Resume from June 10, 2024

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/1266826

Керуюча рестораном, адміністратор

Employment:
Full-time, part-time.
City:
Lviv

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

ЛНУ ім. Франка

Журналістика, Львів
Higher, from 2009 to 2014 (4 years 9 months)

Knowledge and skills

Цифрова грамотність Дія

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — average

Additional information

Привіт, мене звати Яніна. Я пройшла шлях від офіціанта до власника свого закладу, тому можу сказати: скільки б тебе досвіду не було - завжди знайдеться камінець, об якого можна розбити лоба. Але життя для того, щоб ми вчилися і розвивалися. Шукаю роботу на посаду адміністратора або керівника закладу. Для мене важливо поділяти цінності і бачення закладу, бути частиною команди та разом створювати місце, в яке люди хочуть повертатися.

Досвід роботи:
2021, серпень - 2023, липень - "NUSHO.sushi", Бердичів. Запуск власного закладу та доставки з нуля.

2019, травень - 2021, червень "SOFI", Дрогобич, запуск ресторану з нуля та подальша робота на посаді керуючої.

2016 - 2017 березень "Black Fox", Трускавець, запуск ресторану на посаді керуючої
2015 серпень - 2016 січень - готель "Nobilis" 5*, Львів

2012 квітень - грудень 2014 "Багратіоні", Львів


Обов'язки та досвід:

Введення документації;
Налагодження роботи з постачальниками;
Відкриття та підготовка об'єктів;
Складання графіка роботи, нарахування з.п.;
Робота в залі (вирішення конфліктів та робочих ситуацій);
Розподілення роботи між працівниками та налагодження командної роботи;
Навчання персоналу;
Систематизація закладу та роботи програмного забезпечення (постер, кабаре, профіт, айко);
Розробка необхідної документації згідно сучасних стандартів ХАССП;
Правильна постановка задач та контроль за якістю виконання;
Розробка концепції закладу;
Налагодження роботи реклами, брендингу в мережі та таргетингу;
Моніторинг попиту та клієнтоорієнтованість.

Освіта:
Львівський національний університет ім.І.Франка, журналістика

Додатково отриманні знання:
Робота на барі (вивчення алкогольних груп, міксування, курси бариста, початкові курси сомел'є, тощо);
Конфліктологія - методи запобігання та усунення конфліктів + практичний курс;
Курси Галицької гостиності;
Майстер-класи по тімбілдінгу та корпоративній роботі.
Курс О.Мусатова "Стандартизація роботи ресторану"
Сертифікат Дерспоживслужби: "Розробка, впровадження та застосування ХАССП на виробництві"

Знання мов
Українська – вільно; англійська – середній рівень знань


Особисті якості:
Комунікабельність, креативність, відповідальність, стриманість, охайність, вміння працювати з людьми та іноземними гостями, бажання здобувати нові знання.


Інтереси та захоплення:
Художня література, мистецтво, бісероплетіння, музика (куди ж без неї), подорожі Україною.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: