Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Еллеонора

Керівник ресторану, 35 000 грн

Рассматривает должности:
Керівник ресторану, Директор ресторану, Управляючий кафе, Менеджер ресторану, Територіальний керуючий, Аудитор
Вид занятости:
полная
Возраст:
25 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Фінансовий аналітик

с 02.2024 по 03.2025 (1 год 1 месяц)
Cukor, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

- Ведення та контроль первинної бухгалтерської документації
- Проведення інвентаризацій продовольчих і непродовольчих складів та повний аналіз
- Складання фінансових звітів та їх аналіз для прийняття управлінських рішень
- Моніторинг і аналіз цін на товари та сировину
- Робота з ТТК
- Розрахунок собівартості страв, аналіз цінової політики меню
- Оптимізація витрат та підвищення рентабельності страв
- Тісна співпраця з кухарями та барменами на локації задля покращення виробничих процесів
- Виконання робочих задач у чітко визначені терміни (дотримання дедлайнів)
- Ініціювання та впровадження нових ідей щодо покращення обслуговування та внутрішніх процесів

Адміністратор ресторану

с 09.2023 по 01.2024 (4 месяца)
Львівські Круасани, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-Ведення та контроль роботи зміни
- Проведення регулярних інвентаризацій
-Оптимізація витрат та контроль ефективного використання ресурсів

Заступник керуючого рестораном

с 06.2020 по 08.2023 (3 года 2 месяца)
ДТС-ХАРКІВ, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

- Ведення та організація роботи зміни
- Повний контроль внутрішньої документації закладу
- Прийом нових працівників на роботу та проведення співбесід
- Навчання, адаптація та професійний розвиток персоналу
- Контроль за дотриманням норм харчової безпеки та санітарних вимог
- Забезпечення виконання вимог з охорони праці
- Успішне проходження численних аудитів у напрямках HACCP, охорона праці та санітарія
- Проведення інвентаризацій та контроль залишків
- Оптимізація витрат і підвищення ефективності використання ресурсів
-Виконання оперативних завдань від керівника та підтримка внутрішніх процесів

Образование

Європейський університет

Право, Львів
Высшее, с 2017 по 2021 (4 года)

Знания и навыки

  • Водійські права кат. B
  • iiko
  • Стресостійкість
  • Контроль дотримання харчової безпеки
  • Формування кадрового резерву
  • Адаптація та розвиток персоналу
  • Забезпечення безперебійної роботи ресторану
  • Проведення та аналіз інвентаризації
  • Оптимізація витрат
  • Щоденний аналіз роботи ресторану
  • Ведення документації
  • Робота із запереченнями
  • Робота з 1С
  • Виконання планових показників
  • Робота з R-Keeper
  • Оптимізація показників P&L
  • Уважність
  • Старанність

Знание языков

Английский — средний

Рекомендации

Плескалюк Наталія Михайлівна

Плескалюк Наталія Михайлівна

Керуючий рестораном, ДТС-ХАРКІВ

Контактные данные скрыты

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: