Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 30 мая 2024

Лариса

Технолог харчової промисловості, шеф-кухар, 45 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
58 лет
Город проживания:
Шостка
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-повар

с 05.2017 по 09.2018 (1 год 4 месяца)
ресторан Колиба харчова промисловість, Шостка (Харчова промисловість)

Розробка, складання сезонного меню ,бенкетів,впровадження нових видів страв, особисто приготування страв ВІД ШЕФА,контроль за технологічним процесом при приготуванні страв, конроль за санітарним станом, нормами НАССП,проведення інвертаризацій та виявлення недоліків.Складання технологічних карт, розрахунок собівартості та рентабельності готовоі продукціі.

Образование

донецкий институт советской торговли

Технологичний,технолог громадського харчування, Донецьк
Высшее, с 1984 по 1989 (5 лет)

факультет Організація громадського харчування,маю диплом кондитера 5 розряду, 20 років працювала викладачем спец. дисциплін кухарів, кондитерів,барменів,офіциантів,майстром виробничого навчання.Технолог громадського,шкільного харчування,зав.виробництвом,шеф кухарем.

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint MS Access Email MS Outlook EmailOpenViewPro Express Mirramail Висока працездатність

Знание языков

Украинский — выше среднего

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: