Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 апреля 2024 Файл

Артем

Шеф-кухар

Возраст:
35 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Криворотенко
Артем
Шеф-кухар
Україна, Київ
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
inst: @artem_zavorotniuk

НАВИЧКИ
● Знання та робота із різними кухнями світу.
● Участь у відкритті ресторану, розробка меню та створення
концепції кухні закладу.
● Знання рецептур та способів приготування різноманітних страв.
● Вміння оформлювати та презентувати страви.
● Навички підбору персоналу та управління колективом.
● Вміння працювати в команді та підтримувати дружню атмосферу в
колективі.

ДОСВІД РОБОТИ
БОЖЕВІЛЬНИЙ resto-bar & PAU WAU resto bar
Бренд-шеф
Україна, Київ
12.2023 - до теперішнього часу
● Розробка та адаптація меню відповідно до концепції та стандартів
якості.
● Управління персоналом кухні, що включає найм, навчання та
мотивацію.
● Взаємодія з іншими відділами закладу (обслуговування, смм) для
досягнення загальних цілей закадів.
● Керування витратами на кухні та оптимізація роботи персоналу для
досягнення ефективності.
● Розвиток і впровадження нових кулінарних концепцій та ідей.
ПрАТ МХП
Су-шеф
Україна, с.Крюківщина
10..2023 - 12.2023
● Участь в розробці нових кулінарних страв.
● Участь в проведенні дегустацій кулінарних страв.
● Відпрацювання сировини та її затвердження.
● Відпрацювання аналогів сировини та їх затвердження.
● Замовлення та списання сировини для відпрацювання нових
кулінарних страв та презентацій продукту.
● Участь у розробці технологічних карт.
● Комунікацію з постачальниками та менеджерами підрозділів
компанії.

БОЖЕВІЛЬНИЙ resto-bar
Шеф-кухар
Україна, Київ
11.2022 – 09.2023
● Розробка та введення меню авторської кухні.
● Вивчення та аналіз попиту споживачів.
● Розробка сезонного, святкового та бенкетного меню.
● Створення калькуляційних та технологічних карт.
● Підбір персоналу та навчання всім робочим процесам.
● Ведення обліку та своєчасне надання внутрішньої документації.
● Підбір та співпраця з постачальниками (вивчення та аналіз
місцевого ринку, налагодження роботи із постачальниками).

SHAH PLOV
Шеф-кухар
Україна, Київ
05.2022 - 11.2022
● Оновлення меню, створення та введення постійного та бенкетного
меню.
● Організація та контроль роботи кухні.
● Підбір та співпраця з постачальниками (вивчення та аналіз
місцевого ринку, налагодження роботи із постачальниками).
● Пошук, підбір та навчання нового персоналу.
● Забезпечення контроля якості продуктів харчування та готових
страв, дотримання товарного сусідства.
Р-Н NOW
Шеф-кухар
Україна, Київ
07.2021 - 02.2022
● Робота з постачальниками продукції, пошук альтернативних
постачальників.
● Планування, організація, управління та контроль всієї діяльності
кухні.
● Дотримання санітарних норм.
● Удосконалення організації виробничого процесу.
● Оновлення меню (сезонне, постійне, та інш.)

КАРІ БАР DELHI DELHI
Старший кухар
Україна, Київ
03.2020 - 06.2021
● Приготування страв згідно тех карт.
● Допомога в розробці нового меню.
● Контроль якості приготування та видачі готових страв.
● Проведення переобліків.

WHISKY CORNER
Пекар-кондитер
Україна, Київ
05.2019 - 03.2020
● Приготування страв згідно технологічних карт, контроль видачі
готових страв.
● Участь в підготовці до проведення гастро вечорів.
● Безпосередня участь у розробках нових страв.

RESTAURACJA POLSKA RÓŻANA
Кухар гарячого процесу
Польша, Варшава
07.2017 - 02.2018
● Приготування страв згідно технологічних карт.
● Прийом та підготовка сировини.
● Безпосередня участь у розробках нових страв.
● Контроль санітарного стану обладнання та інвентарю.

ОСВІТА
Національний авіаційний університет
Економіка та підприємство
Бакалавр, спеціаліст
09.2006 – 06.2011

МОВИ
Українська - рідна.
Польська - розмовна.
Англійська - початкова.
Російська - вільна.

Професійні рекомендації за запитом.

Похожие кандидаты

Шеф-кухар, сушеф
Киев, Винница

Шеф-повар
25000 грн, Киев, Ивано-Франковск , еще 8 городов

Chef, cook
Киев, Днепр , еще 3 города

Шеф-кухар, технолог, консультант (на проєкт)
Киев, Винница , еще 8 городов

Су-шеф
35000 грн, Киев

Шеф-кухар (суши, японська кухня)
50000 грн, Киев

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: