Resume from September 19, 2021 PRO

Пурунджян Артур Карпович

Шеф-повар, 35 000 UAH

Full-time.

Age:
48 years
City:
Lviv
Ready to move to:
Bukovel, Kyiv, Uzhhorod

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

In order to open contacts, you must sign in or register as an employer. Access contacts starting at UAH 390.


Work experience

Шеф кухар

from 09.2015 to 06.2021 (5 years 9 months)
Hotel "Diana",, Feldberg, BW, Germany (готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи кухні
Розробка, приготування та впровадження нових страв, спец пропозицій, сезонних пропозицій
Організація фуршетів та банкетів
Підбір та навчання персоналу
Організація постачання та контроль товарних запасів FB підрозділу
Аналітика витрат FB підрозділу
Контроль фудкосту, оптимізація витрат
Робота с замовниками та постачальниками

Шеф-кухар

from 05.2014 to 04.2015 (11 months)
Готель «Ланьцут» м. Ланьцут, Польща, м. Ланьцут, Польща (готельно-рестораний бізнес)

Обов”язки:
Організація банкетів та фуршетів на 300+ осіб
Організація та контроль роботи кухні
Приготування страв і впровадження нових страв
Контроль кількості та якості сировини
Організація кейтерінгу та сніданків 200+ осіб

Шеф-кухар

from 12.2013 to 04.2014 (4 months)
ТК Буковель Гриль-хаус «Freerider» (готельно-рестораний бізнес)

Обов”язки:
Розробка концепції закладу
Розробка меню, калькуляційних та технологічних карт
Відкриття ресторану „з нуля”, підбір обладнання
Розрахунок та підбір інвентарю
Підбір та навчання персоналу кухні
Організація та контроль роботи кухні
Приготування страв і впровадження нових страв
Контроль кількості та якості сировини

Шеф-кухар (Executive Chef)

from 03.2012 to 12.2013 (1 year 9 months)
Готель „РАМАДА-Львів” (Wyndham Hotel Group) (готельно-рестораний бізнес)

Обов”язки:
Відкриття ресторану „з нуля”, підбір обладнання
Розрахунок та підбір інвентарю
Підбір та навчання персоналу кухні
Розробка меню a la carte, фуршет-меню, шведської лінії
Розробка технологічних та калькуляційних карт
Контроль за кількістю і якістю сировини
Організація та контроль роботи кухні
Проведення інвентаризацій та звітності
Приготування страв
Впровадження нових страв
Організація постачання та робота з постачальниками

Шеф-кухар

from 02.2006 to 12.2011 (5 years 10 months)
ПП „Карро» Ресторани "Кавказ", "Бухара", "Старий Тіфліс", м.ЛьвІв (ресторанний бізнес)

Обов”язки:
розробка технологічних та калькуляційних карт
розробка меню
контроль за кількістю і якістю сировини
організація та контроль роботи кухні
приготування страв кавказської,української та узбецької кухні
впровадження нових страв

Кухар, помічник шеф-кухаря

from 02.2002 to 02.2004 (2 years)
Ресторан-мотель “Jack White’s Inn”, Арклоу, Ірландія. (готельно-рестораний бізнес)

Обов’язки: організація і контроль роботи кухні;
розробка щоденного меню;
організація банкетів та фуршетів;
розробка меню банкетів,замовлення сировини


Education

Львівська комерційна академія

Товарознавчо-комерційний, Львів
Higher, from 1993 to 1998 (4 years 9 months)

Диплом спеціаліста у сфері торгівлі і товарознавства продовольчих товарів.

Львівський технікум громадського харчування

Технолог приготування їжи, Львів
Specialized secondary, from 1987 to 1991 (3 years 9 months)

Диплом з відзнакою техніка-технолога приготування їжі.


Additional education

Університет ресторанного бізнесу "WelcomPro" Курс "Управлиння виробництвом ресторана в системі Kitchen management" (2021 3 місяці)


Professional and other skills

Computer skills
Впевнений користувач


Language proficiencies

  • English — advanced
  • Polish — advanced
  • German — beginner
  • Slovak — average

References

  • Бартків Марьяна Михайлівна
    Власник, Гриль-хаус «Freerider», +380503386287
  • Антоніо Делла Лунга
    Генеральний менеджер готелю, Готель „РАМАДА-Львів”, +380673707538
  • Степанченко Антон
    Керівник мережі ресторанів «МВФ», ПП „Карро» Ресторан «МВФ», +380979248150
  • Deniss Bondarets
    Owner, Hotel "Diana Feldberg" Germany, +4915121483064

Additional information

Пурунджян Артур Карпович
Дата народження: 05.12.1972
Телефон моб [open contact info](look above in the "contact info" section);
E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)



Додаткові навички: Знання української, італійської, кавказської європейської та середземноморської кухонь.
Досвід відкриття та запуску закладу „з нуля” .Розрахунок обладнання та інвентарю, розробка технології та калькуляції, складання меню. Навчання персоналу. Експерт кухні на грилі.
Навички ефективної постановки системи на виробництві ресторану будь-якого масштабу. Навички утримання смаку і швидкості на кухні. Постановка системи управління сировиною, закупівлею і економікою виробництв. Управління процесами на кухні. Досвід об'єктивної оцінки і аналітики роботи кухні, вміння впливати на організацію процесів і грамотно їх відбудовувати.
Управління виробничим процесом відповідно до системи «kitchen management»


Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: