Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 июля 2023 Файл

Юлія

Заступник керуючого, економіст відділення, відділу головного банку

Возраст:
36 лет
Город проживания:
Кривой Рог
Готов работать:
Киев, Кривой Рог, Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Барліт Юлія Датовна
Дата народження: 08 січня 1988р.
Телефон (моб.): [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Досвід професійної та трудової діяльності:

Філія «Центрально-міське відділення ПАТ Промінвестбанк у м. Кривий Ріг Дніпропетровської області» (липень 2006р. – травень 2011р.)
Касир-контролер
Функціональні обов'язки:
Прийом комунальних та разових платежів. Відкриття поточних та депозитних рахунків. Відправлення та видача грошових переказів. Здійснення валютообмінних операцій. Виконання функцій зав. касою відділення. Проведення інкасації банкоматів. Виконання обов'язків завідувача відділення під час його відсутності.

Криворізьке відділення ПАТ «БАНК КРЕДИТ ДНІПРО» (травень 2011р.- лютий 2013р.)
Економіст-касир
Функціональні обов'язки:
Обслуговування фізичних та юридичних осіб. Відкриття карткових рахунків та обслуговування пластикових карток. Відправлення та видача грошових переказів. Продаж фізичних осіб. Введення та оплата платіжних документів. Відкриття та ведення депозитних, поточних рахунків. Виконання всіх касових операцій. Проведення інкасації банкоматів. Обслуговування зарплатно-карткових проектів. Продаж додаткових продуктів фізичним та юридичним особам. Оформлення та ведення угод з торговельного еквайрингу.

Відділення АТ «СБЕРБАНК» у м. Кривий Ріг (лютий 2013р. – липень 2014р.)
Головний спеціаліст з обслуговування масових роздрібних клієнтів-касир

Відділення АТ «СБЕРБАНК» у м. Кривий Ріг (липень 2014р. – жовтень 2018р.)
Головний спеціаліст з обслуговування заможних роздрібних клієнтів

Відділення АТ «МР БАНК» (АТ «СБЕРБАНК») у м. Кривий Ріг (жовтень 2018р. – червень 2022р.)
Менеджер по роботі з преміум та бізнес клієнтами
Функціональні обов'язки:
Залучення та обслуговування фізичних та юридичних осіб. Продаж преміальних карток фізичним особам. Індивідуальне обслуговування клієнтів преміального сегменту. Продаж додаткових та страхових продуктів фізичним та юридичним особам. Залучення та обслуговування зарплатно-карткових проектів, еквайрингу, зовнішньоекономічної діяльності, укладання договорів на прийом платежів з юридичними особами. Виконання планових показників та поставлених задач. Продаж кредитних продуктів. Розвиток та продуктове навантаження свого портфеля. Виконання обов'язків керівника відділення під час його відсутності.

Криворізьке відділення АТ «УКРСІББАНК» (липень 2022р. – серпень 2022р.)
Персональний фінансовий консультант
Функціональні обов'язки:
Індивідуальне обслуговування клієнтів преміального сегменту. Залучення та обслуговування фізичних та юридичних осіб. Розвиток та продуктове навантаження свого портфеля. Виконання планових показників та поставлених задач.

Криворізьке відділення ПуАТ «КБ»АКОРДБАНК» (серпень 2022р.- теперішній час)
Заступник керуючого відділенням.
Функціональні обов'язки:
Контроль операційної діяльності відділення, контроль за виконанням касової дисципліни. обслуговування клієнтів МСБ. Формування клієнтської бази відділення. Активне залучення клієнтів. Навчання персоналу. Контроль виконавчої дисципліни працівників.

Освіта:
2003-2006рр. – Криворізький коледж економіки та управління Київського національного економічного університету, спеціальність «банківська справа», кваліфікація молодший спеціаліст банківської справи.
2007-2011рр. – Криворізький економічний інститут Державного вищого навчального закладу «Київський національний економічний університет ім Вадима Гетьмана», кваліфікація бакалавр з фінансів та кредиту.
2011-2012рр. - Державний вищий навчальний заклад «Криворізький національний університет», спеціальність «Банківська справа», кваліфікація спеціаліст банківської справи.

Особисті якості:
Вміння спілкуватися з людьми та знаходити спільну мову. Швидко навчання, ініціативність, відповідальність, цілеспрямованість, активність, наполегливість, здатність працювати як самостійно так і в команді. Орієнтованість результат.
Готова до переїзду до Київа, Одеси.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: