Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 августа 2023 Файл

Сергій

Начальник отделения

Город:
Рени

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Кобенко Сергій Анатолійович
(Kobenko Sergii)

Дата народження: 20.09.1974 р.
Місто: Улянівка Кіровоградської області
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Ціль: робота в органах державної влади або місцевого самоврядування

Освіта: З 1993 р по 2001р навчався в Одеській державній академії будівництва та архітектури на кафедрі «Виробництво будівельних конструкцій і матеріалів»
диплом спеціаліста

Додаткова освіта
З 18 квітня 2016 року – Сертифікат виїзного тематичного семінару «Антикорупційна реформа. Децентралізація влади» від Одеського регіонального інституту державного управління при Національній академії державного управління при Президентові України.
20-22 червня 2016 року – Сертифікат учасника семінару «Підтримка розвитку громади зсередини» в рамках проекту «Запуск регіонів» від Українського інституту міжнародної політики.
13-17 березня 2017 року Сертифікат учасника тренінгу «базове навчання з енергетичного менеджменту для міських, районних, обласних адміністрацій Одеської області в рамках проекту «Муніципальна енергетична реформа в Україні від USAID.
18-19 травня 2017 року - Сертифікат виїзного семінару «Взаємозв’язок стратегічного планування з бюджетним процесом»» від Одеського регіонального інституту державного управління при Національній академії державного управління при Президентові України.
16-20 липня 2018 року – Сертифікат участі у Mobility Camp, організований ГО "Буковинська агенція регіонального розвитку" в рамках проекту "Через сталий транспорт до чистого довкілля" згідно Програми територіальної співпраці країн Східного партнерства "Молдова -Україна".
25- 30 серпня 2019 року – Сертифікат участі у навчальному візиту в землю Шлезвіг-Гольштейн у Німеччині в рамках ініціативи «Управління різноманіттям із метою економічного розвитку» , організованого ЕСМІ за підтримки програми «U-LEAD з Європою».

Досвід роботи
З 1996 - 2001 р. працював старшим інспектором відділу кадрів, інженером з охорони праці Ренійського кооперативу «Райагробуд».
З 2001 – 2004 р. працював виконавчим директором ТОВ «Керамік».
З 2004 - 2006 р. працював майстром цегельного виробництва ПП «Надія 2».
З 2007 р- 2010 р. працював на посаді спеціаліста із захисту прав споживачів, місцевих податків і зборів виконавчого комітету Ренійської міської ради.
З 2013-2015 р. працював начальником відділу комунікацій Ренійської районної державної адміністрації.
З 2015 по 2020 роки працював на посаді секретаря Ренійської міської ради VII скликання. Відповідав за напрямки діяльності: зв’язок з громадськістю, впровадження сервісу «Розумне місто Рені». Безпосередньо був розробником та учасником проекту для молоді «Соціальна гра «Я-мер». Був ініціатором та розробником проектів рішень Ренійської міської ради «Про затвердження Порядку розгляду електронних петицій до Ренійської міської ради та її виконавчого комітету». Разом з експертами «Київського діалогу» розробляв проект рішення «Про Бюджет громадських ініціатив м. Рені».
Громадська робота: депутат Ренійської міської ради п’ятого, шостого та сьомого скликань.

Професійні навички

• Лідерство: здатність керувати та мотивувати команду досягати високих результатів. Вміння приймати важливі рішення та керувати проектами.
• Стратегічне мислення: здатність розробляти та реалізовувати стратегії, що сприяють розвитку компанії та досягненню її цілей.
• Комунікація: вміння ефективно спілкуватися зі співробітниками, клієнтами та партнерами. здатність вислуховувати, розуміти та передавати інформацію.
• Аналітичні навички: здатність аналізувати дані, робити висновки та розробляти стратегії на основі цих даних.
• Рішучість та стійкість: здатність приймати важкі рішення та впевнено діяти в ситуаціях з високим рівнем невизначеності.

Особисті якості
Відповідальність, уважність до деталей, дисциплінованість, пунктуальність, чесність, комунікабельність, системність.

Додаткова інформація
Сімейний стан: одружений.
Дружина - Кобенко Катерина Миколаївна.
Донька - Кобенко Марія Сергіївна.
Донька - Кобенко Олександра Сергіївна.
Проживаю за адресою: 68800 Одеська обл. м Рені
Можливість відряджень: так.
Готовність до переїзду.
Наявність закордонного паспорту та посвідчення водія

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: