Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 июня 2023 Файл

Олена

Керуючий

Город:
Умань

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Верещак Олена Володимирівна

Дата народження 13.10.1973
Сімейний стан : одружена
Адреса: Умань, вул. Чехова 12
Тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Мета
Резюме подається на отримання посади керівника .
Освіта:
1990-1995 Уманський педагогічний інститут.
2007-2009 Уманський університет (фінансово-економічний ф-т)
Досвід роботи:
Професійні навички :
2012 -2018- ФОП Олішевська І. М..
2015 -2016- ФОП Кислиця В. В.
Посада: виконавчий директор та директор за сумісництвом.
Налагодження роботи існуючого персоналу, планування і оцінка потреб в персоналі, оцінка потреби в навчанні, пошук та відбір персоналу, організація проведення тренінгів і семінарів, адаптація нових співробітників, розробка системи мотивації співробітників, розробка і впровадження посадових інструкцій, правил трудового внутрішнього розпорядку, розробка і впровадження положень по роботі з персоналом, проведення тестувань, формування штатного розкладу, табелювання робочого часу співробітників, планування професійної кар'єри співробітників, оцінка ефективності роботи персоналу, організація роботи з персоналом, організація і проведення корпоративних заходів.
Ведення кадрової документації, прийом, звільнення співробітників. Планування кошторису закладу, та контроль за його використанням.
2009-2011р ТОВ « ГРАВІС».
Посада: головний бухгалтер
Посадові обов'язки: Нарахування та облік заробітної плати. Розрахунки з дебіторами і кредиторами. Складання підзвітних, матеріалів. Ведення журналів ордерів, головна книга. Складання бухгалтерської та податкової звітності.
2008-2009р Українсько-американське підприємство «Альтаір»
Посада: бухгалтер із обліку та нарахування заробітної плати
Посадові обов'язки: Нарахування з/п. Складання та здача статистичних звітів за формою № 1 та №2. Робота із банками. Виконання касових операції та розрахунків із підзвітними особами. Складання внутрішньої звітності. Досвід ведення обліку у програмі 1С-7.7.

Додаткові відомості: ПК- досвідчений користувач (Програма 1С Бухгалтерія; програми «Банк-Кліент», Word, Excel) .
Особисті якості:
Відповідальність, вміння швидко приймати необхідне рішення, зосередженість, наполегливість, уважність, старанність, стресостійкість, дисциплінованість, вмію працювати в команді, маю організаторські здібності. .

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам