Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 июня 2023 Файл

Валентин

Головний інженер

Возраст:
35 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Якимчук Валентин
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Головний інженер, технічний директор, керівник проєкту
Місто проживання: м.Київ, Голосіївський р-н
Місце реєстрації: м. Херсон.
Готовий працювати: м. Київ, м. Херсон

Знання і навички
MS Excel, MS Word, MS Office, Користувач Internet, MS PowerPoint, MS Outlook, Adobe Photoshop, AutoCAD, ArchiCAD, Autodesk 3ds Max, Google Sheets, Google, Autodesk Revit, MindManager, DIAlux, BIM, BricsCAD, mental ray, Rhinoceros. AutoCAD Civil 3D, Grasshopper. Користувач Internet, MS Project, V-Ray, Google Форми.
Авторський нагляд на будівництві. Знання та вміння користуватися нормативною документацією. Вміння працювати з BIM моделями, розробка 3D моделей. Володіння інженерними програмними комплексами та базами даних. Комунікація з проектувальниками та постачальниками, із замовником.
Досвід роботи
з 01.2023 по 06.2023 - СТМ-енерго, Київ (Енергетика) , провідний-інженер
Посадові обов’язки :
- аналіз кошторисів АВК та їх коригування структури кошторису, аналіз проектних рішень готових тендерних пропозицій, підготовка технічної документації для нових тендерних пропозицій;
- організація та підготовка будівельних робіт до початку будівництва об'єктів;
- розробка технічних завдань на проектування та розробка ПВР, ОДР проектів, розробка детальних календарних графіків робіт;
-підбір будівельної техніки для проведення будівельно-монтажних робіт та необхідного обладнання.

Досягнення:
Якісний супровід будівельно-технічної частини робіт, запуск двох об'єктів будівництва, виграш в двох тендерах (надання технічної інформації згідно вимог).
Власна розробка автоматизованої системи побудови календарних графіків (програма на базі Excel повністью замінює MSProject, можна використовувати з АВК).
з 07.2020 по 10.2022 - ТОВ «Ф7 ГРУП», Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру), головний інженер
Посадові обов’язки :
- контроль та організація повного циклу виконання робіт на будівельних майданчиках, супровід об'єктів будівництва. Рішення поточних завдань будівельного підрозділу згідно ввірених повноважень та поставлених задач;
- налаштування всіх процесів на будівельній ділянці згідно кадрової структури. Забезпечення виконання виробничих завдань відповідно до графіків і проектів виконання робіт.
Досягнення:
Передове досягнення в автоматизації робіт на буд майданчиках: власна розробка автоматизованого 3D програмного комплексу для підрахунку виконаних кладочних робіт в реальному часі з веденням 3d моделі та прив'язкою до каменяра виконавця, з підрахунком вартості та основних матеріалів. Будівельні майданчики:
ЖК DIADANS / Діаданс «Будівництво житлово-адміністративного комплексу з вбудованими та прибудованими приміщеннями громадського призначення та наземними і підземними паркінгами на місці майнового комплексу хлібокомбінату №1, цех №2 (літ. А, Г, Б, В, Е, Д), що зноситься на вул. Євгена Коновальця, 19 у Печерському районі м. Києва» 2секції 33поверхи, загально будівельні роботи (кладочні роботи 16тис.куб)

ЖК FJORD / ФІОРД «Будівництво житлово-офісного комплексу з об'єктами громадського розважального призначення, підземними і наземними паркінгами у Військовому проїзді, 8 у Печерському районі м.Києва. 2секції 23 поверхи, загально будівельні роботи.
ЖК Poetica «Будівництво житлового комплексу на вул. Дегтярівській, 25-А у Шевченківському районі м. Києва»1секція 29поверхи, загально будівельні роботи.
з 07.2017 по 12.2019 (2 роки 5 місяців) - ТОВ «Укрдобробуд», Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру), головний інженер
Об'єкти виконанні та введені в експлуатацію:
- Капітальний ремонт по ліквідації наслідків надзвичайної ситуації(буревій від 01.07.2017) з відновленням функціонування "Комплексу по прийманню,зберіганню та відвантаженню зернових та олійних культур ТОВ СП "Нібулон" Філія "Золотоніська".
- Перегрузочный терминал ООО СП «Нибулон» для перевалки зерновых и маслиничных культур и Маслоэкстракционный завод в г. Николаеве по ул. Каботажный спуск, 1. Строительство грузового причала №2 до 222м.
- Будівництво вантажного причалу 150м. з мережами водопостачання та каналізації на об`єкті транспортної інфраструктури - Перевантажувальному терміналі з відвантаження зернових та олійних культур на річковий транспорт ТОВ СП " НІБУЛОН" за адресою : с. Тернівка, Тернівська сільська рада , Вільнянського району, Запорізької області»
- Улаштування залізобетонних фундаментів зерносховищ на 5,5 тис тн з естакадами та галереями поз. 1.7-1.9 з фундаментами під вентилятори (12шт) та ПГ3 і ПГ4. Улаштування залізобетонних фундаментів зерносховищ на 2,3 тис.т. з активним вентилюванням, естакадами та галереями поз.1.16-.1.15, сушарки поз.5.2 та силосів вологого зерна з естакадами поз.1.19-1.20, при будівництві об’єкта транспортної інфраструктури - Перевантажувальному терміналі з відвантаження зернових та олійних культур на річковий транспорт ТОВ СП " НІБУЛОН" за адресою : с. Тернівка, Тернівська сільська рада , Вільнянського району, Запорізької області.
Працював у ТОВ "Стройэлиткомфорт" (виконроб), «Ozfatihler», Турція, Конья (машинобудування) (інженер –конструктор), ТОВ «Архиматика» (інженер-проєктувальник),
ТОВ «Химнефтемашпроект» (інженер-будівельник, інженер-проектувальник).

Освіта
2012 - Київський національний університет будівництва і архітектури , магістр з будівництва та цивільної інженерії за спеціалізацією «Міське будівництво та господарство», кваліфікація: інженер-будівельник, інженер-проектувальник (диплом с відзнакою).

Додаткова освіта та сертифікати
Necmettin Erbakan Üniversitesi Турция, 2015
Знання мов
• Англійська ─ середній
• Турецька ─ початковий
• Українська ─ вільно
Додаткова інформація
Ділові навички: вміння працювати в команді, відповідальність, комунікуючі навички, пунктуальний, швидко навчаюсь, вміння самостійно мислити та приймати складні рішення, ініціативний, організований, готовий удосконалювати себе та робочі процеси.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: