мої обов’язки входило: підбір клієнтів, ведення документації, інформування суспільства про проведення різноманітних акцій, а також оформлення заявок на автострахування.
З кінця червня 2017 року і по серпень 2022 року працювала менеджером по роботі з клієнтами в ТОВ "МЦФЄР" (Міжнародний центр фінансово - економічного розвитку Україна - https://mcfr.ua/). За час роботи в даній компанії перейшла на посаду провідного менеджера по роботі з клієнтами, опанувала основні етапи продажів. В мої обов'язки входили: супровід і продовження співпраці з діючими клієнтами; оформлення рахунків, договорів для передплати виданнь; інформування стосовно акційних пропозицій; обробка вхідних дзвінків, залучення нових клієнтів.
Від серпня 2022 року і на даний момент працюю провідним менеджером по роботі з клієнтами (напрямок обробка вхідних дзвінків) в компанії ТОВ «ЕКСПЕРТУС ТЕК» (https://expertus.media/). На даній посаді виконувала такі основні обовязки: прийом вхідних дзвінків, консультаційна підтримка, обслуговування гарячої лінії – робота зі скаргами та побажаннями, надання клієнтам інформації по компанії: послуги, акції, тарифи і т.д., здійснення вихідних інформаційних обдзвонів, ведення телефонних продаж та бази клієнтів,, обробку звернень по електронній пошті, обробку звернення по веб чатам.
Маю досвід більше 5 років роботи в програмі 1С, ЕРМ, з телефонією, базові знання роботи з програмою creatio, і з такими чатами як: https://app.jivosite.com/login, https://helper.expertus.com.ua/, https://dashboard.tawk.to/.

Сподіваюсь моя кандидатура Вас зацікавить. Усього найкращого!!!

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: