Лоана
Шеф-кондитер
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 31 год
- Город проживания:
- Одесса
- Готов работать:
- Днепр, Запорожье, Киев, Львов, Одесса, Удаленно, Харьков
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/9868835
Опыт работы
Бренд шеф Кондитер
с 10.2023 по наст. время
(8 месяцев)
Серебряный призер чемпионат Украины по кулинарии номинация ‘’ресторанные десерты’’ 2023, Українка (Готельно-ресторанний бізнес)
Бренд-шеф кондитер
с 06.2023 по наст. время
(1 год)
Il Decameron Luxury Design Hotel 5 STAR & Elisa bar & Restaurant. Maestro Hotel Management ., Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Колаборація с Бренд шефом - Михайло Калашніков
-Запуск ресторану з нуля
-Повне оновлення десертною меню з розробкою авторських десертів для ресторану.
-Лінійка випічка та десертів, тортів для шведка, кава брейк, кейтеринг, банкет.
-Підбір персоналу
-Розробка меню та написання технологічних карток
-Складання графіків та планів роботи
-Складаня закупочних листів та чек листів
-Підбір, закуп обладнання та інвентаря
Бренд шеф кондитер (проектная работа)
с 06.2023 по 06.2023
(меньше месяца)
Victoria Deluxe, hotel & «NOEL Restaurant», Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)
Колаборація с Бренд шефом Валерія Демченко.
Оновлення десертною меню з розробкою авторських десертів.
Навчання персоналу та складання тех карт.
Бренд шеф кондитер
с 06.2022 по 06.2023
(1 год)
Le Blé d'Or French patisserie & boulangerie, Саудовская Аравия (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск кондитерського виробництва з нуля.
Розробка авторського десертного меню.
Робота з постачальниками.
Навчання персоналу.
Контроль якості продукції.
Складання тех карт.
Шеф кондитер ( проектна работа )
с 04.2022 по 06.2022
(2 месяца)
Black Sheep group restaurants Hong Kong, Саудовская Аравия (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск кондитерського виробництва з нуля.
Виготовлення та опрацювання десертів.
Створення карток.
Ведення обліку та інвентаризація.
Організація робочого процесу.
Оформлення вітрини.
Навчання персоналу.
Шеф кондитер ( проектная работа )
с 10.2021 по 11.2021
(1 месяц)
Don Julio restaurant Buenos Aires, Argentina - Top 50 best restaurant in the world 2021, Рияд (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск кондитерського виробництва з нуля.
Розробка авторського десертного меню.
Робота з постачальниками.
Навчання персоналу.
Контроль якості продукції.
Складання тех карт.
Су-шеф кондитер
с 05.2021 по 03.2022
(10 месяцев)
Queen Odessa, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Працювала під керівництвом Шеф кондитер Queen group - Тома Собко, та Шеф-поваром Валерія Демченко
Запуск ресторану з нуля.
Виготовлення та опрацювання десертів.
Створення карток.
Ведення обліку та інвентаризація.
Організація робочого процесу.
Навчання персоналу.
Розробка нового меню десертів
Старший кондитер
с 09.2020 по 05.2021
(8 месяцев)
KADORR Hotel Resort & Spa . Детское пространство «Amador», Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування десертів
Контроль якості та дотримання норм і правил.
Бачення обліку та контроль закупівлі продуктів.
Організація процесу.
Кондитер
с 05.2019 по 09.2020
(1 год 4 месяца)
KADORR Hotel Resort & Spa . Детское пространство «Amador», Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Працювала під керівництвом Шеф кондитер Артем Кінаш
Виготовлення десертів згідно калькуляційних та технологічних карток.
Виконання санітарних нормативів та правил.
Перелік та прийом продукції.
Старший кондитер
с 08.2018 по 05.2019
(9 месяцев)
Кафе-кондитерські «Профітролі», Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування десертів
Контроль якості та дотримання норм і правил.
Бачення обліку та контроль закупівлі продуктів.
Організація процесу.
Кондитер
с 04.2018 по 08.2018
(4 месяца)
Кафе-кондитерські «Профітролі», Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Виготовлення десертів згідно калькуляційних та технологічних карток.
Виконання санітарних нормативів та правил.
Перелік та прийом продукції.
Дополнительное образование и сертификаты
Торт Без меж - Maffinosi
2023
Macaron - Max Pustovit
2023
Мусові торти та Шоколадний Декор - Max Pustovit
2023
Багатоярусні торти - Артем Кінаш
2022
Все про тарти - Артем Кінаш
2022
Цукрова флористика - Артем Кінаш
2022
Тістечка фрукти 3D без спеціальних форм - Daria Tuleneva
2021
Мусові торти - Артем Кінаш
2020
Знания и навыки
Знание языков
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
- Английский — выше среднего
Похожие кандидаты
Шеф-кондитер
Днепр, Киев
,
еще 4 города
Шеф-кондитер
40000 грн, Киев
Шеф-пекар
40000 грн, Киев
Технолог, шеф-кондитер (запуск виробництва, навчання, розробка рецептур)
Днепр, Ивано-Франковск
,
еще 6 городов
Шеф-кондитер
Киев
Шеф-кондитер
40000 грн, Киев