Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 декабря 2023

Лоана

Шеф-кондитер

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
31 год
Город проживания:
Одесса
Готов работать:
Днепр, Запорожье, Киев, Львов, Одесса, Удаленно, Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бренд шеф Кондитер

с 10.2023 по наст. время (8 месяцев)
Серебряный призер чемпионат Украины по кулинарии номинация ‘’ресторанные десерты’’ 2023, Українка (Готельно-ресторанний бізнес)

Бренд-шеф кондитер

с 06.2023 по наст. время (1 год)
Il Decameron Luxury Design Hotel 5 STAR & Elisa bar & Restaurant. Maestro Hotel Management ., Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Колаборація с Бренд шефом - Михайло Калашніков
-Запуск ресторану з нуля
-Повне оновлення десертною меню з розробкою авторських десертів для ресторану.
-Лінійка випічка та десертів, тортів для шведка, кава брейк, кейтеринг, банкет.
-Підбір персоналу
-Розробка меню та написання технологічних карток
-Складання графіків та планів роботи
-Складаня закупочних листів та чек листів
-Підбір, закуп обладнання та інвентаря

Бренд шеф кондитер (проектная работа)

с 06.2023 по 06.2023 (меньше месяца)
Victoria Deluxe, hotel & «NOEL Restaurant», Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

Колаборація с Бренд шефом Валерія Демченко.
Оновлення десертною меню з розробкою авторських десертів.
Навчання персоналу та складання тех карт.

Бренд шеф кондитер

с 06.2022 по 06.2023 (1 год)
Le Blé d'Or French patisserie & boulangerie, Саудовская Аравия (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск кондитерського виробництва з нуля.
Розробка авторського десертного меню.
Робота з постачальниками.
Навчання персоналу.
Контроль якості продукції.
Складання тех карт.

Шеф кондитер ( проектна работа )

с 04.2022 по 06.2022 (2 месяца)
Black Sheep group restaurants Hong Kong, Саудовская Аравия (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск кондитерського виробництва з нуля.
Виготовлення та опрацювання десертів.
Створення карток.
Ведення обліку та інвентаризація.
Організація робочого процесу.
Оформлення вітрини.
Навчання персоналу.

Шеф кондитер ( проектная работа )

с 10.2021 по 11.2021 (1 месяц)
Don Julio restaurant Buenos Aires, Argentina - Top 50 best restaurant in the world 2021, Рияд (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск кондитерського виробництва з нуля.
Розробка авторського десертного меню.
Робота з постачальниками.
Навчання персоналу.
Контроль якості продукції.
Складання тех карт.

Су-шеф кондитер

с 05.2021 по 03.2022 (10 месяцев)
Queen Odessa, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Працювала під керівництвом Шеф кондитер Queen group - Тома Собко, та Шеф-поваром Валерія Демченко
Запуск ресторану з нуля.
Виготовлення та опрацювання десертів.
Створення карток.
Ведення обліку та інвентаризація.
Організація робочого процесу.
Навчання персоналу.
Розробка нового меню десертів

Старший кондитер

с 09.2020 по 05.2021 (8 месяцев)
KADORR Hotel Resort & Spa . Детское пространство «Amador», Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування десертів
Контроль якості та дотримання норм і правил.
Бачення обліку та контроль закупівлі продуктів.
Організація процесу.

Кондитер

с 05.2019 по 09.2020 (1 год 4 месяца)
KADORR Hotel Resort & Spa . Детское пространство «Amador», Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Працювала під керівництвом Шеф кондитер Артем Кінаш
Виготовлення десертів згідно калькуляційних та технологічних карток.
Виконання санітарних нормативів та правил.
Перелік та прийом продукції.

Старший кондитер

с 08.2018 по 05.2019 (9 месяцев)
Кафе-кондитерські «Профітролі», Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування десертів
Контроль якості та дотримання норм і правил.
Бачення обліку та контроль закупівлі продуктів.
Організація процесу.

Кондитер

с 04.2018 по 08.2018 (4 месяца)
Кафе-кондитерські «Профітролі», Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Виготовлення десертів згідно калькуляційних та технологічних карток.
Виконання санітарних нормативів та правил.
Перелік та прийом продукції.

Дополнительное образование и сертификаты

Торт Без меж - Maffinosi

2023

Macaron - Max Pustovit

2023

Мусові торти та Шоколадний Декор - Max Pustovit

2023

Багатоярусні торти - Артем Кінаш

2022

Все про тарти - Артем Кінаш

2022

Цукрова флористика - Артем Кінаш

2022

Тістечка фрукти 3D без спеціальних форм - Daria Tuleneva

2021

Мусові торти - Артем Кінаш

2020

Знания и навыки

Випікання Робота з шоколадом Креативність Робота з дзеркальною глазурʼю Робота в команді Контроль якості продукції Здатність до навчання Контроль залишків

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — выше среднего

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: