Resume from April 23, 2024 PRO

Віктор

Керуючий рестораном, управляючий готельно-ресторанним комплексом, 40 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
56 years
City of residence:
Stryi
Ready to work:
Boryslav, Drohobych, Morshyn, Mukachevo, Skole, Stryi, Truskavets

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Підприємець

from 05.2019 to now (4 years 11 months)
Громадське харчування , ресторанний бізнес, Львівська обл. (Готельно-ресторанний бізнес)

Надаю допомогу у відкритті закладів громадського харчування та швидкого приготування їжі , а саме FAST FOOD (МАФ) кав'ярню.
Підбір приміщення, замовлення і розміщення технолочігного обладнання ,навчання персоналу і т.п

На даний час працюю у сфері нерухомості .
Консультую клієнтів з питань купівлі та продажу ,оренди,
квартир та їх супровід від А до Я.
Від себе ГАРАНТУЮ підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату.

Керуючий магазином "Рукавичка "

from 11.2018 to 03.2019 (4 months)
Львівхолод, торгово-виробнича компанія, м.Стрий (Роздрібна торгівля)

Досягнення :
- збільшення реалізації закладу із введенням додаткових пропозицій ;
Обов’язки:
- Ефективне управління діяльністю закладу , забезпечення відповідності стандартам ;
- Управління персоналом (пошук, відбір, адаптація та орієнтація, оцінка роботи та кар'єрний розвиток співробітників на всіх єтапах );
- Дотримання правил і норм охорони праці та техніки безпеки на робочих місцях ;

Керуючий рестораном A la minutе

from 02.2010 to 05.2018 (8 years 3 months)
ТзОВ " ТЕРРІН" , ОККО - нафтопродукти, Сколе (Готельно-ресторанний бізнес)

Досягнення :
- Відкриття закладу з нуля
- Створення кваліфікованої команди з ціленаправленим напрямком на результат ( до 30 працівників )
Обов'язкі :
- організація безперебійної цілодобової роботи закладу 24/7 ;
- єфективне управління діяльністю ресторану: формування замовлення, контроль і управління товарними залишками ;
- контроль виконання технології приготування страв та забезпечення стандартів мережі та дотримання санітарних норм ( система аналізу ризику, контроль критичних точок);
- розвиток і навчання персоналу на всіх рівнях від працівників лінії видачі до кухарів і т.п

Заступник директора з безпеки

from 03.2006 to 09.2008 (2 years 6 months)
ТзОВ " Сапсан-Охорона", м.Стрий (Охорона, безпека, оборона)

Досягнення :
- успішне управління персоналом (пошук, навчання, контроль та мотивація працівників ).
Обов'язкі :
- підбір , оцінка і контроль роботи служби охорони ;
- знання і навики управління в організації збереження матеріальних цінностей ;
- організація і керівництво службою охорони на об’єктах ;
- співпраця з контролюючими органами на всіх рівнях ;

Менеджер з продажу

from 10.2005 to 03.2006 (5 months)
Сільськогосподарський Обслуговуючий Кооператив "Агродвір", Львівська обл. (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Досягнення:
- розширення ринку збуту продукції
Основні обов'язки :
- реклама та реалізація продукції
- вміння представляти інтереси організації у всіх інстанціях, успішно вести переговори, укладення успішних угод на вигодних умовах

Начальник продовольчої служби , офіцер-ревізор 28 Корпуса військ ППО м.Львів

from 09.1989 to 10.2005 (16 years 1 month)
Служба у Збройних Силах України, Львів (Харчова промисловість)

- управління та контроль роботи їдалень , кафе военторгу , продовольчих складів
- розуміння правил виробництва і реалізації продуктів харчування;
-організація та забезпечення харчування різних ланок , в тому числі іноземних військових делегацій.
І т.п.
- проведення ревізій,інвентаризацій, перевірок( в т.ч по завданню Головного КРУ МО України , військової прокуратури )

Education

Горьківське Висше Військове училище Тила

Продовольче забезпечення по спеціальності Інженер-економіст, м.Нижній-Новгород ( Горький )
Higher, from 1985 to 1989 (4 years)

Пріоритет у навчанні надавався на вивчення таких предметів :
- Технологія і товарознавство харчових продуктів ;
- Правила та умови зберігання продовольства та матеріально технічних засобів ;
- Хлібовипікання та технологія приготування їжі ;
- Обладнання їдалень згідно норм та стандартів , складів , овощесховищ ;

Additional education and certificates

м.Львів ТзОВ "ПАЧОЛЛІ"

2-х міс. Курс Бухгалтерського обліку та 1С: Бухгалтерія 7.7

м.Львів

Тренінг на тему :"Стандарти харчової безпеки ресторану .Санітарія та гігієна " (2017 р. 2-х дневний)· 

м.Львів

Навчальний центр "Львівхолод" мережа магазинів "Рукавичка" Успішно пройшов і закінчив навчання за курсом "Директор" 2019 р.

Knowledge and skills

Користувач ПК Пунктуальність Уміння аналізувати Управління готельно-ресторанним бізнесом Користувач 1С

Additional information

Повний робочий стаж в ресторанному бізнесі понад 10 років, у свері громадського харчування 15 років .Легко знаходжу спільну мову з людьми Прагну постійно розвиватись сам та навчати інших.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: