Артур
Шеф-повар
- Employment:
- Full-time.
- Age:
- 51 years
- City of residence:
- Lviv
- Ready to work:
- Bukovel, Kyiv, Lviv, Uzhhorod
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/2154891
Work experience
Су шеф
from 08.2022 to now
(1 year 9 months)
The Bull Inn, Mildenhall, UK (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф кухар
from 09.2021 to 07.2022
(10 months)
Ресторан "Контрабасс", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
-Розробка концепції ресторану
- Розробка меню
- Розрахунок технологічної документації та "фуд коста"
- Організація виробничого процесу
- Контроль якості
- Навчання персоналу
- Розробка нових страв
Шеф кухар
from 09.2015 to 06.2021
(5 years 9 months)
Hotel "Diana",, Feldberg, BW, Germany (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація роботи кухні
Розробка, приготування та впровадження нових страв, спец пропозицій, сезонних пропозицій
Організація фуршетів та банкетів
Підбір та навчання персоналу
Організація постачання та контроль товарних запасів FB підрозділу
Аналітика витрат FB підрозділу
Контроль фудкосту, оптимізація витрат
Робота с замовниками та постачальниками
Шеф-кухар
from 05.2014 to 04.2015
(11 months)
Готель «Ланьцут» м. Ланьцут, Польща, м. Ланьцут, Польща (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов”язки:
Організація банкетів та фуршетів на 300+ осіб
Організація та контроль роботи кухні
Приготування страв і впровадження нових страв
Контроль кількості та якості сировини
Організація кейтерінгу та сніданків 200+ осіб
Шеф-кухар
from 12.2013 to 04.2014
(4 months)
ТК Буковель Гриль-хаус «Freerider» (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов”язки:
Розробка концепції закладу
Розробка меню, калькуляційних та технологічних карт
Відкриття ресторану „з нуля”, підбір обладнання
Розрахунок та підбір інвентарю
Підбір та навчання персоналу кухні
Організація та контроль роботи кухні
Приготування страв і впровадження нових страв
Контроль кількості та якості сировини
Шеф-кухар (Executive Chef)
from 03.2012 to 12.2013
(1 year 9 months)
Готель „РАМАДА-Львів” (Wyndham Hotel Group) (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов”язки:
Відкриття ресторану „з нуля”, підбір обладнання
Розрахунок та підбір інвентарю
Підбір та навчання персоналу кухні
Розробка меню a la carte, фуршет-меню, шведської лінії
Розробка технологічних та калькуляційних карт
Контроль за кількістю і якістю сировини
Організація та контроль роботи кухні
Проведення інвентаризацій та звітності
Приготування страв
Впровадження нових страв
Організація постачання та робота з постачальниками
Шеф-кухар
from 02.2006 to 12.2011
(5 years 10 months)
ПП „Карро» Ресторани "Кавказ", "Бухара", "Старий Тіфліс", м.ЛьвІв (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов”язки:
розробка технологічних та калькуляційних карт
розробка меню
контроль за кількістю і якістю сировини
організація та контроль роботи кухні
приготування страв кавказської,української та узбецької кухні
впровадження нових страв
Кухар, помічник шеф-кухаря
from 02.2002 to 02.2004
(2 years)
Ресторан-мотель “Jack White’s Inn”, Арклоу, Ірландія. (Готельно-ресторанний бізнес)
Обов’язки: організація і контроль роботи кухні;
розробка щоденного меню;
організація банкетів та фуршетів;
розробка меню банкетів,замовлення сировини
Education
Львівська комерційна академія
Товарознавчо-комерційний, Львів
Higher, from 1993 to 1998 (4 years 9 months)
Диплом спеціаліста у сфері торгівлі і товарознавства продовольчих товарів.
Львівський технікум громадського харчування
Технолог приготування їжи, Львів
Specialized secondary, from 1987 to 1991 (3 years 9 months)
Диплом з відзнакою техніка-технолога приготування їжі.
Additional education and certificates
Університет ресторанного бізнесу "WelcomPro" Курс "Управлиння виробництвом ресторана в системі Kitchen management"
2021 3 місяці
Knowledge and skills
Language proficiencies
- English — advanced
- Polish — advanced
- German — beginner
- Slovak — average
References
-
Бартків Марьяна Михайлівна
Власник, Гриль-хаус «Freerider»
Contact details are hidden -
Антоніо Делла Лунга
Генеральний менеджер готелю, Готель „РАМАДА-Львів”
Contact details are hidden -
Степанченко Антон
Керівник мережі ресторанів «МВФ», ПП „Карро» Ресторан «МВФ»
Contact details are hidden -
Deniss Bondarets
Owner, Hotel "Diana Feldberg" Germany
Contact details are hidden
Additional information
Пурунджян Артур Карпович
Дата народження: 05.12.1972
Телефон моб [
E-mail: [
Додаткові навички: Знання української, італійської, кавказської європейської та середземноморської кухонь.
Досвід відкриття та запуску закладу „з нуля” .Розрахунок обладнання та інвентарю, розробка технології та калькуляції, складання меню. Навчання персоналу. Експерт кухні на грилі.
Навички ефективної постановки системи на виробництві ресторану будь-якого масштабу. Навички утримання смаку і швидкості на кухні. Постановка системи управління сировиною, закупівлею і економікою виробництв. Управління процесами на кухні. Досвід об'єктивної оцінки і аналітики роботи кухні, вміння впливати на організацію процесів і грамотно їх відбудовувати.
Управління виробничим процесом відповідно до системи «kitchen management»
More resumes of this candidate
50 000 UAH
Lviv, Other countries, Remote
Higher education · Full-time
- Head chef, Restaurant "Kontrobass", 2 years 8 months
- Head chef, Hotel "Diana", 5 years 10 months
30 000 UAH
Other countries, Remote
Higher education · Full-time
- Szef kuchni, Hotel "Diana", 8 years 8 months
- Kucharz, asystent szefa kuchni, hotel "Łańcut», 10 months
Similar candidates
Шеф-кухар
Kyiv
Шеф-кухар
Kyiv
Шеф-кухар, технік-технолог, завідуючий виробництвом, керівник
35000 UAH, Kyiv
Шеф-кухар
Kyiv
Шеф-кухар, консультант (проробка меню)
Kyiv, Ivano-Frankivsk
,
more 8 cities