Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 14 апреля 2024 PRO

Марина

Логіст

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
28 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Логіст

с 07.2022 по 03.2023 (8 месяцев)
ФОП "УУТК", Київ (Транспорт, логістика)

Організація міжнародних перевезень та транспортування вантажів по Україні, ‑ укладення договорів, підбір необхідного транспорту, узгодження маршрутів та ціни перевезення, оформлення супровідних документів для експорту/імпорту, замитнення/розмитнення авто, супроводження авто з моменту завантаження до моменту розвантаження авто у місці призначення, допомога у пошуку відповідних катогорій товарів для закупівлі під вимоги за контрактом. Маю перевірених перевізників.

Менеджер (управитель) з туризму

с 05.2019 по 07.2021 (2 года 2 месяца)
ФОП Васецька Л.В., Дніпро (Туризм)

Робота у туристичній агенції "Поїхали з Нами" ‑ виявлення потреб, підбір турів, переговори з туристами, підписання договорів, приймання оплати, реєстрація на рейси авіакомпаній,
підготовка пакету документів, які необхідні для подорожі, ведення туристів до моменту повернення в Україну.
Створення індивідуальних турів за побажаннями клієнтів: розробка оптимального маршруту, пошук та придбання авіаквитків з урахуванням можливих затримок, - якщо дальнішньомагістральне сполучення включало в себе декілька зупинок; проведення перемовин з авікомпаніями, бронювання готельних номерів/вілл, - переговори з готелями для отримання найкращих умов за вартістю/ пізнього або ранішнього заселення; бронювання крузіїв, замовлення індивідуальних трансферів, організація розважальної программи на відпочинку.

Головний диспетчер

с 03.2018 по 08.2018 (5 месяцев)
КП «Запорізький центр диспетчеризації громадського транспорту», Запоріжжя (Державні організації)

На посаді головного диспетчера в обов'язки входило: використання системи GPS моніторингу громадського транспорту "Dozor", за допомогою якої необхідно відслідковувати пересування кожного авто на маршруті кожного дня. На підставі відслідковування пересування громадського транспорту необхідно складати звіт, у якому відображати: можливі затримки подання авто на зупинки, з'їзд з маршруту, злив/заправку паливом, невихід на маршрут.

Менеджер з продажів

с 04.2017 по 11.2017 (7 месяцев)
ФОП Унченко Л.В., Дніпро (Туризм)

Робота у туристичній агенції "Філософія відпочинку" ‑ виявлення потреб, підбір турів, переговори з туристами, підписання договорів, приймання оплати, оформлення супровідної документації, реєстрації на рейси, візова підтримка за необхідністю, ведення туристів на відпочинку до моменту повернення в Україну.

Логіст

с 07.2016 по 04.2017 (9 месяцев)
ФОП "УУТК", Київ (Приватні особи)

На позиції логіста до обов'язків входили: участь в тендерних закупівлях, укладення договорів, пошук транспорту та складання маршруту для перевезення групи товарів, контроль своєчасної
доставки вантажів, завантаження/розвантаження автомобілів, подписання супровідної документації.

Головний адміністратор

с 10.2015 по 07.2016 (9 месяцев)
Укрзалізниця, АТ, Дніпро (Транспорт, логістика)

Організація святкових заходів, що проводились у межах підприємства. В обов'язки входили: підготовка комерційних пропозицій, укладання договорів, проведення переговірної процедури, проведення процедур закупівель після узгодження з відповідними підрозділами, налагодження транспортування людей та техніки на завчасно забороновані майданчики.

Образование

ДНУЗТ

Економіст‑кібернетик, Дніпро
Высшее, с 2013 по 2019 (6 лет)

Бакалавр 2013 - 2017
ДНУЗТ, Дніпро
Економіст‑кібернетик

Магістр 2017 - 2019
НМетАУ, Дніпро
Економіст-кібернетик

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: