Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 октября 2023 Файл

Оксана

Психолог

Возраст:
46 лет
Город проживания:
Черкассы
Готов работать:
Киев, Полтава, Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту, адрес и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Професійні навички: вміння якісно налагоджувати комунікацію, домовлятись про спільне бачення(стратегію),проводити різнопланові індивідуальні та групові консультації з представниками різних вікових та цільових груп, супервізійні групи, моніторингові опитування та дослідження.Є досвід корекційно-відновлювальної та тренерської роботи, розробки та написання брошюр, буклетів, звітів.
Освіта: вища,за спеціальністю “Практичний психолог і філолог’’ спеціаліст 1 категорії.
Курсова перепідготовка: навчання на підвищення кваліфікації як практичний психолог в ЧОЇПОП (2008, 2019рр), Черкаському університеті ім.Б.Хмельницького за фахом “Медична психологія’’ (2023), дистанційне навчання у тренінговому центрі Н.Сабліної на курсі “ Військова психологія’’(2023)

Досвід роботи: в системі освіти та науки (з 2000 по 2008 рр.школа-ліцей 17, Приватна школа “ Перлина’’, за сумісництвом, з 2018 по 2023рр. Черкаська загальноосвітня школа 8) як практичний психолог, соціальний педагог.
В громадському секторі,з Міжнародними організаціями як основне місце роботи: Українсько-Голландський центр “ Ескейп’’з інформаційно-профілактичним проектом для молоді в Черкаському регіоні, 2002-2008рр.,тренер, практичний психолог.
Благодійний фонд “ Інсайт’’при Черкаському обласному нарко-диспансері, практичний психолог, супервізор та залучений спеціаліст- тренер до “ Міжнародний Альянс громадського здоров’я’’для навчання соціальних працівників та консультантів по Україні, 2008-2014рр.
Благодійний фонд “ Від серця до серця’’як координатор проекту та практичний психолог напрямку профілактики, 2014-2018рр.
Маю досвід роботи з споживачами наркотиків, пацієнтами з хронічними хворобами, дітьми, що мають особливі освітні потреби,
особами з інвалідністю, особами,що звільняються з місць позбавлення волі, у супроводі родин в складних життєвих обставинах.
Маю сертифікати: з кризового консультування, надання допомоги у стресових станах та ПТСР, консультування та психосоціального супроводу осіб з хронічними захворюваннями, що мають залежність та інші.
Тип роботи: повний або неповний робочий день, можливість працювати по договору ЦПХ, на контрактній основі,є можливість відкрити ФОП.
Рівень оплати: від 20 до 30 тис.грн, залежно від зайнятості та навантаження.

Контакти: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») (Viber)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Дитячий психолог
20000 грн, Киев, Черкассы

Психолог
Киев

Практичний психолог
Черкассы

Психолог
Киев

Психолог, психотерапевт
20000 грн, Киев, Херсон

Психолог
Киев, Кропивницкий, Удаленно

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: