Тістечок королі та еклерів командири роками відточують свої техніки, доводячи їх до ідеалу. Хороший кондитер відмінно володіє базовими рецептами — знає, як зробити смачний бісквіт і замісити заварне тісто. І при цьому стежить за новинками.

Кондитерське мистецтво можна порівняти зі світом високої моди — тут є свої зірки і тренди, які змінюються від сезону до сезону. Є і незмінна класика: французькі кав’ярні вже кілька десятиліть пропонують відвідувачам круасани та бріоші. А італійські кафе ніколи не відмовляться від відомого на увесь світ тірамісу.

У День кондитера вітають чарівників смаків та ароматів, тих, хто з одного лише цукру, масла і муки створює справжні шедеври. Нехай у цих фантазерів бісквіти завжди будуть пишними, а креми ніжними.