Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 апреля 2024 PRO

Едуард

Шеф-кухар в сім'ю, 60 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
32 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Приватний шеф-кухар

с 08.2022 по наст. время (1 год 8 месяцев)
SIS MI6, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв всіх кухонь світу, закупка продуктів, приготування на 16-32 особи самостійно, підтримка робочого місця в чистоті, прибирання, розробка меню з врахуванням побажань клієнтів та алергій, протипоказань та ін.

Приватний (сімейний) Шеф-кухар

с 01.2021 по наст. время (3 года 3 месяца)
Сімейний шеф-кухар, Київ (V.I.P. сім'ї)

Приготування страв і напівфабрикатів для преміум сімей Києва і передмістя. Складання меню для замовика на визначений ним період. Закупка і прибирання робочого місця.

Шеф кухар

с 04.2019 по 12.2020 (1 год 8 месяцев)
Osteria pizza&restarant, Międzyzdroje (Готельно-ресторанний бізнес)

Маю досвід роботи в ресторані за кордоном, а саме в Польщі. Працював з польськими кухарями.
Обовязки:
Управління командою кухарів ресторану
Організація роботи кухні
Замовлення продуктів
Контроль якості готових страв

Шеф кухар

с 01.2018 по 02.2019 (1 год 1 месяц)
Osminog, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су шеф

с 07.2017 по 01.2018 (6 месяцев)
Яхт клуб Rivera Riverside, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Churrasman, повар универсал

с 12.2016 по 05.2017 (5 месяцев)
Curras BBQ, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Сушеф

с 03.2016 по 12.2016 (9 месяцев)
Jekyll&Hyde, Киев (кафе, бар)

Сушист

с 07.2015 по 03.2016 (8 месяцев)
lcafa cafe, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Сушист - старшій зміни

с 10.2012 по 07.2015 (2 года 9 месяцев)
ЯпонаХата, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

На данну посатду влаштувався без досвіду роботи, за досить короткий час підняв свій рівень до старшого зміни

Образование

Ладижинський коледж ВНАУ

Механізація с.г., Ладижин
Среднее специальное, с 2007 по 2011 (3 года 8 месяцев)

Знания и навыки

Стресостійкість Готування на мангалі Італійська кухня Приготування гарячих страв Українська кухня Готування піци Готування суші Європейська кухня Готування фаст-фуду Приготування холодних страв Розробка меню Складання технологічних карт Японська кухня Випікання Пакування готової продукції Доброзичливість Здатність до навчання Комунікабельність

Знание языков

  • Польский — продвинутый
  • Английский — средний
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

Відповідальний, цілеспрямований, стриманий, працелюбивий, рішучий, веселий, добре вливаюсь в колектив, вмію організувати робочі процеси і роботу персоналу, займаюсь розробками меню.
Маю досвід на італійській, тайскій, грузинскій, європейській, японскій, мексиканскій, вегетеріанській, українській та інших кухнях. Також маю власні авторскі страви.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: