Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 апреля 2024

Ірина

Лікар медичного асистенсу (медицина, адміністрування, косметологія)

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
33 года
Город:
Ивано-Франковск

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний редактор,Медіа експерт, Адміністратор сайту редакції

с 04.2022 по 02.2023 (10 месяцев)
'La Repubblika'' країна( Італія) (ЗМІ, медіа)

Косметолог

с 02.2022 по 06.2022 (4 месяца)
Corso TSL - Tecnico Sicurezza Laser per centri estetici qualificato Aiascert. ... in Italia con maggiore esperienza nella formaz, Італія .Мілан (Краса, фітнес, спорт)

Corso TSL - Tecnico Sicurezza Laser per centri estetici qualificato Aiascert. ... in Italia con maggiore esperienza nella formazione sul laser a diodo.

Викладач Медицини .Науковий співробітник кафедри Медсестринства Загальної мни

с 09.2011 по 12.2012 (1 год 3 месяца)
Департамент Освіти .Івано-Франківський "Медичний колледж", Івано-Франківськ (Освіта, наука)

Навчання та постійний розвиток себе як особистості ,та своїх студентів , постійні розробки та нововведення в систему медичних закладів ,чітке і точне відпрацювання медичних маніпуляцій відповідно до вимог та стандартів МОЗ ,постійні комунікації з лікарями ЛПЗ, викладачами загальної практики , відпрацювання медичних маніпуляцій та виконання усіх алгоритмів зі студентами на фантомах ,в подальшому на пацієнтах в ЛПЗ - лікувально-профілактичних медичних закладах.Розробка та контроль методичок ,та методичного забезпечення , контроль медичних журналів , загальної медичної документації .Справедливе оцінювання та тестування знань студентів , оцінювання загальних знань за шкалою , оцінювання практичних ,теоретичних , та тестувальних знань .Проведення заліків ,екзаменів , практичних перевірок .Організація викладацьких науково-практичних зібрань .Обговорення та планування ,розробка методів загального навчання та оцінювання студентів медичних закладів ,нашого медичного коледжу , співпраця студентів з пацієнтами в ЛПЗ,та правильна і безпечна методика лікування ,та виконання безпосередніх обов'язкових медичних маніпуляцій відповідно чинних законів МОЗ. Обмін досвідом .Відпрацювання навиків .Співпраця працівників медичних закладів із іншими органами ГОС структур ,а також чіткі озвучення та прийняття кваліфікаційних рішень в засобах масової інформації , проведення консультаційних бесід ,та навчань - демонстрація удосконалених розроблених методів лікування в засобах масової інформації,та на загальних МЕДІА каналах.

Образование

CORSO DI LASERTERPIA E LASERCHIRURGIA IN MEDICINA ESTETICA

Certificate FDA -ITS SRL, Італія. Мілан
Высшее, с 2022 по 2022 (меньше 1 года)

Corso TSL – Tecnico Sicurezza Laser estetico

Центр політичної освіти

Менеджмент та адміністрування, Київ
Высшее, с 2017 по 2019 (2 года)

Вміння та навички:
Англійська мова: Intermediate (B1);
Політолог, політичний коментатор, політтехнолог;
Викладання суспільно-політичних дисциплін;
Досвідчений користувач: MS Office (Word, Excel, Access, Powerpoint), Zoom, Webex, Google Meet);
SMM;
Фото- та відео-обробка: Figma, Adobe Photoshop, Inshoot, Instories, Canva, VN;
Таргетолог (налаштування рекламних кампаній у Ads Manager та Meta Business Suite);
Розробка рекламних кампаній та креативів;
Написання наукових текстів.
Особисті якості:
Відповідальність;
Комунікабельність;
Пунктуальність;
Завжди готова до нових випробувань;
Гнучкість;
Стресостійкість;
Креативність;
Організованість;
Цілеспрямованість.

Київська школа державного управління ім.С. Нижного

Політолог , політичний консультант, Київ
Высшее, с 2017 по 2019 (2 года)

Менторство Сучасні проблеми суспільства Демократизація сучасного розвитку та практичне втілення ідей
Розробка ,удосконалення та прийняття ,узаконення окремих правових статутів, та відокремлення правових "відносностей"
Особисті якості:
Відповідальність;
Комунікабельність;
Пунктуальність;
Завжди готова до нових випробувань;
Гнучкість;
Стресостійкість;
Креативність;
Організованість;
Цілеспрямованість.

Wyższa Szkoła Oficerska Wojsk Lądowych im. Gen. Tadeusza Kościuszki. Академія Сухопутних Військ Тадеуша Костюші

Військова .Управління підрозділами, Вроцлав
Высшее, с 2012 по 2017 (5 лет)

Загальноприйняті положення відповідно до основних задач військових "спец.призначень". Чіткі виконання "спец.задач ." Вивчення загальної військової техніки ,будови , та маневрування під час виконання задач .Вивчення усіх видів зброї та правил поводження з нею відповідно до чинних Законів ,та алгоритм здійснення заходів самозбереження та самозахисту ,під час агресії та нападу сторони супротивника .Правила адекватного та стриманого поводження ,у самих важких і некоординованих ситуаціях.Вміння реально оцінювати ситуацію ,та вести за собою підрозділ .Вміння приймати правильні та швидкі рішення .Відпрацювання технік у різних частинах навчальних полігонів на території Польщі .

Тернопільський національний медичний університет ім.Горбачевського

Медсестринство, Сімейна медицина- загальна практика, Тернопіль
Высшее, с 2011 по 2014 (3 года)

проходила заочно інтернатуру у відділенні на базі КНП ОКЛ ІФ ОР відділення ендокринології, отримала там відмінні навички ведення ендокринологічних пацієнтів, та закінчила практику ендокринології,загальної терапії. Успішно закінчила ,гарний спеціаліст в галузі медицини та загальної практики ,- у відділенні терапії та сімейної медицини . Виконання усіх алгоритмів і маніпуляцій згідно стандартів і наказів МОЗ ! амбулаторний прийом пацієнтів;
• первинний патронаж новонароджених,
• збір анамнезу захворювань, назначення та інтерпретація додатках методів обстеження, назначення лікування;
• оформлення медичної документації;
• санітарно-просвітницька робота. Доброзичливість
Тактовність
Емпатія
Вакцинування
Облік медикаментів
Ведення медичної документації

Чортківський медичний колледж

Медсестринство, Чортків
Высшее, с 2006 по 2011 (5 лет)

Медична сестра "БАКАЛАВР" Вивчення загальних медичних маніпуляцій ,виконання медичних маніпуляцій та відпрацювання згідно стандартів МОЗ , практичних навичок відповідно до наказів МОЗ в ЛПЗ - в лікувально - профілактичних закладах, у відділеннях загального профілю .Відпрацювання усіх видів ін'єкцій , інфузійна терапія ,промивання шлунка та інших видів маніпуляцій .Вміння надавати першу домедичну допомогу пацієнтам у відділеннях педіатрії , акушерства та гінекології ,гастроентерології, ендокринології ,хірургії ,неврології , реанімації , у відділеннях загальної практики та терапії .Чітке виконання медсестринських алгоритмів згідно стандартів МОЗ .Правильне ведення і чітке заповнення медичної документації ,та ведення реєстраційних карт та журналів відповідно до стандартів МОЗ та загальних вимог ЛПЗ. Закінчила "БАКАЛАВРА",пізніше "МАГІСТРА" по спеціальності "МЕДСЕСТРИНСЬКА СПРАВА", написала наукову працю яку захистила на "Міжнародній конференції " - The" MEDICINE UNITED STATES "

Дополнительное образование и сертификаты

CORSO DI LASERTERPIA E LASERCHIRURGIA IN MEDICINA ESTETICA IN ITALY

2022, 6-місяців

Знания и навыки

Уважність Відповідальність Робота з великим обсягом інформації Грамотна усна та письмова мова Моделювання Полігональне моделювання Комунікабельність Впевненість Спостережливість Уміння швидко засвоювати нову інформацію Швидкий набір тексту Здатність до навчання Цілеспрямованість Аналіз цільової аудиторії Націленність на результат Пізнання та удосконалення вивчення щоразу нового та цікавого Експертність Управління персоналом Креативність Творчість Лідерські якості Мудрість Організаторські здібності MS PowerPoint Мега-НАУ Управління фінансовими потоками M.E.Doc Управління проєктами Користувач Internet Програмування МК PIC Медіапланування R-Keeper React Знання графічних редакторів Малювання

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Итальянский — свободно
  • Английский — продвинутый
  • Латынь — выше среднего
  • Арабский — средний
  • Польский — средний

Дополнительная информация

Проходження практики Corso TSL – Tecnico Sicurezza Laser estetico в Італії , Мілан . Робота на кращих моделях лазерів - для епіляції від DEKA - це «Motus AX», «Motus AY Moveo», «Synchro REPLA: Y» і «Again DEKA». В даних лазерах використовуються сучасні кристали з олександритовим і неодимовим типами випромінювання. Corso TSL – Tecnico Sicurezza Laser estetico

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты