Віктор
Менеджер проєктів (готельно-ресторанний бізнес)
- Age:
- 59 years
- City:
- Uzhhorod
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/10061911
Uploaded file
This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.
Дата народження: 10 вересня 1964
Регіон: Ужгород
Телефон (и): [
Skype:victormalec
E-mail: [
Менеджер проектів
Мета
Реалізація проектів в сфері готельно - ресторанного бізнеса, рекреації та туризму.
Ключова інформація
- Запуск закладів готельно-ресторанного господарства з «0».
- Комплектація та технічне оснащення закладу, введення в експлуатацію.
- Написання посадових інструкцій по стандартам роботи підприємства, підбір і навчання
персоналу.
ДОСВІД РОБОТИ:
2013 – теперішній час
Консультант проектів в сфері готельно-ресторанного бізнесу.
жовтень 2011 – листопад 2011 (2 міс.
Керівник департамента харчування ( F&B Manager)
ТОВ "Готель Україна " Донецьк, Україна.
від 100 до 500 співробітників АПК (Агропромисловий комплекс)
Рекомендації
• Сабатин - Шевченко Діна Григорівна (Керівник проекту, ТОВ "Готель Україна"
Донецьк)
[
серпень 2010 - травень 2011 (10 міс.)
Керівник департамента харчування готельного комплекса, ( F&B Manager)
заступник керуючого ГК "Вікторія" 4*, Донецьк, Україна.
(http://www.victoria.ua)
від 100 до 500 співробітників Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Оперативне керування підрозділом, планування, підготовка до відкриття 2 - ї черги
готельного комплексу на 138 номерів класу 5*. Проектування виробничих та
службових приміщень, проведення тендерних процедур по комплектації барів та
ресторанів.
За період роботи відкриття і запуск з "0" етно – ресторана національної кухні
"Колиба".
Рекомендації:
• Фоменко Микола Миколайович (Керівник департамента по роботі з персоналом,
ГК "Вікторія", Донецьк)
[
• Чорная Анета Едуардівна (Керівник департаменту СПіР, ГК "Вікторія",
Донецьк)
[
травень 2009 – січень 2010 (9 міс.)
Керівник проекта департамента харчування при "КІНГ-ОТЕЛЬ" 4* м. Астана
ТОВ "АВС Investment Holding" (http://www.kinghotel.kz)
від 100 до 500 співробітників Готелі/ Ресторани / Розважальні комплекси
(Дивелоперська компанія, готельно-ресторанний бізнес.)
Керівник старт-ап проекта департамента служби харчування в готельно -
ресторанному комплексі 4*, номерний фонд 530 номерів (4 ресторани різної
категорії,7 барів, корпоративна столова персонала)
Службові обов*язки:
-планування торгово-виробничих площ, складських та технічних приміщень
-подбір всього технологічного обладнання в харчоблоках, ресторанах і барах;
-контроль шеф-монтажа (пуско-наладочні роботи) технологічного устаткування
-розробка та апробація меню різного типу складності ;
-рекрутинг персоналу ( підбір і навчаня кадрів)
-розробка і прописання корпоративних стандартів;
-тренінги і майстер - класи по технології приготування страв.
- загальне керівництво.
Рекомендації:
• Нуржанов Сабиржан Болатович ( директор холдингу ТОВ "АВС Investment
Holding")
[
серпень 2003 - червень 2007 (3 роки 11 міс.)
Директор компанії, шеф - кухар.
ТОВ " Гурман " ( громадське харчування)
до 20 співробітників Готелі / Ресторани
Службові обов*язки :
Пряме керівництво персоналом, виробничими процесами, контакти з представниками
влади та громадськими організаціями. Участь у виробничих процесах в якості шеф-
кухара.
Заклад визнано кращим закладом сфери громадського харчування м. Ужгород за 2005
р.
липень 1999 – листопад 2002 (3 роки 5 міс.)
Шеф-кухар
"PUNCH RETAIL, 107 Station Street, Burton-on-Trent, Staffordshire.DE 14 1 BZ.
("The Barley Mow", Narrow Street, Limehouse, London.UK. E14 8DP.)
від 20 до 100 співробітників Готелі / Рестораны / Розважальні комплекси
Приготування їжі, впровадження новинок в меню, керівництво технологічним
процесом приготування їжі, управління колективом. Взаємодія з керівництвом.
За час керівництва кухнею на посаді шеф-кухара, заклад увійшов в топ 10 кращих
пабів Лондона ( за рейтингом газети Evening Standard ” 2002 PUB & BAR of the
YEAR", Friday ,25 January 2002,стор. 39).
Також відзначений "Certificate of Excellence" керівництвом компанії.
Освіта
Ужгородський Національний Університет (м. Ужгород, Україна)
Рік закінчення 2021
Готельно-ресторанна справа. Магістр.
Ужгородський Національний Університет (м. Ужгород, Україна)
Рік закінчення 1990
Історичний факультет. Спеціаліст.
Технічне училище № 5 ( м. Ужгород, Україна)
Рік закінчення 1983
Слюсар-складальник. Диплом з відзнакою
Наукові публікації
__________
Корсак Р.,Малец В., Годя І. СТАНДАРТИ ГОТЕЛЬНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ
(практичний посібник готельєра). Ужгород: ДВНЗ «УжНУ» ,2022 – с.102. ISBN 978-966-
8269-73-8
Корсак Р., Годя І.,Малец В. РЕСТОРАННИЙ СЕРВІС:СТАНДАРТИ. Ужгород: ДВНЗ
«УжНУ» ,2020 – с.144. ISBN 978-966-8269-57-8
Володіння мовами
Українська – рідна
Англійська – впевнений користувач
Російська - вільно
Словацька - вільно
Польська базова
Курси, тренінги, сертифікати
Certificate of recognition "Hotel operations" by Khodunov hotel & consulting group
Moscow (Acтана, Казахстан)
Рік закінчення 2009
Спеціалізований курс «Операційна діяльність готелів».
Certificate of Progress ( Advanced Level of English Language)
(Лондон,Великобритания.)
Рік закінчення 2002
General English classes at Emagnet Study Centre.
Basic Food Hygiene Certificate (Лондон, Bеликобританія)
Рік закінчення 2002
Загальна інформація
Водійське посвідчення категорії «В».
Similar candidates
Керуючий готельно-ресторанним комплексом
Uzhhorod, Vinnytsia
,
more 5 cities
Менеджер ресторану
Uzhhorod
Менеджер проєктів
Uzhhorod, Dnipro
,
more 8 cities
Керуюча в готельно-ресторанний комплекс
65000 UAH, Uzhhorod, Ivano-Frankivsk
,
more 3 cities
Менеджер проєктів
35000 UAH, Uzhhorod, Other countries, Remote
Менеджер ресторану
35000 UAH, Uzhhorod