Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 апреля 2024

Артем

Тартетолог, PPC-спеціаліст, Junior Media buyer, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
21 год
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Київський національний університет імені Тараса Григоровича Шевченка

Маркетинг, Київ
Неоконченное высшее, с 2023 по 2025 (2 года)

Магістратура

Національний університет «Запорізька політехніка»

ФРЕТ, Автоматизація та компʼютерно інтегровані ткхнології
Неоконченное высшее, с 2019 по 2023 (4 года)

Знания и навыки

Робота в команді Ввічливість Клієнтоорієнтованість Робота з клієнтами Ведення переговорів Ведення клієнтської бази Конкурентний аналіз Маркетинговий аналіз Аналіз цільової аудиторії Уміння аналізувати Розробка контент-плану Створення креативів Фотозйомка Facebook Ads Manager Ведення CRM Уважність Digital-маркетинг Google Analytics Google Ads Креативність Розробка маркетингової стратегії Тактичний маркетинг Запуск нових брендів Розробка каталогу продуктів Adobe Photoshop MS Excel Розробка контент-стратегії Пунктуальність Проведення рекламних кампаній Налаштування таргетованої реклами Аналіз CPC Аналіз CPA Аналіз CPM Аналіз CTR Контроль ROI

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Маю досвід роботи з рекламним кабінетом та аналітикою рекламних компаній ads manager. Введення smm для малого бізнесу, створення контент плану, фото/відео зйомка та створення рекламних креативів.

Професійно володію рекламною платформою Facebook Ads. Ефективно налаштовував та оптимізував таргетовану рекламу для досягнення конкретних бізнес-цілей. Маю здатність аналізувати дані та робити стратегічні рішення для підвищення конверсії та збільшення ROI. Спроможний працювати в команді та самостійно, швидко адаптуюсь до змін в рекламних алгоритмах та трендах. Маю відмінні комунікативні навички та досвід роботи з клієнтами в різних сферах бізнесу.

Розумію як працює ринок та що потрібно для того, щоб товар зачепив потенційного клієнта.

Маю досвід у створенні та заохоченні колективу для подальшої роботи над спільним проектом.

Є досвід у роботі з таблицями excel, а саме, внесення клієнтської бази замовлень для роботи з аналітикою товару/послуг з подальшим покращенням результатів.

Маю бажання розвиватись у сфері digital affiliate marketing, покращувати свої знання на практиці, працювати у команді та вносити свій вклад у рекламну діяльність компаній. Відкритий до вивчення нової інформації.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: