Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 мая 2024 PRO

Олександр

Провідний інженер, головний механік, 35 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
44 года
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Белая Церковь, Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Провідний інженер

с 03.2014 по наст. время (10 лет 2 месяца)
Київводоканал, АК, ПрАТ, Київ (Послуги для населення та бізнесу)

- Забезпечення безаварійної і надійної роботи обладнання споруд, їх правильну експлуатацію, своєчасний якісний ремонт(радіальні відстійники ІПР-40,ІВР-40;насосні агрегати СД450,СМ200-150-500;аеротенки).
- Здійснення технічного нагляду за виконанням виробничим персоналом(76чол.), правил технічної експлуатації споруд і обладнання, дотримання правил охорони праці, протипожежного режиму.
- Здійснення підготовки планів (графіків) огляду, перевірок і ремонту обладнання, заявок на централізоване виконання капітальних ремонтів, на одержання необхідних для ремонту матеріалів, запчастин, інструментів тощо.
- Здійснення технічного керування мастильним господарством, впровадження прогресивних норм витрат мастильних і обтиральних матеріалів, організація регенерації відпрацьованих масел.
- Керувати робітниками, які виконують ремонт обладнання і споруд, а також робітниками що підтримують споруди в робочому стані та обслуговують їх.
- Забезпечення своєчасного проведення планово-попереджувальних ремонтів обладнання відповідно до річних графіків, огляд і випробування обладнання.
- Забезпечення безперебійної, безаварійної і безпечної для обслуговуючого персоналу роботи споруд і механізмів.
- Контроль застосування працюючими засобів індивідуального захисту від дії небезпечних і шкідливих виробничих факторів і дотримання правил користування ними.
- Забезпечення своєчасного і якісного проведення усіх видів інструктажу, навчання, стажування, перевірки знань і допуску персоналу до самостійної роботи. Забезпечувати наявність на робочих місцях плакатів, знаків безпеки, попереджувальних написів та інших засобів пропаганди.
- Забезпечення виконання підпорядкованим персоналом правил, інструкцій, наказів, приписів і розпоряджень з питань охорони праці. Організовувати роз’яснювально-виховну роботу з робітниками про необхідність суворого дотримання правил охорони праці.
2015рік- Подяка за сумлінну працю, високий професіоналізм.
2023рік- Почесна грамота за особистий вагомий внесок у справу
розвитку Товариства.

Інженер зміни

с 12.2003 по 03.2014 (10 лет 3 месяца)
Київводоканал, АК, ПрАТ, Київ (Послуги для населення та бізнесу)

-Забезпечення виконання змінних виробничих завдань, дотримання установленої технології виробництва у відповідності з вимогами регламенту очисних споруд.
-Організовувати повне завантаження і забезпечувати безперебійну роботу обладнання(решітки,радіальні відстійникі,аеротенки,насосні агрегати)
-Оперативний контроль за технічно правильною експлуатацією обладнання та інших основних засобів.
-Перевіряти небезпечні дільниці виробничого процесу, а також стан приладів, систем блокування, сигналізації та інших запобіжних пристроїв, які забезпечують безпеку проведення процесів і робіт.
-Здійснювати контроль виконання робітниками технологічної, виробничої і трудової дисципліни, правил і норм охорони праці, виробничої санітарії і протипожежного захисту, подавати пропозиції про накладення дисциплінарних стягнень на порушників трудової та виробничої дисципліни.
-Проводити виховну роботу в зміні(28 чоловік).

Слюсар КВП

с 10.1999 по 12.2003 (4 года 2 месяца)
Київводоканал, АК, ПрАТ, Київ (Послуги для населення та бізнесу)

Обслуговування контрольно-вимірювальних приладів(Диск250,УМС,манометри,термопари,датчики рівня)

Образование

НТУ

Економіка підприємства, Київ
Высшее, с 2000 по 2003 (3 года)

КЕТТ-К

Автоматика, КВП, Київ
Неоконченное высшее, с 1996 по 2000 (4 года)

Знания и навыки

Комунікабельність Контроль технічного стану обладнання Ремонт промислового обладнання Слюсарні роботи Здатність до навчання Водійські права кат. B Водійські права кат. C Ведення технічної документації Графік ппр Уміння користуватись оргтехнікою Робота на ПК з Excel.Word Управління персоналом Читання креслень Розробка креслень

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: