Ярослав
Керуючий
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 36 лет
- Город проживания:
- Харьков
- Готов работать:
- Луцк
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/9756769
Опыт работы
Керуючий
с 07.2022 по наст. время
(1 год 10 месяцев)
INVINO, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)
•Відкриття з нуля гібридного проекту (салон елітних вин та кафе)
•Розробка посадових інструкцій та внутрішньої документації закладу.
•Підбір,контроль та організація навчання персоналу.
•Створення асортиментної матриці, аналіз реалізації продуктів виномаркету та кафе
•Участь у формуванні контенту для соц. мереж. Контроль позиціонування проекту в соц.мережах.
•Аналіз фуд косту кафе та формування цін
•Пошуки постачальників, заключення договорів
•Робота з 1С. Контроль: інвентарізацій, списань, переміщень продукції
•Організація іміджових заходів (тематичні вечірки, дегустації).
•Контроль касової дисципліни
Кавіст та спікер
с 03.2021 по 02.2022
(11 месяцев)
INVINO, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
•Організація правильного зберігання та догляду за сирами та винами
•Дотримання касової дисципліни
•Проведення дегустацій
•Участь у формуванні асортименту
•Продажі вина та міцного алкоголю
Менеджер ресторану
с 04.2018 по 01.2020
(1 год 9 месяцев)
ресторан «Kokawa», Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
•Забезпечення високої якості обслуговування відвідувачів, у тому числі шляхом перевірки їх прохань та скарг
•Підбір персоналу (офіціанти, бармени, портьє та тех. персонал)
•Участь у формуванні контенту для соц. мереж. Контроль позиціонування ресторану в соц.мережах.
•Аналіз цін меню та барної карти. Формування націнки
•Формування барної карти
•Підбір постачальників алкоголю
•Складання графіка персоналу
•Організація іміджевих заходів (тематичні вечірки, дегустації).
•Участь в організації банкетів
•Навчання персоналу
•Участь у складанні посадових інструкцій персоналу
•Контроль інвентарізацій, списання продуктів та відмовників гостей ресторану
•Контроль касової дисципліни
Дополнительное образование и сертификаты
«Wine school by GOODWINE» м. Київ Курс «HoReCa»
2016, 1 місяць
Знания и навыки
Дополнительная информация
Закоханий у теруарні продукти, такі як вино та сир. З 2015 року щомісяця проводив пейринги та дегустації сиру з вином, крафтовим пивом, міцним алкоголем та устрицями. У 2020 році пробував себе в організації виробництва сиру.
Похожие кандидаты
Мерчендайзер, менеджер, адміністратор, заступник керівника
17000 грн, Луцк
Медичний директор, керівник
Луцк
Директор, маркетолог, проєкт, бренд-менеджер, аналітик
Луцк, Днепр
,
еще 5 городов
Метролог, інженер ЕТЛ, керівник з якості, сертифікації, начальник лабораторії
45000 грн, Луцк, Винница
,
еще 7 городов
Юрисконсульт, юрист, начальник юридичного відділу
Луцк, Владимир
,
еще 2 города