Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 мая 2024

Владимр

Завхоз, управляющий, администратор, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
58 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Резюме.

Завгосп, керуючий господарством, адмiнiстратор.

Колодій Володимир Миколайович
не одружений (розлучений)
моб. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
українець
м. Київ, Оболонь, вул. Героїв Сталінграду, буд. 44
04.12.1965

Мета: Прагну працювати в компанії з високими стандартами трудової діяльності, застосовувати свій досвід в подальшій роботі, бути корисним компанії і внести свій вклад в розвиток бізнесу. Розгляну варіанти придбання нових знань та навичок у професії. Можлива робота в понадурочний час, відрядження.

Претендую на посаду: Завгосп, керуючий господарством,
адмiнiстратор.

Заробітна плата: від 15000 грн. (на руки).

Освіта:
•1982-1987: Омське вище танкове інженерне училище, спеціальність – інженер з експлуатації та ремонту колесної та гусеничної техніки.
•1998-2000: Військовий гуманітарний інститут Національної Академії Оборони України, спеціальність – соціальний психолог-педагог. Закінчив з відзнакою.

Робота:
* жовтень 2018 - теперiшнiй час: старший охорони обьекту.
* серпень 2011 - вересень 2018 : фахiвець з органiзацii особистоi та майновоi безпеки ПП "Комсервiс-Безпека".
* Квiтень 2011 - серпень 2011: заступник начальника вiддiлу охорони ТОВ "Iнтерспорт".
*Листопад 2004 - по кінець березня 2011р.: начальник служби безпеки (контролю і охорони) спортивних супермаркетів торгівельної мережі „Спортмастер” в Києві.
*Квітень 2003 – Листопад 2004: начальник охорони – завгосп. оптового торгівельного приватного підприємства «Купава» (офіційного дистрибьютора відомих іноземних торгових марок).
*Червень 2001 – Листопад 2002: старший офіцер відділу служби військ та режиму штабу навчальног центру "Десна".
*Липень 1982 – Листопад 2002: служба в Збройних Силах на інженерних, командних, виховних, адміністративних та штабних (управлінських) посадах. Майор запасу.

Додаткові дані:
*Досвід підбору, перевірки та розстановки кадрів , організації, контролю та управління пілеглим персоналом; досвід роботи з технікою, обладнанням, документацією, матеріальними цінностями; досвід забезпечення захисту майна, персоналу, повсякденної безпечної діяльності підприємства; досвід проведення занять з професійної підготовки, інструктажів з ОП, ТБ, ПБ, службових розслідувань, взаємодії з органами МВС, МНС, перевіряючими органами. Досвід організації і контролю прибирання і утримання приміщень та території в чистоті і порядку; організації контролю за станом та проведенння обслуговування і поточного ремонту приміщень, меблів, та офісної техніки і обладнання; досвід закупівлі, розподілу та контролю видачі і витрат госпінвентаря та матеріалів; контролю витрат електроенергії та води; Досвід планування, складання, контролю та оптимізації витрат бюджета господарства.
Досвiд обліку роботи автомобілів та водiiв, обслуговування та поточного ремонту машин, закупiвлi, облiку i використання та запчастин, пального i мастил, розрахункiв та оптимiзацii маршрутiв доставки товару.

Особисті якості:
* організаторські, лiдерськi та аналітичні здібності; нацiленнicть на результат, наполегливість, цілеспрямованість, рішучість, висока працездатність, дисциплінованість, порядність, надійність, пунктуальність, принциповість, відповідальність, охайнiсть, комунiкабельнiсть; здібність до швидкого навчання новому та навчати iнших.

Зовнішні дані:
* спортивна статура, презентабельний зовнішній вигляд, здоровий спосiб життя, моложавий, шкідливі звички відсутні.

Мови:
•Українська, російська, – вільне володіння.
•Англійська – базовий рівень.

Інші навички:
•ПК (на рівні користувача): Офіс (Word, Excel, Іnternet).
•Водійські права, категорії “В” та “С”.


Буду вдячний за будь-яку вiдповiдь.

З повагою, Володимир Колодій

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: