- PRO
Еллеонора
Керівник ресторану, 35 000 грн
- Рассматривает должности:
- Керівник ресторану, Директор ресторану, Управляючий кафе, Менеджер ресторану, Територіальний керуючий, Аудитор
- Вид занятости:
- полная
- Возраст:
- 25 лет
- Город:
- Львов
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/9976621/
Опыт работы
Фінансовий аналітик
с 02.2024 по 03.2025
(1 год 1 месяц)
Cukor, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
- Ведення та контроль первинної бухгалтерської документації
- Проведення інвентаризацій продовольчих і непродовольчих складів та повний аналіз
- Складання фінансових звітів та їх аналіз для прийняття управлінських рішень
- Моніторинг і аналіз цін на товари та сировину
- Робота з ТТК
- Розрахунок собівартості страв, аналіз цінової політики меню
- Оптимізація витрат та підвищення рентабельності страв
- Тісна співпраця з кухарями та барменами на локації задля покращення виробничих процесів
- Виконання робочих задач у чітко визначені терміни (дотримання дедлайнів)
- Ініціювання та впровадження нових ідей щодо покращення обслуговування та внутрішніх процесів
Адміністратор ресторану
с 09.2023 по 01.2024
(4 месяца)
Львівські Круасани, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
-Ведення та контроль роботи зміни
- Проведення регулярних інвентаризацій
-Оптимізація витрат та контроль ефективного використання ресурсів
Заступник керуючого рестораном
с 06.2020 по 08.2023
(3 года 2 месяца)
ДТС-ХАРКІВ, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
- Ведення та організація роботи зміни
- Повний контроль внутрішньої документації закладу
- Прийом нових працівників на роботу та проведення співбесід
- Навчання, адаптація та професійний розвиток персоналу
- Контроль за дотриманням норм харчової безпеки та санітарних вимог
- Забезпечення виконання вимог з охорони праці
- Успішне проходження численних аудитів у напрямках HACCP, охорона праці та санітарія
- Проведення інвентаризацій та контроль залишків
- Оптимізація витрат і підвищення ефективності використання ресурсів
-Виконання оперативних завдань від керівника та підтримка внутрішніх процесів
Образование
Європейський університет
Право, Львів
Высшее, с 2017 по 2021 (4 года)
Знания и навыки
- Водійські права кат. B
- iiko
- Стресостійкість
- Контроль дотримання харчової безпеки
- Формування кадрового резерву
- Адаптація та розвиток персоналу
- Забезпечення безперебійної роботи ресторану
- Проведення та аналіз інвентаризації
- Оптимізація витрат
- Щоденний аналіз роботи ресторану
- Ведення документації
- Робота із запереченнями
- Робота з 1С
- Виконання планових показників
- Робота з R-Keeper
- Оптимізація показників P&L
- Уважність
- Старанність
Знание языков
Английский — средний
Рекомендации
Плескалюк Наталія Михайлівна
Керуючий рестораном, ДТС-ХАРКІВ
Похожие кандидаты
-
Керівник кафе, ресторану
Львов -
Керівник ресторану
Львов, Ивано-Франковск , еще 2 города -
Керівник готельного комплексу
50000 грн, Львов, Винница , еще 8 городов -
Керівник служби ресторанного сервісу, мережі ресторанів
Львов, Киев , еще 3 города -
Адміністратор кавʼярень
25000 грн, Львов -
Керуючий рестораном
Львов