Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 мая 2023 Файл

Вера

Директор лабораторії

Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Карплюк Віра Георгіївна

Дата народження: 09.04.1971, вік 52 років
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»),, E-mail [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта: Київський національний університет ім.Тараса Шевченка, спеціальність біолог.
Без відриву від роботи закінчила заочно аспірантуру та захистила дисертацію на тему «Нематодні хвороби квітково-декоративних рослин закритого грунту». Отримала вчений ступінь кандидата біологічних наук за спеціальністю фітопатологія. Публікувалась у вітчизняних та міжнародних наукових виданнях. Випустила 2 монографії.

Професійні навички:
Діагностика захворювань рослин. Створення та документальне оформлення лабораторії (комплектація необхідним обладнанням, атестація лабораторії на право проведення аналізів), організація роботи лабораторії відповідно до вимог ISO. Організація та проведення навчальних семінарів. Постановка наукового дослідження.

Досвід роботи:
2021 – 2023 роки Директор державної установи “Центральна фітосанітарна лабораторія» Держпродспоживслужби - організація та контроль за роботою лабораторії, забезпечення проведення фітосанітарного аналізу та аналізу якості насіннєвого та садивного матеріалу, забезпеченні підтримки та розширення сфер акредитації відповідно до ISO 17025, технічне, матеріальне та наукове забезпечення роботи лабораторії
2016 - 2021 роки у начальник відділу прогнозування, фітосанітарної діагностики та аналізу ризиків управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області – організація проведення фітосанітарного моніторингу Київської області, участь у заходах по встановленню виробничих ділянок вільних від регульованих шкідливих організмів, організація та проведення навчань для державних фітосанітарних інспекторів з питань фітосанітарної діагностики.

2012 – 2016 начальник інформаційно – методичного відділу Головної державної фітосанітарної інспекція – організація та проведення навчань для фахівців, розробка методик огляду та обстеження на виявлення небезпечних шкідливих організмів.

05.2008 – 12.2012 заступник завідувача лабораторії Державної інспекції з карантину рослин м. Києва – брала участь у створенні та атестації лабораторії фітосанітарної діагностики, організація та проведення навчань з фітосанітарної діагностики. Брала участь у запровадженні та проведенні аналізу імуно-ферментним методом (ІФА) та ПЛР.

1993 – 2008 – Головна державна інспекція з карантину рослин України – фітосанітарна регламентація імпорту рослин і рослинної продукції; аналіз ризику ввезення небезпечних карантинних шкідливих організмів, проведення лабораторного аналізу, організація роботи лабораторії відповідно до міжнародних стандартів, представництво національної карантинної служби у міжнародних організаціях

1988 – 1993 р – ВНДС НВО «Цукрбуряк», 1991-1993 НВА «Стевія» - участь у розробці технології розмноження та вирощування стевії

Навички роботи з комп’ютером: користувач: MS Office (Word, Exсel, Power Point)

Особисті якості: аналітичне мислення, вміння швидко орієнтуватися у ситуації та самостійно приймати рішення і нести відповідальність, відповідальність, цілеспрямованість, бажання навчатись, наполегливість та прагнення до професійного росту.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: