Resume from March 16, 2023 PRO

Наталия

Технолог пищевого производства, оператор КЦ, 15 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
32 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email, address and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Оператор кол центра

from 11.2019 to 07.2020 (8 months)
Мед центр, Киев (Оформление заказов, введение информации в программу 1с)

Зам производства пекарни и кулинарии

from 09.2018 to 04.2019 (7 months)
тов еко, Київ (Роздрібна торгівля)

Зам производства

from 03.2018 to 09.2018 (6 months)
Евро смак, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Составление заявку, приём поставок продукции,контроль качества приготовления пищи.

Повар холодного процесса

from 08.2012 to 05.2015 (2 years 9 months)
ресторан сети Козырная Карта АВТО-ГРИЛЬ "Мисливець", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Повар универсал

from 08.2009 to 08.2012 (3 years)
L'kafa, Киев (обслужывание)

Education

Національний університет харчових технологій

Готельно ресторанний та туристичний бізнес, спеціальність"Технологія харчування", Киев
Higher, from 2008 to 2013 (4 years 9 months)

Отримала диплом магістра

Knowledge and skills

Користувач ПК MS Excel MS Word Користувач Internet Adobe Photoshop Windows AutoCAD

Language proficiencies

English — beginner

Additional information

Павленко Наталія Олександрівна
02232, м. Київ, вул.Теодора Драйзера 40,кв. 164
Тел.: моб. [open contact info](look above in the "contact info" section).
e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
МЕТА:
Отримання вакансії: технолога харчової промисловості ,застосування професійних навиків у приготуванні страв згідно спеціалізації закладу. Також розглядаю вакансії: завідуючий виробництвом,управляючий закладу або відділення,шеф-кухар.
Бажаний графік:9.00-18.00,5/2
ПРОФЕСІЙНІ НАВИКИ:
ТЕХНОЛОГІЯ ТА ЕКСПЕРТИЗА ХАРЧОВОГО ВИРОБНИЦТВА
визначення органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних показників сировини та готової продукції
розробка нових рецептур, розрахунок харчової та енергетичної цінностей страви
забезпечення процесу приготування страв: підготовка необхідного обладнання, заготівля напівфабрикатів
забезпечення належного обліку та зберігання продуктів відповідно до санітарно-гігієнічними нормами
ВИРОБНИЧА БУХГАЛТЕРІЯ
І АНАЛІТИКА
складання технологічних і калькуляційних кар
аналіз оборотності блюд в меню, його оптимізація
ОСВІТА:
Національний університет харчових технологій, Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, денна форма:
з2012 р.по 13 червня 2013 р.освітньо-кваліфікаційний рівень магістра за спеціальністю «Технологія харчування».
2008 – 2012 рр.освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавра за спеціальністю «Технологія харчування».
ДОВІДКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
Сімейний стан: розлучена
Діти:так,дівчинка,14.08.15р. народження
Наявність санітарної книжки
Знання мов: українська і російська – вільно, англійська – базові знання
Впевнений користувач ПК (Windows XP, Word, Excel, Photoshop, AutoCad, Internet)1с
Маю водійські права
Маю досвіт праці в кафе та ресторанах на посаді повара,зам виробниутва.
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:
Готова наполегливо працювати та навчатись! гарне смакове і колірне сприйняття, смакова пам'ять; вишуканий смак, фантазія, схильність до творчості; вміння розбиратися в якості і свіжості м'яса, риби, овочів та фруктів; оперативність; фізична витривалість: енергійність; відповідальність; пунктуальність, педантичність; здатність до переключениям з однієї діяльності на іншу; прагнення до професійного досконалості.Практичній довід на посаді технолога під час навчання.

Дякую за приділений час і увагу!
З повагою,
Павленко Н.
26.02.2018

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: