- Файл
Stella
Керуюча
- Возраст:
- 41 год
- Город:
- Одесса
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/9969587/
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
АРКАДІЇВНА
ОСВІТА
Одеська Національна Академія Харчових Технологій
09.2001 - 06.2006
Спеціальність: технолог-спеціаліст.
Під час навчання проходила практику за спеціальністю у місті
ПРО СЕБЕ
Одеса та Маріуполь. Брала участь у студентських організаціях,
місто: Одеса КВН, була профоргом факультету, Міс академія 2002 року.
вік: 40 років
дата народження: 07.07.1984 рік ДОСВІД РОБОТИ
Valesto (ЮГ ФУД)
ОСОБЛИВІ ЯКОСТІ: 11.2023 - 08.2024
цілеспрямованість, креативність, Посада: керівник проекту (менеджер з продукту).
комунікабельність, енергійність, Спектр обов'язків:
стійкість в стресових ситуаціях, • розробка та впровадження у виробництво нових
активна життєва позиція, продуктових виробів на виробничих лініях
ініціативність, рішучість, • розробка та випробування технологічних карт продукції
наполегливість, спрямованість на
Досягнення:
результат, організаторські
• розробка від початку та до впровадження у виробництво
здібності.
кількох нових видів харчових продуктів глибокого
заморожування
ДРУГА ДЕКРЕТНА ВІДПУСТКА
КОНТАКТНІ ДАНІ 02. 2020 - 04.2023
ТЕЛЕФОН: [
04.2019 - 02.2020
ЕЛЕКТРОНА ПОШТА
Посада: завідувач виробництва кондитерських виробів.
[
Спектр обов'язків:
• керування діяльністю підприємством, удосконалення
організації виробництва
• контроль дотримання персоналом санітарних норм
• контроль вхідної сировини та її подальшого збереження
• прийом, обробка заявок
• створення вітрини та контроль за її станом
• складання графіка роботи працівників, ведення обліку
робочого часу
• підвищення професійної майстерності працівників та
якості продукції.
Досягнення:
• за квітень - липень 2019 збільшила товарообіг в 3,5 рази,
спрямувала виробництво на ритмічний випуск продукції в
необхідному асортименті та високої якості
• реорганізувала структуру підприємства та ввела програму
оптимізації ресурсів
Le Silpo (Fozzy GROUP)
04.2017 - 02.2019
Посада: завідувач виробництва елітних десертів.
У підпорядкуванні - 10 осіб.
Спектр обов'язків: (додатково до першого переліку)
ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ: • прийняття підприємства у підрядників
➢ Досвід розробки та введення в • впровадження прогресивної технології та ефективного
експлуатацію технологічних карт використання техніки
підприємства. • розробка, організація та ведення майстер-класів.
➢ Досвід розробки стратегій і Досягнення:
плану розвитку підприємства. • успішний запуск нового виробництва
➢ Здатність приймати • підбір, формування та згуртування команди
нестандартні управлінські • особиста підготовка підлеглих до участі в конкурсі
рішення. всеукраїнського рівня
➢ Здатність згуртувати колектив та • особиста креативна ідея та виконання особливого
спрямувати на досягнення (іміджевого) торта до кожного свята у вигляді шоу-рума
максимального результату. • удосконалення програми обліку виробничої діяльності.
➢ Fozzy client - особиста програма
обліку та комунікації ПЕРША ДЕКРЕТНА ВІДПУСТКА
працівників.
➢ Офісній пакет. 06.2012 - 02.2016
ПП ПОЛАНК ХЛІБ - ПОСТАЧАЛЬНИК СИРОВИНИ
МОВНІ НАВИЧКИ:
10.2010 - 06.2012
українська - рідна мова
російська - рідна мова Посада: менеджер-технолог.
англійська – початковий рівень Спектр обов'язків:
• пошук та залучення клієнтів, контроль розрахунків
• консультування та робота з клієнтами по контрактному
виробництву
• оптовий та роздрібний продаж сировини
Досягнення:
• збільшення оптових та роздрібних продажів у 2,5 рази до
кінця 2010 року
• розширення клієнтської бази та збільшення обсягів
компанії ще вдвічі січня по липень 2011 року.
СІЛЬПО (FOZZY GROUP)
06.2008 - 06.2010
Посада: завідувач виробництва кондитерських виробів
У підпорядкуванні - 48 осіб.
Спектр обов'язків: (додатково до першого переліку)
• робота з державними наглядовими службами та
інспекціями
• управління транспортом виробництва, розширення
асортименту бюджетних та елітних лінійок продукції
• планування кондитерських вітрин, дизайн промислових
приміщень, підбір обладнання, інвентарю та інше.
Досягнення:
• розвинення торгової мережі на міста Миколаїв, Херсон,
Овідіополь
• проведення реконструкції з розширенням підприємства
• підвищення професійного рівня майстерності працівників
до рівня елітних кондитерів.
05.2006 - 06.2008
Посада: зам. завідувача виробництва
Спектр обов'язків:
• розрахунок норм закладок сировини та прорахування
калькуляційних карт, в тому числі введення нових виробів
• проведення майстер-класів
• контроль вхідної сировини та її подальше збереження
• заміщення керівника в усіх спектрах діяльності.
Досягнення: розробка та введення асортименту бюджетних,
елітних лінійок продукції.
1.
Похожие кандидаты
-
Керуючий магазином
Одесса -
Начальник відділу експлуатації
Одесса -
Директор підприємства
80000 грн, Одесса, Днепр, Киев -
Руководитель
Одесса -
Керуючий магазином
30000 грн, Одесса -
Директор з продажу
Одесса