Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 октября 2023 PRO

Ірина

Кухар у сім'ю

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
38 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Кухар

с 01.2015 по наст. время (9 лет 5 месяцев)
сім'ї, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Професійні навички:
• Вміння працювати на холодному, гарячому, борошняному процесах, гарнірах і кондитерських виробах;
• Знання технології виробництва хлібобулочних виробів, кондитерських виробів,
тортів, тістечок, випічки, хліба;
• Знання кухонь світу;
• Впевнене знання та вміння працювати на технологічному обладнанні;
• Вміння розбиратись в якості та свіжості продуктів, їх правильне зберігання;
• Знання правил ціноутворення та калькуляції страв,
• Вміння оформляти та презентувати страви.

Кухар-універсал

с 07.2014 по 12.2014 (5 месяцев)
Кейтеринг «Фігаро», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар-універсал

с 02.2014 по 05.2014 (3 месяца)
Кейтеринг «Вершики», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар-універсал

с 12.2012 по 12.2013 (1 год)
Ресторан «Барбарис», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

європейська кухня

Кухар холодного процеса, кондитерські вироби

с 08.2011 по 11.2012 (1 год 3 месяца)
Ресторан «Лапша Джаз», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

італійська кухня

Кухар гарячого процеса

с 02.2010 по 08.2011 (1 год 6 месяцев)
Ресторан «Кава Де Люкс», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

японська кухня

Кухар-універсал

с 06.2008 по 01.2010 (1 год 7 месяцев)
Ресторан «Динамо», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

європейська кухня

Кухар-борошняр

с 08.2007 по 05.2008 (9 месяцев)
ресторан «Духмяна піч», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

українська кухня

Кухар гарячого цеха

с 01.2006 по 05.2007 (1 год 4 месяца)
Кухар гарячого цеха, Кропивницький (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар холодного цеху

с 12.2005 по 12.2006 (1 год)
Кафе «Планета-К, Кропивницький (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

Комерційний технікум харчової промисловості, заочне відділення

Технолог харчової промисловості, Кропивницький
Среднее специальное, с 2006 по 2008 (2 года)

Професійно-технічне училище №38, Кіровоградська обл.

Голованівськ
Среднее, с 2001 по 2006 (5 лет)

Знания и навыки

Борошняні вироби Приготування гарячих страв Приготування холодних страв Кондитерська справа Презентація страв Знання кухонь світу

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: