Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 мая 2024 Файл

Олександр

Юрист, адвокат

Возраст:
64 года
Город:
Одесса

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Бунін Олександр Іванович
18.07.1959 р. народження
Місто реєстрації: Одеса, Київський р-н. вул. Академіка Віл’ямса, 50/3, кв.
Сімейне положення: одружений
Контактний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Посада: адвокат, юрист - повний та неповний робочий день
Мета
Бажана цікава робота юридичного напрямку з можливістю застосування власних знань та досвіду, постійним поглибленням знань та самовдосконаленням, з достойною оплатою праці.
ОСВІТА: Харківський юридичний інститут, спеціальність правознавство, 1981-1985 р.р.
Адвокатське посвідчення №320 від 28.12.1993 р.

ПРОФЕСІЙНИЙ ДОСВІД: юрисконсульт на державних, громадських, приватних підприємствах та організаціях, адвокат Донецької обласної колегії адвокатів з 1986 року м. Торецьк, завідуючий Юридичною консультацією, з 2000 року здійснення адвокатської діяльності у составі Донецької обласної колегії адвокатів, працюю.
ВМІННЯ ТА НАВИКИ.
Правовий супровід діяльності юридичних і фізичних осіб, органів державної влади, органів місцевого самоврядування, держави; підприємств, організацій, ТОВ, АТ, ПП.
• Надання правової інформації, консультацій і роз’яснень з правових питань, складення заяв, скарг, процесуальних та інших документів правового характеру;
• захист прав, свобод і законних інтересів підозрюваного, обвинуваченого, підсудного, засудженого, виправданого, особи, стосовно якої передбачається застосування примусових заходів медичного чи виховного характеру або вирішується питання про їх застосування у кримінальному провадженні, особи, стосовно якої розглядається питання про видачу іноземній державі (екстрадицію), а також особи, яка притягається до адміністративної відповідальності під час розгляду справи про адміністративне правопорушення; - надання правової допомоги свідку у кримінальному провадженні;
• представництво інтересів потерпілого під час розгляду справи про адміністративне правопорушення, прав і обов’язків потерпілого, цивільного позивача, цивільного відповідача у кримінальному провадженні;
• представництво інтересів фізичних і юридичних осіб у судах під час здійснення цивільного, господарського, адміністративного та конституційного судочинства, а також в інших державних органах, перед фізичними та юридичними особами;
• представництво інтересів фізичних і юридичних осіб, держави, органів державної влади, органів місцевого самоврядування, тощо.

Користувач ПК (Microsoft Word, Internet, ЛІГА-ЗАКОН, Нормативні Акти України, ( допоміжні програми, Adobe Photoshop та ін.).
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ: цілеспрямованість, пунктуальність, відповідальність, самовіддача при виконання покладених посадових обов’язків, прагнення постійно удосконалювати свій професійний рівень, комунікабельність, вміння працювати в команді, почуття гумору. Згоден на додаткове навчання.
Можлива робота по договору, без договору, за контрактом, за домовленістю.
Діючий закордонний паспорт, посвідчення водія категорії “В”.
01/05/2024

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: