Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 марта 2024 Файл

Александр

Начальник, заст. начальника відділу головного банку

Возраст:
45 лет
Город проживания:
Кривой Рог
Готов работать:
Киев, Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Колос Олександр Миколайович, 1979 р.н.
Керівник відділення банку,
начальник/заступник начальника відділу головного банку
Місто проживання: м. Кривий Ріг (Дніпропетровська область)
Сімейне положення: одружений
Тел.(моб.), e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Графік роботи: повна зайнятість
Ціль
Застосування свого професійного досвіду, навичок, знань та досягнення найвищого результату на займаній посаді

Досвід роботи:

АТ «АБ РАДАБАНК» (серпень 2023р. – грудень 2023р.)
Дироктор з продажів продуктів корпоратиіного бізнесу
Центрального регіонального департаменту

Функціональні обов'язки:
Проведення переговорів з потенційними та існуючими клієнтами Банку з метою інформування клієнтів про умови продуктів Банку та їх продаж. Надання консультацій клієнтам Банку (існуючим та потенційним) для задоволення їх потреб та підтримання (формування) лояльності клієнтів до Банку. Особиста участь в продажах банківських продуктів. Розвиток комерційних відносин з партнерами та організаціями. Розроблення та погодження нетипових підходів до проведення банківських операцій. Забезпечення якісного персонального обслуговування клієнтів, своєчасне вирішення іншими службами Банку їх запитів, клопотань та інше. Забезпечення проведення швидкого та якісного експрес-аналізу по кредитній угоді та приймання рішення щодо відмови або подальшої роботи над кредитною операцією. Вивчення ринку банківських послуг і можливості розширення кола потенційних споживачів (користувачів) банківських продуктів корпоративного бізнесу. Участь у підготовці і складанні проектів рішень і наказів, регулюючих діяльність Дирекції і таких, що відносяться до комплексного обслуговування клієнтів.

ПуАТ «КБ АКОРДБАНК» м.Кривий Ріг (серпень 2022р. – серпень 2023р.)
Керуючий відділенням

Функціональні обов'язки:
Організація та забезпечення прибутковості та безпеки роботи відділення. Виконання планових показників відділення. Формування клієнтської бази відділення. Забезпечення залучення на обслуговування клієнтів малого та середнього бізнесу, фізичних осіб, проведення зустрічей та переговорів з потенційними клієнтами банку щодо продажу банківських продуктів. Надання повної консультаційної підтримки новим та чинним клієнтам банку. Постановка загальних та особистих завдань перед персоналом, забезпечення виконання та здійснення оперативного контролю покладених завдань, дотримання персоналом вимог законодавства та внутрішньобанківських нормативних документів. Організація проведення фінансового моніторингу у відділенні з метою запобігання проведення клієнтами незаконних операцій.

АТ «СБЕРБАНК» м.Кривий Ріг (травень 2013р. – червень 2022р.)
Керуючий відділенням

Функціональні обов'язки:
Керівництво, контроль та організація якісного функціонування відділення банку, виконання плану продажу банківських продуктів. Формування клієнтської бази відділення, моніторинг клієнтської бази. Активне проведення зустрічей, презентацій та переговорів з новими клієнтами щодо подальшого залучення їх на постійне обслуговування. Проведення кредитних операцій з фізичними та юридичними особами (підготовка та захист заявок на кредитному комітеті), залучення депозитів. Доведення поставлених цілей і завдань перед персоналом, здійснення оперативного контролю їх виконання.

АТ «СБЕРБАНК» м.Кривий Ріг (вересень 2010р. – травень 2013р.)
Начальник сектору обслуговування масових роздрібних клієнтів

Функціональні обов'язки:
Організація роботи сектору та забезпечення виконання його планових показників. Активне залучення на обслуговування клієнтів - фізичних осіб. Відкриття поточних депозитних рахунків. Оформлення операцій із видачі кредитів. Надання повної консультаційної підтримки новим та чинним клієнтам банку. Контроль виконання співробітниками сектора поставлених завдань.

ПуАТ «СЕБ Банк» м. Кривий Ріг (березень 2008р. – грудень 2009р.)
Провідний фахівець

Функціональні обов'язки:
Кредитування юридичних осіб у всіх напрямках. Кредитування фізичних осіб (іпотека, автокредитування, споживче кредитування під забезпечення). Аналіз фінансового стану позичальників. Надання консультацій з усіх питань банківського обслуговування клієнтів. Встановлення та подальше супроводження системи дистанційного обслуговування рахунків клієнтів «Інтернет-банкінг». Виконання обов'язків начальника відділення за його відсутності.

ЗАТ «ДОНГОРБАНК» м. Кривий Ріг (листопад 2005р. – березень 2008р.)
Провідний спеціаліст відділу управління рахунками роздрібного бізнесу

Функціональні обов'язки:
Кредитування фізичних осіб за програмами. Відкриття (закриття) депозитних та поточних рахунків фізичним особам, зарахування та виплата коштів. Виплата та відправка переказів з використанням системи міжнародних термінових грошових переказів Western Union, а також простих банківських переказів з використанням SWIFT. Оформлення документів на оренду персональних сейфів.

АКБ «ПРАВЕКС-БАНК», м.Кривий Ріг (березень 2005р. – листопад 2005р.)
Начальник відділу роботи з банківськими платіжними картками

Функціональні обов'язки:
Організація роботи відділу банку та забезпечення виконання його планових показників. Здійснення обслуговування приватних та корпоративних клієнтів-власників платіжних карток, Проведення переговорів з потенційними та існуючими клієнтами. Обслуговування клієнтів із зарплатних проектів із чисельністю до 10000 осіб. Залучення та консультації потенційних та поточних клієнтів (торгово-сервісних підприємств) на обслуговування з еквайрингу.

ВАТ «УКРЕКСІМБАНК», м.Кривий Ріг (квітень 2003р. – лютий 2005р.)
Головний економіст відділу кредитних операцій

Функціональні обов'язки:
Консультація юридичних осіб щодо кредитування. Підготовка документів для видачі кредитів юридичним особам. Супровід кредитних проектів. Контроль за цільовим використанням позикових коштів. Контроль правильності відображення на рахунках бухгалтерського обліку кредитних операцій. Контроль за своєчасним погашенням кредитів. Робота із проблемними позичальниками.

ВАТ «УКРЕКСІМБАНК», м.Кривий Ріг (липень 2001р. – березень 2003р.)
Економіст відділу обслуговування індивідуальних клієнтів

Функціональні обов'язки:
Консультація та обслуговування клієнтів. Відкриття (закриття) депозитних та плинних рахунків фізичним особам. Зарахування та виплата коштів за вищезгаданими з рахунками. Виплата та відправка переказів із використанням системи міжнародних термінових грошових переказів «Money Gram». Обслуговування приватних та корпоративних клієнтів – власників платіжних карток. Обслуговування клієнтів із зарплатних проектів із чисельністю до 10000 осіб. Проведення інкасацій банкоматів, поточне обслуговування банкоматів.

Освіта:
(1997-2001рр.) Кіровоградський державний технічний університет Спеціальність – фінанси та кредит. Кваліфікація – економіст за спеціальністю фінанси та кредит. Освіта вища.

(1994-1997рр.) Кіровоградський науково-навчальний педагогічний комплекс. Спеціальність – фінанси. Кваліфікація – бухгалтер-фінансист. Освіта – середня спеціальна.

Вміння та навички:
Професійні знання в області банківської справи, банківських продуктів та специфіки внутрішньобанківських процесів;
Досвід роботи з потенційними клієнтами, підготовка та проведення зустрічей та переговорів з ними;
Формування та розширення клієнтської бази, подальше інформаційне та операційне супроводження;
Знання технологій спілкування з клієнтами, техніки продаж;
Досвідчений користувач ПК (Internet, Windows, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Power Point, АБС Б2, CRM Siebel, IS-Card, SR Bsnk);
Володіння українською, російською мовами вільно, англійська середній рівень;
Постійне підвищення професійного рівня: вивчення нормативних документів, ознайомлення з періодикою, участь у семінарах.

Особисті якості:
Відповідальність, пунктуальність, енергійність, стресостійкість, аналітичні та організаторські здібності, висока працездатність, уміння налагоджувати контакти, готовність працювати в команді, орієнтований на результат.
Наявність посвідчення водія категорії “В”.

Додаткова інформація:
Готовий до переїзду до м.Київа, м.Одеси.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: