Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 мая 2024

Ярослав

Керуючий

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
36 лет
Город проживания:
Харьков
Готов работать:
Луцк

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керуючий

с 07.2022 по наст. время (1 год 10 месяцев)
INVINO, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

•Відкриття з нуля гібридного проекту (салон елітних вин та кафе)
•Розробка посадових інструкцій та внутрішньої документації закладу.
•Підбір,контроль та організація навчання персоналу.
•Створення асортиментної матриці, аналіз реалізації продуктів виномаркету та кафе
•Участь у формуванні контенту для соц. мереж. Контроль позиціонування проекту в соц.мережах.
•Аналіз фуд косту кафе та формування цін
•Пошуки постачальників, заключення договорів
•Робота з 1С. Контроль: інвентарізацій, списань, переміщень продукції
•Організація іміджових заходів (тематичні вечірки, дегустації).
•Контроль касової дисципліни

Кавіст та спікер

с 03.2021 по 02.2022 (11 месяцев)
INVINO, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

•Організація правильного зберігання та догляду за сирами та винами
•Дотримання касової дисципліни
•Проведення дегустацій
•Участь у формуванні асортименту
•Продажі вина та міцного алкоголю

Менеджер ресторану

с 04.2018 по 01.2020 (1 год 9 месяцев)
ресторан «Kokawa», Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

•Забезпечення високої якості обслуговування відвідувачів, у тому числі шляхом перевірки їх прохань та скарг
•Підбір персоналу (офіціанти, бармени, портьє та тех. персонал)
•Участь у формуванні контенту для соц. мереж. Контроль позиціонування ресторану в соц.мережах.
•Аналіз цін меню та барної карти. Формування націнки
•Формування барної карти
•Підбір постачальників алкоголю
•Складання графіка персоналу
•Організація іміджевих заходів (тематичні вечірки, дегустації).
•Участь в організації банкетів
•Навчання персоналу
•Участь у складанні посадових інструкцій персоналу
•Контроль інвентарізацій, списання продуктів та відмовників гостей ресторану
•Контроль касової дисципліни

Дополнительное образование и сертификаты

«‎Wine school by GOODWINE» м. Київ Курс «‎HoReCa»

2016, 1 місяць

Знания и навыки

MS Office Email Веб-браузеры 1С:Торгівля і склад Стресостійкість Уміння аналізувати Управління рітейлом Критичне мислення

Дополнительная информация

Закоханий у теруарні продукти, такі як вино та сир. З 2015 року щомісяця проводив пейринги та дегустації сиру з вином, крафтовим пивом, міцним алкоголем та устрицями. У 2020 році пробував себе в організації виробництва сиру.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам