Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 апреля 2024 PRO

Ольга

Економіст, бухгалтер підприємства, начальник відділення банку

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
43 года
Город:
Кременчуг

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник сектору роздрібного бізнесу

с 11.2023 по наст. время (5 месяцев)
АТ «ОТП БАНК», Кременчук (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи та здійснення перспективного та поточного планування роботи напрямку роздрібного бізнесу відділення, загальне управління та контроль за роботою працівників (6 підлеглих), керування клієнтськими потоками, активний продаж банківських продуктів юридичних та фізичних осіб, аналіз клієнтської бази, моніторинг бізнес-середовища міста та залучення клієнтів на обслуговування, прийняття рішення щодо подальшої співпраці в напрямку кредитування та обслуговування, аналіз звітів банку та робота з базами даних.

Економіст з планування

с 08.2023 по 11.2023 (3 месяца)
ПрАТ "АвтоКрАЗ", Кременчук (Машинобудування)

Збір та робота з значними обсягами інформації,
планування та економічний аналіз господарської діяльності, складання фінансового плану розвитку підприємства на рік (P&L, CF), планування грошових потоків на рік та помісячно (бюджетування), складання оперативних планів та звітності, аналіз економічної ефективності проектів.

Керівник з роздрібного бізнесу (начальник) відділення

с 03.2006 по 07.2023 (17 лет 4 месяца)
АТ "Райффайзен Банк", Кременчук (Фінанси, банки, страхування)

Пройшла шлях від головного економіста відділу малого бізнесу до начальника відділення:

З серпня 2016 р. - начальник Першого Кременчуцького відділення АТ «Райффайзен Банк» (організація роботи та здійснення перспективного та поточного планування роботи відділення, загальне управління та організація роботи команди працівників відділення, виконання валютних операцій, керування клієнтськими потоками, активний продаж банківських продуктів юридичних та фізичних осіб, аналіз клієнтської бази, моніторинг бізнес-середовища міста та залучення клієнтів на обслуговування, проведення економічного та фінансового аналізу показників бізнес-діяльності клієнтів (баланс та звіт про фінансові результати) та прийняття рішення щодо подальшої співпраці в напрямку кредитування та обслуговування, аналіз звітів банку та робота з базами даних.)



Досягнення: по результатам роботи 2020 – 2021 рр. відділення входило в 50 кращих відділень Банку по виконанню КПД, виконання поставлених задач відділення на рівні більше 100%.

Спеціаліст по кредитуванню юридичних осіб

с 06.2004 по 03.2006 (1 год 9 месяцев)
ПриватБанк, Кременчук (Фінанси, банки, страхування)

Аналіз клієнтської бази, моніторинг бізнес-середовища міста та залучення клієнтів на обслуговування, проведення економічного та фінансового аналізу показників бізнес-діяльності клієнтів (баланс та звіт про фінансові результати).

Образование

КрНУ імені Михайла Остроградського

Облік і аудит, Кременчук
Высшее, с 1999 по 2004 (5 лет)

Диплом спеціаліста з відзнакою. Тема дипломної роботи – «Організація обліку, аналізу витрат на виробництво продукції (робіт, послуг) на підприємстві (на прикладі ВАТ “КВБЗ”)

Світловодський технікум радіоелектронного приладобудування

Економіка підприємства, Світловодськ
Среднее специальное, с 1996 по 1999 (3 года)

Знания и навыки

Комунікабельність MS Excel Клієнт-Банк Економічний аналіз продажу Економічний аналіз виробництва Економічний аналіз банку Цілеспрямована Відповідальна Урівноважена Акуратна Аналітичн Стресостійкість Здатність до навчання M.E.Doc Висока працездатність Самомотивація

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Знання інструментів економічного та фінансового аналізу, бухгалтерського обліку, банківської справи. Вміння працювати з бухгалтерською та фінансовою звітністю, знання порядку складання рахунків.

Вміння організувати роботу команди для досягнення поставлених цілей, постановка задач та контроль їх виконання, знання методологій управління командою.

Маю досвід роботи з клієнтами - як фізичними особами, так і з представниками юридичних осіб, досвід ведення ділових переговорів, досвід активних продажів та налагодження ділових стосунків.

Впевнений користувач ПК: робота в спеціалізованих програмах, Office 365 (Word, Excel, Outlook), Internet браузери, PowerPoint, Acrobat Reader, MEdoc, 1С.Документооборот, робота з офісною технікою.

Цілеспрямована, відповідальна, урівноважена, акуратна, аналітичний склад розуму, здатність до швидкого навчання, вміння згладжувати конфліктні ситуації, стресостійка, комунікабельна, легко знаходжу спільну мову з людьми.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: