Resume from February 29, 2024

Кирило

Менеджер, керуючий ресторану

Age:
27 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер проекту, CEO

from 08.2022 to now (1 year 10 months)
Kyiv Meat Station street food, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка та створення проекту «під ключ».
Пошук та підбір персоналу.
Забезпечення операційної діяльності проекту. Розробка нових стратегій розвитку та втілення їх.
Ведення товарного та бухгалтерського обліку.
Пошук та робота з постачальниками та підрядниками.
Створення макетів, контенту та ведення сторінок в соц. мережах.

Операційний менеджер

from 01.2021 to 02.2022 (1 year 1 month)
Домашка (доставка їжі на весь день), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

До спектру обов'язків входило:
- організація та контроль операційної діяльності підприємства;
- побудова та оптимізація бізнес-процесів, виявлення «вузьких» місць та впровадження змін;
- моделювання бізнес-процесів та розробка пропозицій щодо їх оптимізації;
- побудова системи контролю та звітності;
- вибудовування комунікацій між усіма структурними одиницями;
- побудова та управління командою з 0;
- затвердження та контроль бюджетів довірених структурних підрозділів;
- організація та контроль роботи співробітників, забезпечення виконання завдань;
- розробка пропозицій, організація та управління використанням пропозицій;
- управління ризиками та змінами в рамках проекту;
- підбір прямих підлеглих, проведення фінальних співбесід;
- організація поставок розхідників підприємства;
- організація, оптимізація та контроль логістики доставки.

Менеджер

from 01.2020 to 12.2020 (11 months)
Gol'da bar/ Alchemist bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

До спектру обов'язків входило:
- підтримка атмосфери гостинності у закладі;
- відповідальність за фінансовий результат (KPI) підприємства;
- організація та контроль роботи персоналу;
- контроль наявності, справності обладнання, інвентарю та витратних матеріалів;
- ведення каси, касового журналу, складання щоденної звітності;
- робота з колективом, підтримання робочої атмосфери;
- виконання доручень керівника;
- організація заходів різного формату;
- робота в залі з гостями, прийом та ведення резервів;
- підбір та стажування персоналу;
- вирішення форс-мажорних ситуацій.


Брав участь в ухваленні концептуальних рішень закладу з власної ініціативи.
Як результат моєї роботи – успішна організація роботи в умовах карантину з виконанням kpi виручки закладу.

Менеджер залу

from 07.2019 to 01.2020 (6 months)
Friends & Lovers, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

До спектру обов'язків входило:
- робота у залі з гостями;
- підтримка атмосфери гостинності у закладі;
- зустріч та розсадка гостей;
- організація та контроль роботи зали, бару;
- підтримка робочої атмосфери працівників усіх департаментів;
- контроль поставок та комунікація з постачальниками;
- ведення касового обліку, контроль та заповнення книги РРО;
- організація та проведення банкетних та фуршетних заходів.

Офіціант-сомельє

from 08.2017 to 05.2019 (1 year 9 months)
BEEF Meat and Wine, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування гостей за високими стандартами сервісу, перевершуючи їх очікування. Консультація гостей по меню та винній карті ресторану з використанням ефективних методик продажу для розширення рахунку. Вміння швидко приймати рішення у різних ситуаціях. Високий рівень стресостійкості. Навчання в компанії англійської, вину, м'яса та сучасних методик ефективних продажів.

Тричі вигравав мотивації з продажу серед набагато досвідченіших співробітників. Отримував позитивні відгуки на своє ім'я від гостей у Google та TripAdvisor.

Сомельє

from 05.2017 to 08.2017 (3 months)
Vinostudia, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Консультація гостей по великій винній карті, надання розгорнутої інформації по кожнійз позицій та підбір вина під смаки та настрій гостя. Контроль залишків та закупівля вина. Складання карти вин по бокально, яка змінюється щомісяця. Ведення касового обліку.

Офіціант-сомельє

from 04.2016 to 05.2017 (1 year 1 month)
Ресторан ВиноГрад, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обслуговування гостей за високими стандартами сервісу. Надання повної інформації по меню та великій винній карті. Декантація вин. Доведення до готовності деяких страв у залі у присутності гостя. Вміння швидко приймати рішення у різних ситуаціях. Ведення винної документації, робота із постачальниками. Прослухав базовий курс лекцій з провини Winespiration від Євгенії Ніколайчук із високим тестовим балом.

Кондитер

from 05.2014 to 01.2016 (1 year 8 months)
Гастрокафе "Тарілка", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Виготовлення та оформлення кондитерських виробів у великих об'ємах. Приготування та віддача страв на замовлення. Робота на кухні найгастрономічнішого шефа України – Дениса Комаренка.

Education

Колледж Ресторанного Господарства НУХТ

Технік-технолог підприємств громадського харчування, Київ
Specialized secondary, from 2012 to 2016 (4 years)

Вивчення технологій виготовлення харчової продукції, вивчення фізико-хімічних процесів під час приготування, робота з обладнанням. Організація роботи підприємств громадського харчування.

Additional education and certificates

Wine School від GoodWine

2017, 1 місяць

Курси кондитерів при КРГ НУХТ

2014, 6 місяців

Курси з маркетингу "Маркетинг в Муравейнике" від SMS school

2018, 1 місяць

Knowledge and skills

Відповідальність Уважність Управлінські навички Уміння планувати Ведення переговорів Адаптивність Ведення управлінського обліку Ведення звітності Розробка меню Розробка фірмового стилю Планування проєкту Аналітичне мислення

Language proficiencies

English — above average

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: