Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 мая 2024

Владимр

Сотрудник службы безопасности, старший охранник, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
58 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Резюме
Спiвробiтник служби безпеки.
Старший охоронник.

Колодій Володимир Миколайович

одружений
моб. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
українець
м. Київ, Оболонь
04.12.1965

Мета: Прагну працювати в компанії з високими стандартами трудової діяльності, застосовувати свій досвід в подальшій роботі, бути корисним компанії і внести свій вклад в розвиток бізнесу. Розгляну варіанти придбання нових знань та навичок у професії. Можлива робота в понадурочний час, подобово, відрядження.

Претендую на посаду:
Спiвробiтник служби безпеки, старший охоронник.

Заробітна плата: від 15000 грн.(на руки).

Освіта:
•1982-1987: Омське вище танкове інженерне училище, спеціальність – інженер з експлуатації та ремонту колесної та гусеничної техніки.
•1998-2000: Військовий гуманітарний інститут Національної Академії Оборони України, спеціальність – соціальний психолог-педагог. Закінчив з відзнакою.

Робота:
* Жовтень 2018 - теперiшнiй час: старший охорони обьекту.
* Серпень 2011 - по вересень 2018 : ПП " Комсервiс-Безпека "-
фахiвець з органiзацii особистоi та майновоi безпеки; старший охоронник з посвiдченням-свiдоцтвом (органiзацiя охорони примiщень, майна, обладнання, цiнностей, персоналу та клiентiв в офicах, банках, ТРЦ, бiзнесцентрах, ЖК, медклiниках).
* Квiтень 2011 - липень 2018: ТОВ " Iнтерспорт" - заступник начальника служби безпеки; старший змiни охорони фiтнесцентра "Аквариум" (органiзацiя охорони, перепускного та внутрiшньообьектового режиму на територii та в примiщеннях клубу, забезпечення безпечноi роботи обладнання та персоналу, збереження майна клубу i клiентiв ).
* Листопад 2004 - березень 2011р.:ТОВ "Спортмастер"- начальник служби безпеки (охорони) спортивних супермаркетів у м.Киевi
(органiзацiя безпечного функцioнування пiдприемства i захисту примiщень, обладнання, майна, коштiв, товару, персоналу та вiдвiдувачiв).
•Квітень 2003 – Листопад 2004: начальник охорони – завгосп оптового торгівельного приватного підприємства «Купава» (охорона офiсно-складського комплексу, територii, будiвель, транспртних засобiв, майна, товару, персоналу та клiентiв компанii).
•Червень 2001 – Грудень 2002: старший офіцер відділу служби військ та режиму штабу навчального центру "Десна".
•Липень 1982 – Грудень 2002: служба в Збройних Силах на інженерних, командних, виховних, адміністративних та штабних (управлінських) посадах. Майор запасу.

Додаткові дані:
* Досвід роботи з охороннимии, протипожежними системами, засобами пожежогасiння, звьязку, доступу, вiдеонагляду, технiкою та спецзасобами захисту, документацією, матеріальними цінностями; досвід організації, контролю та управління людьми, підбору, перевірки та розстановки кадрів; досвід органiзацii забезпечення захисту майна, персоналу, комерцiйноi таемноi інформації, повсякденної безпечної діяльності підприємствата, функцiонування його споруд, комунiкацiй та обладнання; досвід проведення занять з професійної підготовки, інструктажів з ОП, ТБ, ППБ; досвiд проведення службових розслідувань, взаємодії з органами МВС, МНС, охоронними структурами, перевіряючими органами.

Особисті якості:
* організаторські, лiдерськi та аналітичні здібності; нацiленнiсь на результат; oрганiзованнiсть, комунікабельність, наполегливість, цілеспрямованість, рішучість, активнiсть, висока працездатність, дисциплінованість, вiдповiдальнiсть, порядність, надійність, пунктуальність, принциповість, чесність; здібність до швидкого навчання новому та навчати iнших.

Зовнішні дані:
* зріст 180 см., вага 75 кг, спортивна статура, презентабельний зовнішній вигляд, моложавий, добра фізична підготовка, здоровй спосiб життя, шкідливі звички відсутні.

Мови:
•Українська, російська, – вільне володіння.
•Англійська – базовий рівень.

Інші навички:
•ПК (на рівні користувача): Офіс (Word, Excel, Іnternet).
•Водійські права, категорії “В” та “С”.


Буду вдячний за будь-яку вiдповiдь.
З повагою, Володимир Колодій.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: