Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 октября 2023 Файл

Оксана

Психолог, коуч

Возраст:
46 лет
Город:
Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту, адрес и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Професійні навички: вміння якісно налагоджувати комунікацію, домовлятись про спільне бачення(стратегію),проводити різнопланові індивідуальні та групові консультації з представниками різних вікових та цільових груп, супервізійні групи, моніторингові опитування та дослідження.Є досвід корекційно-відновлювальної та тренерської роботи, розробки та написання брошюр, буклетів, звітів.
Освіта: вища,за спеціальністю “Практичний психолог і філолог’’ спеціаліст 1 категорії.
Курсова перепідготовка: навчання на підвищення кваліфікації як практичний психолог в ЧОЇПОП (2008, 2019рр), Черкаському університеті ім.Б.Хмельницького за фахом “Медична психологія’’ (2023), дистанційне навчання у тренінговому центрі Н.Сабліної на курсі “ Військова психологія’’(2023)

Досвід роботи: в системі освіти та науки (з 2000 по 2008 рр.школа-ліцей 17, Приватна школа “ Перлина’’, за сумісництвом, з 2018 по 2023рр. Черкаська загальноосвітня школа 8) як практичний психолог, соціальний педагог.
В громадському секторі,з Міжнародними організаціями як основне місце роботи: Українсько-Голландський центр “ Ескейп’’з інформаційно-профілактичним проектом для молоді в Черкаському регіоні, 2002-2008рр.,тренер, практичний психолог.
Благодійний фонд “ Інсайт’’при Черкаському обласному нарко-диспансері, практичний психолог, супервізор та залучений спеціаліст- тренер до “ Міжнародний Альянс громадського здоров’я’’для навчання соціальних працівників та консультантів по Україні, 2008-2014рр.
Благодійний фонд “ Від серця до серця’’як координатор проекту та практичний психолог напрямку профілактики, 2014-2018рр.
Маю досвід роботи з споживачами наркотиків, пацієнтами з хронічними хворобами, дітьми, що мають особливі освітні потреби,
особами з інвалідністю, особами,що звільняються з місць позбавлення волі, у супроводі родин в складних життєвих обставинах.
Маю сертифікати: з кризового консультування, надання допомоги у стресових станах та ПТСР, консультування та психосоціального супроводу осіб з хронічними захворюваннями, що мають залежність та інші.
Тип роботи: повний або неповний робочий день, можливість працювати по договору ЦПХ, на контрактній основі,є можливість відкрити ФОП.
Рівень оплати: від 20 до 30 тис.грн, залежно від зайнятості та навантаження.

Контакти: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») (Viber)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Другие резюме этого кандидата


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: