Personal information hidden
This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/10303719
Директор ресторану
- City:
- Mukachevo
Contact information
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
Work experience
Директор ресторану
from 03.2020 to now
(4 years 2 months)
Готельно-ресторанний бізнес
Ресторан «У бобра» та ресторан «Bingo burgers»
засновник, директор
Повний запуск ресторану з нуля, розробка концепції та бюджетування.
Підбір та навчання персоналу, формування системи оплати праці та мотивації персоналу.
Розробка стратегії маркетингу і просування ресторанів.
Контроль операційної діяльності та управління рестораном.
Розробка та введення в меню нових позицій.
Директор ресторану
from 07.2015 to 07.2017
(2 years)
Мережа ресторанів "Crazy Town", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Операційне управління мережею ресторанів та відкриття нового ресторану з нуля:
- впровадження планування продажів та всіх основних показників діяльності
- формування меню
- встановлення норм, планування, контроль усіх витрат по всім статтям витрат
- участь в оформленні юридичних і дозвільних документів
- відкриття нових каналів продажу
- відкриття, управління та виведення на рівень беззбитковості (самоокупності) «заготівельних цехів».
- автоматизація та формалізація основних процесів у ресторанах
- збільшення прибутковості мережі.
Директор ресторану
from 01.2013 to 01.2014
(1 year)
Ресторанна мережа "Celentano", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
6 базових ресторанів. 227 підлеглих. (мережа ресторанів «Челентано», «Яппі», «Кумпель», ресторанте «Сelentano»)
1.Операційне управління основними ресторанами франчайзингової мережі. (Піца Сelentano).
2. Планування, річне бюджетування та контроль усіх показників діяльності ресторанів.
3.Атестація, підбір керівного складу усіх закладів.
4. Формалізація усіх процесів у ресторані.
5. Удосконалення систем контролю якості сировини та продукції.
6. Розробка, зміна систем оплати (мотивації) праці персоналу.
Досягнення: виведення підлеглих підприємств на планові показники прибутковості. Повне управління новим форматом ресторану мережі. Впровадження у підконтрольних ресторанах єдиної системи управління абсолютно всіма процесами. Повна формалізація усіх процесів на базі програми «крок за кроком».
Директор підприємства
from 01.2008 to 07.2015
(7 years 6 months)
ТзоВ "Фабрика", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
ТзОВ Компанія «Фабрика» (виробництво кондитерських та хлібобулочних виробів).
Посада – виконавчий директор, засновник
Заступник генерального директора
from 08.2005 to 11.2007
(2 years 3 months)
Корпорація ЕкоЛан, Львів (Роздрібна торгівля)
Корпорація «ЕкоЛан» (виробництво хлібобулочних та кондитерських виробів, торгова мережа (107 торгових точок та 2 кафе), вирощування живої риби, виробництво борошна усіх сортів, виробництво одноразового посуду та пакетів).
Посада – заступник генерального директора з роздрібної торгівлі
Education
Львівський інститут менеджменту
Менеджмент організацій, Львів
Higher, from 2003 to 2005 (2 years)
LIM BS програма МВА
Національний університет ім. Івана Франка
Облік і аудит, менеджер організацій, Львів
Higher, from 1999 to 2003 (4 years)
Львівський кооперативний коледж економіки і права
Комерційна діяльність, Львів
Specialized secondary, from 1997 to 1999 (2 years)
Knowledge and skills
Language proficiencies
English — average
Disability
2nd degree.
Similar candidates
Керуючий рестораном, управляючий готельно-ресторанним комплексом
40000 UAH, Mukachevo, Boryslav
,
more 5 cities
Керівник ресторану, кафе, регіональний менеджер
20000 UAH, Mukachevo, Uzhhorod
Менеджер, керуючий готелем, кафе
Mukachevo
Управляющий отельно-ресторанным комплексом
30000 UAH, Mukachevo, Vinnytsia
,
more 8 cities