Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 ноября 2023 Файл

Наталія

Помічник керівника, секретар, діловод, офіс-менеджер

Возраст:
37 лет
Город:
Бровары

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Добробог Наталія Федорівна
(Dobroboh Nataliia)

Дата народження: 05.05.1987
Моб. телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
е-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта вища:
• Університет банківської справи Національного банку України (м. Київ), напрям підготовки «Економіка і підприємництво. Фінанси», кваліфікація спеціаліста з фінансів, освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліст, у 2012 році.
• Державна академія керівних кадрів культури і мистецтв, спеціальність «Документознавство та інформаційна діяльність», кваліфікація документознавець, референт органів державної влади та місцевого самоврядування, освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліст, у 2009 році.
• Державна академія керівних кадрів культури і мистецтв, отримала базову вищу освіту за напрямком підготовки «Культура», кваліфікація бакалавра з документознавства та інформаційної діяльності, освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавр, у 2008 році.
• Коледж інформаційних технологій та землевпорядкування Національного авіаційного університету, спеціальність «Діловодство», кваліфікація референт, секретар адміністративний, освітньо-кваліфікаційний рівень молодший спеціаліст, у 2006 році.

Професійні навички:
- впевнений користувач ПК MS Office;
- досвід ведення документообігу;
- навички роботи з клієнтами;
- ведення справ клієнтів;
- виставлення рахунків клієнтам;
- проведення депозитарних операцій (зарахування, списування цінних паперів);
- забезпечення життєдіяльності офісу;
- володіння мовами: українська та російська вільно, англійська – базова.

Досвід роботи:
01.09.2006 р. – 31.01.2008 р. Товариство з обмеженою відповідальністю, компанія управління активами «Актив Плюс». Прийнята на посаду офіс-менеджера.
01.02.2008 р. – 16.03.2011 р. Закрите акціонерне товариство, інвестиційна компанія «Обрій Капітал». Прийнята на посаду спеціаліста-оператора з депозитарних операцій.
17.03.2011 р. – 26.12.2011 р. Товариство з обмеженою відповідальністю інвестиційна компанія «Добрий Капітал». Прийнята на посаду спеціаліста з депозитарних операцій.
02.07.2013 р. – 29.11.2013 р. Товариство з обмеженою відповідальністю «Максфілд Фінанс». Прийнята на посаду фахівця відділу депозитарної діяльності.

Особисті якості:
Цілеспрямована, педантична, комунікабельна, відповідальна, оптимістична, швидко навчаюсь новому, шкідливих звичок не маю.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: