Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 10 мая 2024 Файл

Ірина

F&B manager, керуюча рестораном

Возраст:
26 лет
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Другие страны

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

ГОЛЕМБЙОВСЬКА ІРИНА
F&B
ДОСВІД
КУХАР
2013-2014 Chopin Hotel-Restaurant, Львів
2014-2015 Hotel "Bukowy Dworek" Poland,
Zielona Gora
2015-2016 Restaurant "Brasserie No. 1" Львів
+380 (63) 39 30 642 2016-2017 Hotel "Galion" Poland, Gdansk

АДМІНІСТРАТОР РЕСТОРАНУ
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
2017. Hotel "Czarna Perla" Poland, Gdansk
2017-2018 Hotel "Kozij Grod" Poland, Gdansk
LVIV, UKRAINE 20.10.2019-18.01.2019 "Grand Hotel Luxury Spa" Львів
20.02.2019-19-06.2019 Confectionery and bakery "SHOco" Львів
НАВИЧКИ 06.2019-02.2020 Transfer and Opening of the wine bar "SHOco"-
● Маркетинговий аналіз і контроль; "Zwin" Львів
● Контроль Labor cost; 09.2021 - 01.2022 supervisor of the restaurant "Yoki" Львів
● Пошук та укладання договорів з
постачальниками; КЕРУЮЧА
● Контроль продажів і витрат; 02.2021 - 08.2021 - "NOA Asia"
● Управління персоналом; 05.2022 - "Chilly Food & Bar" at Emily Resort Medical & Spa
● Аналіз та контроль витрат на персонал; 14.07. 2023 - TERRA restaurant at Emily Resort Medical & Spa
● Забезпечення та контроль за дотриманням
санітарних норм; CEO
● Планування та контроль дотримання бюджетів;
02/2023 - Hrynkevych Gastro Group
● Ціноутворення;
02/2023 - Pre-Openig Catering CHIA
● Аналіз і контроль прибутковості позицій
03/2023 - Pre- Opening сервіс доставки restaurant SAVOR

ОСВІТА ОБОВ’ЯЗКИ
Львівський професійний коледж готельного та ● Ціноутворення; Аналіз і контроль прибутковості позицій
ресторанного сервісу 2013-2016 ● Планування та контроль дотримання бюджетів
● Аналіз та контроль комерційних витрат
Львівський Професійних коледж харчових ● Аналіз та контроль операційного прибутку
технологій НУХТ 2018-2020 ● Маркетинговий аналіз і контроль
Європейський університет - управління персоналом ● Складання плану на місяць
та менеджмент 2022-2026 ● Контроль валового прибутку
● Контроль вартості праці
СПЕЦІАЛІЗОВАНІ ТРЕНІНГИ ● Аналіз та контроль собівартості продукції
Курс Олександра Мусатова “Управління
● Контроль за реалізацією затвердженої комерційної політики
рестораном”
● Аналіз та контроль виконання затверджених стандартів
● Пошук та укладення договорів з постачальниками
Водійське посвідчення категорії B ● Оптимізація вищевказаних витрат
● Планування та затвердження відпусток
● Забезпечення та контроль за дотриманням санітарних норм
ЗНАННЯ МОВ ● Взаємодія з контролюючими органами
Українська- рідна ● Управління та контроль продажів
●Подача заявки на створення сезонних пропозицій
Російська - вільно ●Збільшення кількості нових гостей
Польська - вільно ● Збільшення кількості відвідувачів
Англійська - розмовний ● Забезпечення швидкості обслуговування
● Контроль виконання планів сер. чеків
● Звітність та аналіз закупівель
● Аналіз звіту про доходи від продажів/валовий прибуток
●Контроль товарних залишків
● Контроль норм замовлення
● Дотримання графіка роботи з постачальниками
●Документація на продукт

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты