Ірина
Директор ресторану, готелю
- Age:
- 46 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number .
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/10637543
Uploaded file
This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.
ІРИНА
КОНТАКТИ ДОСВІД РОБОТИ
Київ 07/2014 - 02/2022
ДИРЕКТОР-ВЛАСНИК
[
GRAND VISIT, CATERING SERVICES
[
Функціональні обов'язки:
визначає, формулює, планує, здійснює і координує всі види
діяльності підприємства;
НАВИЧКИ
визначання напрямки розвитку підприємства у формуванні
цінової, кредитно-банківської, податкової та страхової політики,
Впевнений користувач ПК соціальної та зовнішньоекономічної діяльності;
направлення діяльності персоналу на досягнення високих
економічних та фінансових результатів;
Ведення переговорів
представлення підприємства в органах державної влади і у
взаємовідносинах з партнерами;
Управління персоналом забезпечення планової рентабельністі та фінансової стійкісті
господарської діяльності товариства, управління розподілу
матеріальних, людських та фінансових ресурсів за напрямами
Креативність
діяльності, забезпечення безперебійного процесу виробництва
та реалізації продукції / товарів / послуг відповідно до планових
Логічне мислення показників, коригування витрат на розширення й оновлення
виробництва;
участь та ведення документації у тендерах;
Організаторські здібності
організація стратегічного планування та управління.
Призначення на посаду та контроль діяльності керівництва
Висока працездатність компанії.
Водійські права - стаж 14 років 03/2005 - 07/2014
КОМЕРЦІЙНИЙ ДИРЕКТОР
SKY CATERING, CATERING SERVICES, ПРАТ "КИЇВСТАР"
Функціональні обов'язки
ХОБІ здійснювати керівництво господарсько-фінансовою діяльністю
підприємства у питаннях матеріально-технічного постачання,
Малювання збуту продукції, транспортного і адміністративного
обслуговування, забезпечуючи ефективне використання
Волонтерство матеріальних і фінансових ресурсів, зниження їх витрат,
прискорення термінів оборотності оборотних коштів;
Здоровий спосіб життя
організовувати і контролювати роботу підзвітних структурних
підрозділів;
розробка проектів господарських договорів і комерційних
контрактів, угод;
маркетингові дослідження на ринку товарів і послуг,
формування бази даних товарів і послуг, що цікавлять
підприємство;
аналіз ринку та виявлення конкурентних переваг;
оцінка перспектив розвитку.
08/2000 - 02/2005
ПОМІЧНИК БУХГАЛТЕРА
ТОВ «РПІД ЛТД»
робота із первинними документами;
підготовка управлінської звітності;
робота з банківськими рахунками організації, яка полягає у
вивірці та рознесенні інформації з бухгалтерських рахунків;
складання та надання платіжних доручень до банку;
навички оформлення довіреностей / податкових накладних /
прибуткових і видаткових накладних / прибуткових і
видаткових касових ордерів;
навички проведення інвентаризацій;
робота з 1С
ОСВІТА
1996 - 2000
КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ (КНТЕУ)
ДОДАТКОВО
ПРО СЕБЕ
комунікабельність;
аналітичне мислення та вміння ефективно приймати рішення у
складних ситуаціях;
організаторські та лідерські якості;
стійкість до стресу, прагнення до перемоги;
практичний інтелект - здатність визначати проблему і
знаходити можливі способи її розв'язання;
навичка управління конфліктами, вміння нейтралізувати і
залагоджувати конфлікти, що виникли;
готовність генерувати нові рішення щодо розвитку бізнесу та
бачення можливостей, у тому числі неочевидного;
соціальна пристосованість.
КУРСИ
1999 році: -Основи бухгалтерського обліку (ОД)
2007 році: -Управління персоналом HR (менеджер персоналом)
2020 році: -Social Media Marketing of International
Marketing Business Academy (IMBA School)Unit School
2021 році: -Unit School of Business
2021 році - "Prizma Club" (закритий бізнес-клуб підприємців)
More resumes of this candidate
Similar candidates
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
Kyiv
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Kyiv, Lviv
,
more 2 cities
Керуючий, директор кафе, рестораном, баром
40000 UAH, Kyiv
Директор, администратор, метрдотель, управляющий рестораном, гостиничным комплексом
Kyiv
Керівник, заступник керівника підприємства, виконавчий директор, операційний директор
Kyiv
Менеджер ресторана, управляющий гостинично-ресторанным комплексом
30000 UAH, Kyiv, Vinnytsia
,
more 2 cities