• File

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/10560429/

Шеф-кухар

City of residence:
Zatoka
Ready to work:
Other countries

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Волкова Олена Олександрівна
Дата народження 07.09.1979
Адреса: Білгород-Дністровский р-н смт Затока
Тел. : [open contact info](look above in the "contact info" section)
e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Цілі: Шукаю цікаву оплачувану роботу, де є можливість застосувати вже отримані знання та досвід з перспективою професійного зростання та самореалізації.
Побажання щодо місця роботи: комфортні умови, своєчасна виплата заробітної плати, офіційне працевлаштування, 5-денний робочий тиждень
Розгляну всі варіанти
Досвід праці:

Шеф кухар, управляючий рестораном:
2023р.власниця суші-бара «Takumi»
2018-2022 кафе "Солнышко" и "Смак"
2014-2018 ресторан « Замок »
2008-2014 кафе « Водограй»
2000-2006 « Вітюр» мережа ресторанів

Мої обов'язки:

1. Робота з постачальниками – укладення договорів на поставку товарів і сировини, звірка розрахунків, формування заявок і своєчасне оформлення замовлень.
2. Прийом товару, облік його прибуття і внутрішнього переміщення
3. Перевірка звітів офіціантів і кухарів
4. Проведення інвентаризації ресторану.
5. Підготовка заявок на продукцію та витратні матеріали (документальний супровід).
6. Самостійна закупівля товарів і сировини (документальний супровід)
7. Введення розрахункових карток, щоденних надходжень сировини і товарів для бару і кухні
8. Адміністрування ресторану в програмі «Мікроінвест»
9. Щоденний збір виручки, бюджетування, облік продажів, аналіз за періодами.
10. Підбір персоналу, розподіл обов'язків.
12. Банкети. Зустріч гостей, їх розміщення.
15. Взаємодія з постачальниками, укладення договорів, звірка розрахунків.
16. Взаємодія з рекламними компаніями, укладення договорів, затвердження рекламної продукції, взаєморозрахунки
Повар:

2000-2006 ЧП " Витюр"
2008-20014 кафе " Водограй"

Мої обов’язки:

1. Контроль за дотриманням технології приготування їжі,
2. Участь у приготуванні нових страв та сезонного меню
3. Розрахунок необхідної кількості та замовлення продукції;
4. Приготування різних напівфабрикатів, страв і напоїв відповідно до рецептури;
5. Порционирование и сервировка блюд;
6. Контроль термінів придатності продуктів і готової продукції та утилізація зіпсованої продукції;
7. Підтримання обладнання та інвентарю в робочому стані.

Професійні навички:
Знання кухонь світу;
• Навички приготування різних страв – портфоліо додається;
Навички роботи з меню та калькуляційною картою
Вміння працювати з кухонним обладнанням;
• Уміння підбирати персонал і організовувати його роботу;
Досвідчений користувач ПК – Microsoft Office (Word, Exel тощо)
• Навички інвентаризації; вміння управляти первинними документами; навички підготовки та подання звітності; розуміння складських процесів, спеціалізованих програм обліку; Здатність здійснювати взаєморозрахунки, акти звірки.
Мови:
російська, українська – вільно,
Англійська – базові знання
Особисті якості:
Відповідальний, старанний, швидко навчається, уважний, стресостійкий, доброзичливий, пунктуальний, вимогливий, чесний, не маю шкідливих звичок, вмію приймати правильні та швидкі рішення, комунікабельний
Образование:
2017 – 2019 Участь у семінарах на тему організації та управління ресторанним бізнесом
2016 р. – курси підвищення кваліфікації – Майстер кондитерської справи
2015 р. – Тренінг «Аудитор у сфері HoReCa»
2014 р. – курс «Бухгалтерський та податковий облік + 1С».
2009 - 2019 Участь у майстер-класах для кухарів, кондитерів, суші-майстрів
2004 р. – курси підвищення кваліфікації (спеціальність кухар)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: