Resume from June 23, 2023 PRO

Артур

Шеф-повар

Employment:
Full-time.
Age:
51 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Bukovel, Kyiv, Lviv, Uzhhorod

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Су шеф

from 08.2022 to now (1 year 9 months)
The Bull Inn, Mildenhall, UK (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар

from 09.2021 to 07.2022 (10 months)
Ресторан "Контрабасс", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-Розробка концепції ресторану
- Розробка меню
- Розрахунок технологічної документації та "фуд коста"
- Організація виробничого процесу
- Контроль якості
- Навчання персоналу
- Розробка нових страв

Шеф кухар

from 09.2015 to 06.2021 (5 years 9 months)
Hotel "Diana",, Feldberg, BW, Germany (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи кухні
Розробка, приготування та впровадження нових страв, спец пропозицій, сезонних пропозицій
Організація фуршетів та банкетів
Підбір та навчання персоналу
Організація постачання та контроль товарних запасів FB підрозділу
Аналітика витрат FB підрозділу
Контроль фудкосту, оптимізація витрат
Робота с замовниками та постачальниками

Шеф-кухар

from 05.2014 to 04.2015 (11 months)
Готель «Ланьцут» м. Ланьцут, Польща, м. Ланьцут, Польща (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов”язки:
Організація банкетів та фуршетів на 300+ осіб
Організація та контроль роботи кухні
Приготування страв і впровадження нових страв
Контроль кількості та якості сировини
Організація кейтерінгу та сніданків 200+ осіб

Шеф-кухар

from 12.2013 to 04.2014 (4 months)
ТК Буковель Гриль-хаус «Freerider» (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов”язки:
Розробка концепції закладу
Розробка меню, калькуляційних та технологічних карт
Відкриття ресторану „з нуля”, підбір обладнання
Розрахунок та підбір інвентарю
Підбір та навчання персоналу кухні
Організація та контроль роботи кухні
Приготування страв і впровадження нових страв
Контроль кількості та якості сировини

Шеф-кухар (Executive Chef)

from 03.2012 to 12.2013 (1 year 9 months)
Готель „РАМАДА-Львів” (Wyndham Hotel Group) (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов”язки:
Відкриття ресторану „з нуля”, підбір обладнання
Розрахунок та підбір інвентарю
Підбір та навчання персоналу кухні
Розробка меню a la carte, фуршет-меню, шведської лінії
Розробка технологічних та калькуляційних карт
Контроль за кількістю і якістю сировини
Організація та контроль роботи кухні
Проведення інвентаризацій та звітності
Приготування страв
Впровадження нових страв
Організація постачання та робота з постачальниками

Шеф-кухар

from 02.2006 to 12.2011 (5 years 10 months)
ПП „Карро» Ресторани "Кавказ", "Бухара", "Старий Тіфліс", м.ЛьвІв (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов”язки:
розробка технологічних та калькуляційних карт
розробка меню
контроль за кількістю і якістю сировини
організація та контроль роботи кухні
приготування страв кавказської,української та узбецької кухні
впровадження нових страв

Кухар, помічник шеф-кухаря

from 02.2002 to 02.2004 (2 years)
Ресторан-мотель “Jack White’s Inn”, Арклоу, Ірландія. (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов’язки: організація і контроль роботи кухні;
розробка щоденного меню;
організація банкетів та фуршетів;
розробка меню банкетів,замовлення сировини

Education

Львівська комерційна академія

Товарознавчо-комерційний, Львів
Higher, from 1993 to 1998 (4 years 9 months)

Диплом спеціаліста у сфері торгівлі і товарознавства продовольчих товарів.

Львівський технікум громадського харчування

Технолог приготування їжи, Львів
Specialized secondary, from 1987 to 1991 (3 years 9 months)

Диплом з відзнакою техніка-технолога приготування їжі.

Additional education and certificates

Університет ресторанного бізнесу "WelcomPro" Курс "Управлиння виробництвом ресторана в системі Kitchen management"

2021 3 місяці

Knowledge and skills

Znajomość kuchni ukraińskiej, rosyjskiej, kaukaskiej i europejsk

Language proficiencies

  • English — advanced
  • Polish — advanced
  • German — beginner
  • Slovak — average

References

  • Бартків Марьяна Михайлівна

    Бартків Марьяна Михайлівна

    Власник, Гриль-хаус «Freerider»

    Contact details are hidden
  • Антоніо Делла Лунга

    Антоніо Делла Лунга

    Генеральний менеджер готелю, Готель „РАМАДА-Львів”

    Contact details are hidden
  • Степанченко Антон

    Степанченко Антон

    Керівник мережі ресторанів «МВФ», ПП „Карро» Ресторан «МВФ»

    Contact details are hidden
  • Deniss Bondarets

    Deniss Bondarets

    Owner, Hotel "Diana Feldberg" Germany

    Contact details are hidden

Additional information

Пурунджян Артур Карпович
Дата народження: 05.12.1972
Телефон моб [open contact info](look above in the "contact info" section);
E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)



Додаткові навички: Знання української, італійської, кавказської європейської та середземноморської кухонь.
Досвід відкриття та запуску закладу „з нуля” .Розрахунок обладнання та інвентарю, розробка технології та калькуляції, складання меню. Навчання персоналу. Експерт кухні на грилі.
Навички ефективної постановки системи на виробництві ресторану будь-якого масштабу. Навички утримання смаку і швидкості на кухні. Постановка системи управління сировиною, закупівлею і економікою виробництв. Управління процесами на кухні. Досвід об'єктивної оцінки і аналітики роботи кухні, вміння впливати на організацію процесів і грамотно їх відбудовувати.
Управління виробничим процесом відповідно до системи «kitchen management»

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: