Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 мая 2023 Файл

Ангелина

Администратор

Город:
Полтава

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме
Внукова Ангеліна
Дата народження: 23.07.2000р.
Номер тел.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Ел.пошта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Локація: м. Полтава
Тип зайнятості: повна
Мета: отримання посади…. Та бути корисною, реалізуючи свої знання, досвід та професійні навички.
Linkedin……

Освіта - вища:
2021-2023р.р.р – магістратураЛуганського національного університету імені Тараса Шевченка, факультет іноземних мов, спеціальність середня освіта. Мова і література англійська.
2017-2021р.р.- бакалаврський рівень Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, факультет іноземних мов, спеціальність середня освіта. Мова і література англійська.

Досвід роботи:
- листопад 2019р. – лютий 2023р. – працювала на посаді секретаря факультету іноземних мов Луганського національного університету імені Тараса Шевченка. Основні обов`язки: помічник декана та завідуючої кафедри, діловодство факультету, кадрова справа, архівна справа, документообіг кафедр.
- травень-жовтень 2019р. - працювала аніматором з дорослими (Турція, м.Сіде), згідно трудового договору з вишом для підвищення рівня англійської мови, основні обов’язки: комунікація з туристами, постійне спілкування, влаштовування різних заходів.
- липень-серпень 2018р. – працювала вожатою у дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Шоколад» на період літнього сезону у м.Святогірськ Донецької області.

Додаткова інформація про мене: маю досвід в організації наступних заходів: конференції (науково-практичні, інтернет-конференції та ін.), державні іспити, акредитації вишу, підготовчі курси, робота на кафедрі.Була членом приймальної комісії студентів вишу.
Маю подяки від керівництва кафедри та університету.
Маю досвід роботи з ВПО: розселення у гуртожитку вишу, допомога в оформленні документів: довідок ВПО в державних органах, отримання гуманітарної допомоги, реєстрація цих осіб в міжнародних організаціях та волонтерських центрах, психологічна підтримка.
Володію програмами: WORD, Excel (просунутий рівень), EDBO, Contingemus.
Знання іноземної мови В1.
Водійські права категорія В.
Маю досвід роботи SMM менеджера.

Мої сильні сторони: відкрита, маю досвід роботи з великим об’ємом роботи, володію діловою мовою, постійно спілкуюсь с керівництвом університету на всіх рівнях, є досвід у ZOOM конференціях, планування та підведення підсумків роботи, складання розкладу та навантаження викладачів, робота з документами суворої звітності: студентські квітки, дипломі, відомості викладачів та ін.

Рекомендації готова надати за запитом.

Рада буду долучитися до роботи вашої команди!

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: