Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 мая 2024 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/9663663

Шеф-кухар, 50 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Буковель, Винница, Житомир, Киев, Луцк, Львов, Тернополь, Черновцы

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-повар

с 11.2022 по наст. время (1 год 6 месяцев)
Готельно-ресторанний бізнес

Відкривання закладу.

Шеф-повар

с 10.2021 по 11.2022 (1 год 1 месяц)
Portfolio bar|restaurant (Готельно-ресторанний бізнес)

Управляючий/ шеф-кухар/ співласник.

с 03.2021 по наст. время (3 года 2 месяца)
Готельно-ресторанний бізнес

Відкривання свого невеличкого закладу.

Шеф-повар

с 10.2020 по 04.2021 (6 месяцев)
Fon Fisher, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкривання закладу.

Шеф-повар

с 03.2020 по 11.2020 (8 месяцев)
The Friends House 1.0, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

с 03.2020 по 04.2021 (1 год 1 месяц)
The Friends House 2.0, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкривання закладу.

Су-шеф

с 04.2019 по 03.2020 (11 месяцев)
Desert Rose Restaurant Qatar, Doha (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкривання закладу української кухні в м. Доха, Катар.

Кухар універсал

с 03.2018 по 09.2018 (6 месяцев)
Stories of Meat, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар бригадир

с 05.2017 по 03.2018 (10 месяцев)
Авиатик Гриль-клуб, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал

с 02.2017 по 05.2017 (3 месяца)
Pleasantville BBQ Pub || Житомир, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал

с 03.2016 по 09.2016 (6 месяцев)
Roud Рест, Черняхів (Готельно-ресторанний бізнес)

Офіціант-бармен, кухар

с 03.2015 по 09.2015 (6 месяцев)
Кафе 777, Вся Україна (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

Вінницький торговельно-економічний інститут

Харчові технології і туризм., Вінниця
Высшее, с 2022 по 2024 (2 года)

Майбутній магістр харчових технологій.

Вінницький торговельно-економічний інститут

Харчові технології, Технолог приготування їжі, Вінниця
Высшее, с 2019 по 2022 (3 года)

Диплом бакалавра з відзнакою.
Харчові технології, Технолог приготування їжі.

Житомирський Торгівельно - Економічний Коледж КНТЕУ

Технолог приготування їжі, Житомир
Неоконченное высшее, с 2016 по 2019 (3 года)

Диплом молодшого спеціаліста з відзнакою.
Технік-Технолог приготування їжі .

Головинське ВПУНТ

Кухар-пекар, Вся Україна
Среднее специальное, с 2013 по 2016 (3 года)

Диплом з відзнакою.
Кухар -4 розряд
Пекар-2 розряд

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Учасник і лауреат багатьох кулінарних конкурсів.
У 2016 році, зайняв 3 місце, у всеукраїнському конкурсі з кулінарного мистецтва, в м. Київ .
На кулінарному чемпіонаті «Battle Chefs 1.0» зайняв 1 місце в номінації "Мініатюри" та 3 місце " Риба та морепродукти" в м.Житомир.
Переможець командного конкурсу барбекю «Розмаїття смаків КНТЕУ» 2017 в м. Київ .
На чемпіонаті «Battle Chefs 2.0» зайняв 1 місце в номінації "Сучасна кухня" та 3 місце " Ресторанні десерти" в м.Житомир.
Переможець кулінарного конкурсу ЖИТОМИРСЬКОГО ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО КОЛЕДЖУ
"BEST Cook ЖТЕК КНТЕУ" в м.Житомир.
Переможець командного конкурсу барбекю «Розмаїття смаків КНТЕУ» в м. Київ 2018.
І Кулінарний Кубок Західної України 3 місце в номінації " Перша страва " в м. Тернопіль.
«Battle Chefs 3.0» зайняв 1 місце в номінації "Food design" в м.Житомир.
«BESTCookFEST-2018» в м. Київ. 3 місце в номінації страва з м'яса.
Best кухар 2018 в м. Миколаїв. 1 місце сучасна кухня. 2 місце страва з риби.


Курси і тренінги.
METRO Chef Forum(Київ)
рік закінчення 2021
Bocuse d'Or Ukraine(Київ)
рік закінчення 2021
Ukrainian Gastro Show(Київ)
рік закінчення 2020
Карвінг, Кондитерське мистецтво .(Головине)
рік закінчення 2015
Комп’ютерні навички
Впевнений користувач

Водійське посвідчення
категорія - С,В.

Стажировка
Кафе "777" (Головине).
Ресторан Роуд Rest (Черняхів).
Pleasantville BBQ Pub || (Житомир)
La Cigale Hotel Doha 5* (Доха, Катар)
Obecni Dum Prague (Чеська Республіка)

Наукова діяльність
Участь в Малій Академії Наук ( історія ) .
Наукова робота на тему: "Визначення вмісту нітратів у харчовій продукції "


Громадська діяльність
Член Житомирської обласної асоціації кулінарів України.
Член МОЛОДІЖНОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "ХХІ ПОКОЛІННЯ"


Захоплення та інтереси
Люблю займатись спортом, особливо футболом! Був учасником багатьох спартакіад та турнірів за кордоном, в межах області та України . Захоплююсь туризмом та люблю подорожувати.

Мета
Хочу працювати в гарному і чудовому закладі для самовдосконалення, здобутку нового досвіду і підвищення свого кваліфікаційного рівня . Високо мотивований працювати в новому закладі з продуманою концепцією, де можна відкривати нові аспекти кухарської справи .
І врешті решт, стати гідним і відомим шеф-кухарем України !

Похожие кандидаты

Шеф-повар
40000 грн, Киев

Шеф-кухар в сім'ю
60000 грн, Киев

Шеф-повар
Киев

Су-шеф, повар
30000 грн, Киев

Су-шеф
25000 грн, Киев

Шеф-кухар
Днепр, Ивано-Франковск , еще 8 городов

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: