Resume from April 9, 2024 File

Надія

Лідогенератор

Age:
34 years
City of residence:
Vinnytsia
Ready to work:
Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Воронюк Надія Миколаївна
Pre-Sales, Lead generation manager, З/П від 18 000 грн./міс., повна зайнятість, неповна зайнятість, дистанційна робота.

Дата народження: 11 жовтня 1989 року (32 роки)
Локація: м. Бар, Вінницька область, Україна
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Ел. пошта: [open contact info](look above in the "contact info" section)
https://freelancehunt.com/freelancer/nadiyka7.html#summary
[open contact info](look above in the "contact info" section)

Ключова інформація
Hard skills
• Досвід генерації лідів та ведення передпродаж (В2В, IT, маркетинг) – понад 5 років.
• Практичні навички залучення та обробка якісних лідів з метою конвертації їх у клієнти. Вмію шукати контакти потенційних клієнтів, згідно з ICP, через різні канали, такі як LinkedIn, Upwork тощо; обробляти великі масиви даних; створювати та підтримувати бази даних компанії про кваліфіковані ліди (CRM).
• Маю досвід холодних дзвінків та комунікації з лідами.
• Є розуміння етапу передпродаж, оцінки майбутнього проекту для створення вигідної пропозиції для клієнта, а також, практичні навички передпродаж, спілкування з клієнтом для виявлення вимог, аналіз необхідної документації, призначення зустрічі з відповідальним sales, ЛПР, партнером.
• Навички роботи з комп'ютером на рівні досвідченого користувача. Добре володіння пакетом MSOffice (Excel, Power Point, Word, WordPad), Google Docs, Google Sheets, роботом з електронною поштою (gmail).
• Володіння мовами: українська – рідна, англійська – середній рівень (Intermediate).
Soft skills
• Аналітичне мислення, навички самоорганізації та тайм-менеджменту; високий рівень комунікативних та організаторських здібностей; уважність, старанність, відповідальність.

Досвід роботи
Leading Lead Generator, Sales manager
08.2020р.. по теперішній час (1 рік 9 місяців) - Signum.ai, Україна
Залучення та обробка якісних лідів з метою конвертації їх у клієнти. Пошук контактів потенційних клієнтів, згідно з ICP, через різні канали з використанням таких інструментів: Snovio, RocketReach, Seamless, Sales Navigator, Zerobounce, Findthatlead, SalesQL, Zoominfo. Створювання бази даних кваліфікованих лідів (CRM). Передпродажи, спілкування з клієнтами, виявлення вимог, призначення зустрічі з sales.

Freelancer
02.2017р.. по теперішній час (5 років 3 місяці) – Freelancehunt, Україна
Працюю фрилансером більш трьох років. У мене було багато різних проектів у напрямках лідогенерації. Також реалізувала холодні дзвінки, шукала в Інтернеті різну інформацію: знижки на товари в Target і eBay, блогери, книги, вакансію для IT-спеціалістів, CEO компаній, у яких є проблеми з безпекою.

Leading Lead Generator
02.2017р.- 02.2021р. (4 роки) – StageM, Україна
Пошук, фільтрація проектів на Upwork і Freelancehunt для розвитку електронної комерції на платформі Magento і торги з супровідним письмом.

Lead Generator
02.2017р. – 05.2017р. (3 місяці) - Dream Team, Україна
Я шукала компанії, які находять віддалених роботодавців в IT-сфері, на таких сайтах, як Jobspresso.co, Indeed.com, Monster.com, Linkedin, Angel.co. Пізніше я вивчила контакти клієнтів у Linkedin за допомогою Snovio, Trello, Violanorbert, RocketReach, і зв’язалася з ними із супровідними листами. Робота із базою лідів у CRM.

Освіта
2010р.- 2012р. – Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого, Юридичний факультет, Бакалавр права, м. Харків, Україна
2006р.- 2010р. – Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського, Юридичний факультет, Право, Молодший спеціаліст, м. Бар, Вінницька область, Україна

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: