Денис
Керуючий рестораном, бар-менеджер
- Age:
- 31 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number .
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/10212670
Uploaded file
The file contains 2 more pages.
Quick view versionThis resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.
Керуючий, бар-менеджер
30000 - 40000 грн
Повна зайнятість
Вік:31 рік
Місто:Київ
Контактна інформація
Телефон:[
Ел. пошта:[
Соціальні мережі:Instagram - denis_luybitsky
Досвід роботи
Керуючий
05.2023 по даний час (7 місяців)
«Пироги та Друзі», Київ
• організація та контроль процесу роботи;
• формування міцної та організованої команди (мотивація, контроль та навчання персоналу);
• постійне забезпечення високого рівня якості обслуговування;
• забезпечення безперебійної роботи закладу (планування, координація та контроль щоденних процесів);
• планування та контроль господарської та фінансової складової;
• робота з постачальникам.
ДОСЯГНЕННЯ:
За короткий час співпраці з рестораном освоїв всі етапи організації роботи мережі (від бар-менеджера до керуючого іншого закладу в цій мережі). Створив згуртований, націлений не результат колектив. Виконав два місячні прирости в досягненні планових продажів. За час займання посади керівника були помітні зростання показників.
Бар-менеджер
02.2023 по 11.2023 (10 місяців)
«CHARLOTTE», Київ (Ресторан)
• керівництво роботою бару;
• перевірка підготовки бару до роботи: технічний стан і чистота барної стійки, підсобних приміщень;
• контроль дотримання трудової дисципліни в зміні;
• контроль чистоти, стан і комплектність приладів, посуду та інвентарю;
• контроль санітарного стану всіх приміщень бару, дотримання персоналом бару стандартів гігієни, забезпечення санітарної чистоти обладнання та інвентарю;
• розробка меню, карти вин і оформлення бару;
• проводення роботи з підвищення кваліфікації персоналу бару;
• участь в обслуговуванні гостей;
• підвищення професійного рівня барменского складу;
• організація інструктажу працівників бару, надання їм допомоги у вирішенні питань, що виникли, розподіл завдання між ними і визначення їх відповідальності;
• контроль дотримання правил і норм охорони праці та техніки безпеки праці, санітарних вимог і правил особистої гігієни, виробничої дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку.
Старший бармен
09.2021 по 24.02.2022 (6 місяців)
«Argentina Grill», Київ (MODERZA)
• створення вауефекту при продажах;
• контроль чистоти, стан і комплектність приладів, посуду та інвентарю;
• систематизація та оптимізація робочих процесів;
• проведення інвентаризації та аналізу результатів;
• управління (навчання нових співробітників, складення графіків роботи, контроль робочого процесу);
• проведення майстер-класів для команди;
• start-up нових проєктів;
• формування сприятливого робочого середовища.
Керуючий директор
07.2020 по 08.2021 (1 рік 1 місяц)
NEBO, Харків (Ресторанний комплекс)
• УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ:
• пошук та підбір співробітників;
• складання регламенту роботи;
• періодичні зібрання персоналу;
• формування системи фінансових заохочень;
• забезпечення комунікації між різними підрозділами;
• інструктаж з техніки безпеки та охорони праці.
• УПРАВЛІННЯ ФІНАНСАМИ:
• участь у розробці фінансового плану;
• планування витрат та доходів;
• забезепечення виконання фінансового плану;
• контроль виплати заробітної плати працівникам.
Бар-менеджер
02.2019 по 09.2020 (1 рік 7 місяців)
NEBO, Харьків (Ресторанний комплекс)
Керівник підрозділу «бар» на 4 локаціях:
• контроль фудкосту, аналітика цінової політики, розрахунок собівартості;
• керування доходною та витратною частиною, планування бюджету;
• систематизація та оптимізація робочих процесів;
• проведення інвентаризації та аналізу результатів;
• управління персоналом (навчання нових співробітників, складення графіків роботи, мотивація працівників, контроль робочого процесу);
• start-up нових проєктів;
• формування сприятливого робочого середовища.
Старший адміністратор
09.2018 по 09.2019 (1 рік)
lounge МЯТА, Харків (Сфера обслуговування)
• зустріч гостей;
• підтримання комфортної та приємної атмосфери для гостей у залі;
• управління персоналом;
• робота с документацією, звіти, інвентаризація;
• вирішення конфліктних ситуацій;
• організація та проведення банкетів;
• ведення та облік каси;
• виконання доручень керівника.
Керуючий мережі кав’ярень
07.2015 по 11.2017 (2 роки 4 місяці)
ЯКАVA, Яскрава Кава, ФОП Гладнев, Харків (Крафтове виробництво свіжообсмаженої кави. Мережа кав’ярень)
• плануванян та затвердження бюджете проекта;
• розробка та впроваження концепції;
• підготовка дозвільної документації для кожної кав’ярні;
• розробка та затвердження асортименту;
• підбір необхідного обладнання;
• підбір постачальників та підписання з ними договорів;
• планування та контроль витрат;
• аналіз продаж;
• розробка мотивації працівників;
• організація проф-атестації та навчання;
• набір персоналу;
• контроль списання продукції згідно з нормативами;
• відповідальність за роботу мережі;
• вирішення конфліктиних ситуацій в колективі;
• контроль за дотриманням працівниками трудової та виробничої дисципліни.
ДОСЯГНЕННЯ:
За короткий час освоїв всі етапи організації роботи мережі (від бариста до керівника мережі). Створив згуртований, націлений не результат колектив. Брав участь у відкритті кожної нової одиниці. За час зайняття посади керівника були помітні зростання показників.
Ревізор-аналітик
02.2013 по 10.2013 (8 місяців)
Філіал «АБСОЛЮТ» ТОВ ВКФ, Стаханов (Мережа супермаркетов)
• планування інвентаризації в підрозділах компанії;
• аналіз результатів інвентаризації/ревізій;
• внесення результатів переобліку, коригувань в систему;
• контроль організації роботи на складаї в обліковій програмі;
• складення документації на відшкодування втрат.
Бар-менеджер
08.2011 по 10.2011 (2 місяці)
Бар «Куба Либре» двомісячна практика – курси підвищення кваліфікації, Москва (Нічний клуб)
• контроль якості роботи бару;
• питання постачання;
• обслуговування гостей;
• складання робочих графіків.
Керуючий
02.2011 по 01.2013 (1 рік 11 місяців)
«CoffeDomParmut» ПП Пармут, Москва (Європейський ресторан)
• установка основних правил для персоналу, контроль їх виконання;
• проведення регулярних зборів колективу;
• організація проведення навчання персоналу, тренінги, курси, дегустації;
• контроль кадрових перестановок, набір та звільнення персоналу, введення на посаду;
• контроль витрат та прибутку закладу;
• звітування перед інвесторами про прибутки підприємства, рентабельності.
Бариста-Старший зміни
10.2009 по 11.2012 (3 роки 1 місяц)
«CoffeeDomParmut» ПП Пармут, Москва (Європейський ресторан)
• швидке та якісне обслуговування гостей;
• знання касових програм, своєчасне здійснення касових операцій;
• проведення регулярної інвентаризації;
• ідеальне знання асортименту;
• контроль наявності всієї необхідної продукції.
Освіта
Національний юридичний університет ім. Ярослава Мудрого
Господарське право, Харків
Вища освіта, з 2010 по 2014 (3 роки 10 місяців)
Додаткова освіта
Курси менеджера з персоналу (Курси Hr, кадровик) (2016 , 6 місяців)
Професійні та інші навички
• Навички роботи з комп’ютером
Впевнений користувач ПК
Досвідк роботи з такими програмами:
- R-keeper
- StoreHouse
- FoodFactory
- Excel
і багато інших….
• Досвід проведення мастер-класів (4 роки досвіду)
Знання мов
• Англійська ─ початковий рівень
• Українська ─ вільне спілкування
Додаткова інформація
Про себе:
Високий рівень самоорганізації, самонавчання, цілеспрямованості, оптиміст, активний, здатний працювати як в колективі, так і індивідуально, оріентований на результат.
Мета:
Шукаю належне застосування соїх навчиків та знання в гідній компанії. Можливість реалізувати себе з користю для компанії, а також для отримання нових навчиків та практичного досвіду.
Similar candidates
Шеф-бармен, бар-менеджер, керуючий баром
Kyiv
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Kyiv, Vinnytsia
,
more 8 cities
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Kyiv, Lviv
,
more 2 cities
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
50000 UAH, Kyiv
Управляющий доставкой ресторана, бара, торговой точкой, бар-менеджер
Kyiv
Бар-менеджер, керуючий баром, шеф-бармен
55000 UAH, Kyiv