Resume from February 28, 2023 PRO

Сергій

Су-шеф, кухар

Employment:
Full-time.
Age:
48 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Кухар піци

from 08.2022 to 02.2023 (6 months)
Епіцентр К, Львів (Роздрібна торгівля)

Піцайола

Власник

from 01.2017 to now (7 years 3 months)
Власний міні-готель в Карпатах(сімейний бізнес), Орявчик (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

from 12.2015 to 03.2017 (1 year 3 months)
"Горіховий дім" пекарня-кавярня, Львів (соціальна допомога)

Шеф-кухар

from 04.2015 to 09.2015 (5 months)
Хмільний дім Роберта Домса, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Завідуючий виробничого відділу харчування

from 02.2014 to 02.2015 (1 year)
Ріксос-Прикарпаття 5* (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота по наданню якісних послуг громадського харчування:
-контроль за термінами зберігання продуктів;
-контроль за якістю продукції громадського харчування в процесі виготовлення;
-контроль за асортиментом продукції, різноманітністю меню по днях тижня;
-контроль за організацією обслуговування в залах ресторану
-організація оновлення меню ресторанів, барів, «Рум-сервісу» не рідше 2 разів в рік на основі аналізу реалізації страв попереднього меню;
-робота по організації святкових заходів, бенкетів( складання меню, обрахунок собівартості, пропозиція продажних цін);
-робота з зауваженнями та побажаннями клієнтів;
-організація контрольних проробок страв, на які є нарікання з боку гостей, або які не дають виходу по технологічних картках (зміна параметрів сировини).
-складання заявок на продукти і МШП
-звіти по випуску продукції власного виробництва
-інформація про кількість відвідувачів, які скористались послугами ресторану
-акт по реалізації продукції власного виробництва через інші точки продаж
контроль за якістю вхідної сировини, відповідності її сертифікатам якості;

Контроль за збереженням товаро-матеріальних цінностей:
Інвентаризація кожні 2 місяці, списання розхідних матеріалів та посуду
Складання бюджету служби на рік і контроль за його виконанням
Аналіз діяльності виробництва громадського харчування
Робота з персоналом

Шеф-кухар

from 10.2012 to 09.2013 (11 months)
ТзОВ "Княжий келих" (ресторанний бізнес, мережа закладів швидкого харчування "Фабрика Іжі")

Су-шеф

from 11.2010 to 07.2012 (1 year 8 months)
Клуб "МIсто" (Готельно-ресторанний бізнес)

Заступник завідуючого виробництвом служби ресторанного сервісу готель "Дністер"

from 03.2010 to 10.2010 (7 months)
Готель "Дністер" (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

from 06.2008 to 02.2010 (1 year 8 months)
Португальский ресторан "Порту-Атріум"м.Москва, Москва (ресторанний бізнес-португальська кухня)

Бригадир дільниці, начальник м'ясного цеху

from 02.2006 to 03.2008 (2 years 1 month)
ТзОВ "Пузата Хата" (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

from 03.2004 to 11.2005 (1 year 8 months)
Кафе-бар "Фортуна" (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

from 02.2003 to 03.2004 (1 year 1 month)
ПП Єлісєєнко О.С. (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар 6 розряду

from 07.1996 to 09.2002 (6 years 2 months)
Адміністрація Президента України (спец.кухня для Президента)

Education

Національний торгово-економічний університет

Технологія харчування-спеціаліст, Киев
Higher, from 1998 to 2004 (5 years 9 months)

Additional education and certificates

Тренинг по приготовлению суши

2012 год - 2 недели

Knowledge and skills

MS Office 1С:Підприємство

Language proficiencies

English — average

References

Ольга Сергіївна

Ольга Сергіївна

Директор, ПП Єлісєєнко (кейтерінг)

Contact details are hidden

Additional information

Професійні навички:
-Знання української,японської, португальської та європейської кухні
- Компьютер Ms Office,1C Підприємство
- Управління персоналом більш ніж 25 осіб.
- Планування та організація процеса виробництва,
- контроль за поставками товару для функціонування ресторану;
- розробка меню, формування ціни на страви, розробка технологічних та калькуляційних карт,
- розробка нових страв;
- ведення виробничої документації;
- підтримка стандартів приготування страв.
- организация проведення переобліків,
-знання санітарних норм та правил експлуатації обладнання

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: