Resume from April 23, 2024 File

Денис

Шеф-кухар

Age:
26 years
City:
Kharkiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме на посаду кухаря
Особисті дані
Ф.І.О.: Кривенко Денис Олегович
Дата народження: 30.04.1998
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Пошта: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Зайнятість: Постійна

Досвід роботи:
• Radmir (м. Харків)
(Повар - універсал; Сушист)
З квітня 2016р. - по травень 2018р.
Причина звільнення: (Перехід на нове місце роботи для набуття нового досвіду та навичок)
• Ресторан Parma
(Повар - універсал)
З травня 2018р. - по вересень 2018р.
Причина звільнення: (Невідповідна заробітня плата)

• Ресторан "BIANI Champagneria" (м. Харків)
(Повар-універсал; Сушист; Су-шеф)
З липня 2019р. - по вересень 2021р.
Причина звільнення: (Перехід до нового закладу для здобуття нових навичок і нового досвіду)

• Ресторан "PALERMO de Gusto Italiano" (м. Харків)
(Кухар-універсал; Су-шеф;Шеф-кухар)
З вересня 2021р. - по лютий 2022р.
Причина звільнення: (Початок бойових дій)

• Готельно-ресторанний коплекс Villa Elena (с.Поляниця, Буковель)
• Посада – кухар-універсал,су-шеф,шеф-кухар
• З листопада 2022 – по березень 2024
• Причина звільнення : Закінчення сезону
Освіта :
• Кулінарна академія шеф кухарів України. (закінчив у 2019р.)
• Відвідував багато кулінарних форумів, курсів та тренінгів серед яких такі як: (Fontegro Ukraine 2018, 2019; Creative Chef Summit 2019, 2021; Різні види форумів від Fontegro по вивченню м'яса, риби, технології соусів; Курс молекулярної кухні від академії шеф кухарів)
• ХТЕК КНТЕУ Виробництво харчової продукції ( Технології виробництва харчової продукції)

Професійні навички та вміння:
• Володіння професійними навичками, а саме вміння точно і швидко визначати кількість сипучих продуктів і рідин, знання поєднань спецій та їх застосування, володіння знаннями про температурні режими для обробки і приготування страв.
• Вміння визначати якість і свіжість продуктів.
• Володіння знаннями з етикету та сервірування столу, а також технологією прискореного приготування різних страв без порушень правил термічної обробки.
• Володіння керуючими навичками, вміння координувати дії молодших кухарів і розподіляти обов 'язки.
• Знання санітарно-гігієнічних правил і норм для місць громадського харчування.
• Вміння розробляти фірмові страви та варіанти їх подачі.
• Вміння приймати самостійні рішення.
• Володіння навичками навчання молодших спеціалістів (кухарів).
• Вміння налагоджувати роботу з постачальниками продуктів.
• Вміння складати технологічну карту страв.

Додаткова інформація (про себе)
Особисті риси:
Комунікабельність, стресостійкість, відповідальність, впевненість у власних діях, вміння працювати в команді. Вміння швидко адаптуватися до нових умов.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: